|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Hmmm sama nie wiem co mam ci napisać Naomi. Było lepiej, i znów jest gorzej... Jak dla mnie za mało opisów! Gdyby zdjęcia mi się nie wyświetliły, fotostory znacznie by się pogorszyło! Masz wyobraźnie i to jest pewne, za to wielki plus. Ale, jakoś mnie coraz mniej wciąga... Są momenty w których piszesz naprawdę świetnie, tak dojrzale, a zaraz potem kolejna, czasami aż zbyt gwałtowna dawka humoru... Rozumiem, taki jest styl tego fotostory, ale moim zdanie musisz się zdecydować, albo stawiasz na humor i jeszcze raz humor, albo fotostory powoli zmieniasz w poważniejsze. Bo w tej chwili, to już sama nie wiem do czego dążysz... Fotostory wywołuje uśmiech na twarzy, ciekawe zdjęcia, interesująca fabuła, ale za mało treści, to wygląda jak RELACJA, jakieś SPRAWOZDANIE, a nie fotostory... Moim zdaniem najgorszy odcinek, ale co nie znaczy, że przestanę być wierną czytelniczką
Cały czas w ciebie wierzę Naomi, bo wiem, że masz dar Tylko popracuj nad treścią, bo to w końcu FOTOSTORY, a nie same FOTO. Tym razem postaw na tekst, i opisy )Trzymam za ciebie kciuki, i mam nadzieję, że krytyka cię mobilizuje. Za ten odcinek dam 7/10. Pozdrawiam Kasia |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
http://www.sapphiresims2.com/showthr...ighlight=satyr http://www.insimenator.net/search.php?searchid=1554300 w wyszukiwarkę wpisujemy "satyrs project" na sim2.com – wpisać w wyszukiwarkę „satyr” na modtheSims2 – wpisać w wyszukiwarkę „satyr” lub "horn" ZAPRASZAM Zdjęcia Wenus i Mars, Satyry :fist: Dzięki za komentarze. Super, że się Wam podoba jak gram. Gram dla siebie, wklejam zdjęcia na forum, dobra ze mnie kucharka, mam dwie pieczenie na jednym ogniu
Ostatnio edytowane przez Anastazja : 11.09.2007 - 23:48 Powód: bo jestem 'Dziecko Słońca' |
|
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Naomi, naprawdę, to, że nie jesteś pisarką, nie znaczy, że nie masz talentu. Talent to nie tylko wybitne zdolności pisarskie, ale też np. umiejętność rozbawienia czy przyciągnięcia innych do swojej (niekoniecznie wybitnej) opowieści. Takie jest moje zdanie ![]() I wcale Ci nie słodzę, mówię jak jest, a przynajmniej tak myślę. ![]() EDIT: Odkąd stała się emerytką, Jadziunia ma strasznie chudą twarz ![]() EDIT2: Usunięto posta, który był nade mną - żeby nie było, że robię 2 posty pod rząd Pomiędzy moimi dwoma był jeszcze jeden, Konrada bodajże.
karmel! czekolaaada! Ostatnio edytowane przez Lizek : 03.10.2007 - 19:03 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
No tak Naomi, ty naprawdę bardzo ładnie opowiadasz te historię Eryki. Czytam Twoje fotostory od dzisiaj i musze przyznać, że już czekam na następny odcinek. Postać Eryki jest bardzo ładnie opisana, podoba mi się, że piszesz w pierwszej osobie. Czytając Twoje opowiadanie coraz bardziej lubię Eryke, wg. mnie często przesadsza z tym, że jest brzydka i takie tam inne. Postać jest ładnie zarysowana, (och jakiego tu słowa użyć), a że słowa na superwość ekstrasowość itp. Eryki nie mogę znaleść to powiem pospolicie i normalnie jednym(tak jak jej okiem) słowem; ERYKO! JESTEŚ *****ISTA
Postać Zooma też jest ciekawa. Ja odbieram go jako postać inną nie tylko dlatego, że jest cyklopem. On jest taką hmm oazą spokoju, miłośći i ciepła. Nie umiem tego inaczej powiedzieć, kocha Erykę mimo iż Eryka ostatnio zrobiła się oschła, mam też nadzieję ,że nie podpadnie Donowi, temu okrponemu flirciarzowi. Oczywiście postać Jadziuni jest świetna. Jadźka lub jak już mówicie Jadziunia, jest naprawdę przebojowa.ZŁOTA jak mówi Eryka jest postacią mimo wieku rozbrykaną i bardzo ją lubię. Nie podoba mi się tylko postać Ofelki. Jest taka oschła. Jakby się dało coś z tym zrobić, bo bardzo OFELKĘ lubię. Postać Zapylacza hmm...jak sama ujełas jest bardzo mądry, ale ja widze w nim także miłego i pracowitego dziadziusia. Paskal- Paskalka jak ją nazywam, hmm no może być fajnie go uchwyciłaś jest gites Inne postacie są obojętne mi bynajmniej. Hmm, a Oliwka bardzo mądra staruszka,szczególnie z tym czytaniem z kryształów, Nerwus też fajnie uchwycony. A i jeszcze świetny jest ten od "uffffo" albo "było bara bara".A i tak na marginesie: DAWAJ NASTĘPNY ODCINEK
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Odcinek fajny, choć nie popieram sposobu myślenia Eryki. Mam nadzieję, że Don jej wyparuje z głowy...
Nie wiem, czy on się przespał z Jadzią, ale chyba nie, bo widać po jego minie, że coś się nie powiodło. Może Jadziunia go zbyła i się facet załamał, że już go nawet emerytki nie chcą .Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Odcinek super zresztą jak karzdy, chyba wiem co oznacza mina Dona, zaproponował Jadziuni a ona się niezgodziła jeśli się myle to mnie niebijcie błagam...
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Super FS Czekam Na Następny Odcinek,Co Za Zbieg Okoliczności Ja Mam Podobny Domek W Odcinku 3 „Codzienne życie – czyli co słychać w Dziwnowie”
Pozdr.
Ostatnio edytowane przez Origáme : 02.01.2008 - 20:56 |
|
|
|
#8 | ||
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
![]() Jest w szóstym odcinku "Codzienne życie - czyli co słychać w Dziwnowie". To dom autorstwa Chmelcora, udostępniony na tym forum. Cytat:
Dzięęęęki!Ja cie smolę, jak ja Cię lubię
|
|
|
![]() |
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|