![]() |
#192 |
Guest
|
![]()
Ja też już mam, ale nie mam dostępu do komputera wiec zainstaluje dopiero za parę dni i jak mi się uda to dam parę screenów. Kupione w Media Markt na Alei Krakowskiej za 69,99.
|
![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
![]()
Zrobiłam o tym temat w fotkach z gry wstawiłam swoje
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Reputacja: 11
|
![]()
Już jutro podróże będą w media !! Jupi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Reputacja: 20
|
![]()
Kupiłem, zainstalowałem, uruchomiłem... Tragicznie nie jest, ale mogło być lepiej. Dziwi mnie, że na plaży, po przyjeździe nikt nie leży na tej plaży - pusto. I tak przez cały czas. Szkoda... W nocy morze wygląda tak jak w dzień praktycznie. Jeszcze nie widziałem, żeby jakaś woda się świeciła w nocy. Tak samo podczas deszczu, niebo szare, a morze niebieskie. Trochę nie dopracowali. Na razie nic innego nie robiłem, zaraz obcykam więcej możliwości.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Guest
|
![]()
Kupiłem dzis w Empiku. Jest w sprzedazy bez problemu, Nie miałem okazji by uruchomic gre , ale w ulotce jest tekst nastepujacej tresci:
Najnowszy dodatek do The Sims 2 Twoi Simowie znajdują nowe hobby! Beda mogli podejmowac nowe, ciekawe zajecia oraz spotykac sie z innymi Simami, ktorzy dziela ich zainteresowania. Czy Twoi Simowie beda sie spelniac w kilku dziedzinach, czy poswieca sie rozwijaniu jednej, prawdziwej pasji? WIOSNA 2008. Nie wiem czy ktos juz o tym wspominal ;-]. Ale w ulotce jest Pozdrawiam Serdecznie ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Guest
|
![]()
Czyli Podróże nie są jeszcze we wszystkich Empikach? Czy na forum jest ktoś z Gliwic? Jeżeli tak to czy wiecie kiedy i gdzie pojawi się nowy dodatek?
(same pytania *-*) |
![]() |
![]() |
#199 |
|
![]()
W kioskach pojawiła się gazeta na temat gry. Jak do każdego dodatku. Podróży jeszcze nie mam, jade do sklepu dopiero jutro (po sprawdzianie z matmy!). Jednak przeglądając gazete, znalazłam pierwszy błąd. Na opcjach jakiegoś tam hamaku jest zatop się w marzeniach, czytaj i graj. To jest błąd tłumaczy...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
|
![]()
Super jest! Na razie tylko powiem 2 rzeczy!
Oto nowy system włączania gry. Nie włącza ona się automatycznie, po włożeniu płyty, lecz trzeba kliknąć na link i otwiera się takie okienko: ![]() A w opcjach dodawania np przedmieścia, studiów, itd to weźmy Studia: Masz 3 do wyboru do teremu Miłowo. Chciałbyś aby twoi Simowie mieli do wyboru wszystkie 3 otoczenia? Więc otwierasz po kolei. A jest nowa opcja! Zawsze przy takim czymś możesz wybrać opcję "wybierz wszystkie" (czy jakoś tak) ![]() ![]() A otoczenia wakacji (3) są super! Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|