![]() |
#191 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jestem w Wiosce Takemizu i mojej simce udalo sié znalesc Pagodé w Cieniach! Ok, ale co trzeba zrobic, zeby Mádry Starzec ,,zrozumial pokoré"??? co wogóle trzeba robic???
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#192 |
Guest
|
![]()
Najpierw musisz podać mu herbatę, później ( po jakiejś simowej godzinie ) Starzec zaczyna ćwiczyć Tai-Chi. Gdy już to opanujesz sama zacznij ćwiczyć, bez mistrza. Po dłuższej chwili Starzec zacznie CI opowiadać legendę ;]
|
![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
![]()
Ja mam takie pytania...
Jak znaleźć owego pustelnika w wiosce Takemizu?? Jak zbadać ten cały sekret?? |
![]() |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]()
Nie kapuje. Jakiego pustelnika w Wiosce Takemizu? Tam nie ma żadnego pustelnika.
Może pomyliłaś go z tym starcem. Aby dojść do starca musisz wykopać mapę do tajnej parceli. Tajna parcela będzie parcelą na której jest ten Mądry Starzec. On nauczy Cię legendy. Ostatnio edytowane przez Eclipse : 22.06.2008 - 21:29 |
![]() |
![]() |
#195 |
Guest
|
![]()
Dzieki wielkie
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co??? Da sié go znalesc. Musisz kopac i znalesc mapé: moze prowadzic do Pagody w Cieniach (tak nazywa sié ta parcela). Idziesz lub jedziesz tam. Pustelnik ów nazywa sié Mádry starzec. A pózniej skorzystaj ze wskazówek które dostalam
![]()
![]() |
![]() |
#197 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Zoe coś poprzekręcałaś...
Mocno starzec opowiada legendę o smoku i zwój z tą legendą trafia do wyposażenia sima, który może ją opowiadać wtedy innym simom... I nie ma opcji Naucz Pokory... |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
![]()
wczoraj pierwszy raz zagrałam w ten dodatek no i Dina Kaliente kopała na swojej działce w poszukiwaniu skarbu(łapserdak na kase
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Guest
|
![]()
Przynajmniej u mnie jest tak --> klikam na sima --> wybieram idź na --> parcelę publiczną --> otworzy się takie okienko --> tam szukam parceli o nazwie Ukryta Nora --> i wybieram idź czy jakoś tak xdd .
Myślę że zrozumiałaś ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|