![]() |
#191 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez arek_91 : 15.12.2005 - 16:06 |
|
![]() |
|
![]() |
#192 |
Guest
|
![]()
No tak jak napisa³em przebea³em sima za miko³aja ale nic nowego siê nie da zrobiæ a wigilia JEST osobna bo na której¶ stronie czyta³em ¿e jest to kolacja z 4 dañ i wtedy simowie wznosz± toast. Ale nie wiem mo¿e ja siê mylê ale dziêki za pomoc.
|
![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
![]()
Yeah! Jest! Jest w sklepie! Pojecha³am wczoraj! A za jakie¶ 9 dni ... to cudo bêdzie widnia³o na mojej pó³ce! Oczywi¶cie mówiê o ... TS2: ¦wiêta !!! Yeah ! Jush sie nie moge doczekaæ!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]()
Ja mam tylko takie pytanie poza konkursem: czy to pseudorozszerzenie warte jest pieniêdzy jakie na nie wydali¶cie, czy lepiej czekaæ na "Open for business"? Wiem, ¿e niektórzy s± jeszcze nim podnieceni ale proszê o takie obiektywne g³osy.
|
![]() |
![]() |
#195 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Moim skromnym zdaniem nie wart tych pieniêdzy. Jedyne co nowego mozna zrobiæ to pobawiæ sie fajerwerkami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Martynka |
|
![]() |
![]() |
#196 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#197 |
Guest
|
![]()
No wiecie... Z waszego podej¶cia do sprawy to mo¿e i po co? Ale jednak po co kupowaæ jedno jak mo¿na mieæ 2? Ja dostane ¦wiêta na ¦wiêta (
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#199 |
Sk±d: mars landing party
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
Co do dadatku - mi siê podoba. Mo¿na zrobiæ tak± przyjemn± atmosferê. Chocia¿ Maxisi mogli by równie¿ czasem pomy¶liæ zanim co¶ bêd± og³aszaæ. Np. ta wielkanoc i Halloween. Fajna jest ta fryzura elfa
![]() ![]()
last summer you asked me if i loved you enough to give up writing. now i can finally call myself a poet. Ostatnio edytowane przez berata : 17.12.2005 - 12:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Guest
|
![]()
Dobra niewa¿ne, wróæmy do tematu.
Mieli¶cie racjê z tym miko³ajem ale co do Wigilii to nie jestem pewien bo na jednej stronie czyta³em ¿e jest co¶ takiego jak Pieczeñ Wigilijna ale to chyba bujda bo mój sim ma maximum gotowania i nigdy tego nie ma. Je¶li kto¶ co¶ na ten temat wie to proszê pisaæ. |
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|