Wróæ   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj siê FAQ Spo³eczno¶æ Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzêdzia w±tku Wygl±d
stare 15.12.2005, 15:48   #191
arek_91
Guest

Domy¶lnie

Cytat:
Napisa³ Vanillienné
Ehh... nie da siê zrobiæ miko³aja. Miko³aj sam przychodzi na pocz±tku imprezy noworocznej (oko³o 20)
Da siê zrobiæ Miko³aja, odpowiednie ubranie, broda itp. zosta³y wprowadzone do gry i w trbie tworzenia rodziny mo¿na od razu wybraæ te elementy

Ostatnio edytowane przez arek_91 : 15.12.2005 - 16:06
  Odpowied¼ z Cytatem

PAMIÊTAJ! ¬ród³em utrzymania forum s± reklamy. Dziêkujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.
stare 15.12.2005, 16:59   #192
Tomek
Guest

Sad Ja ju¿ nie wiem...

No tak jak napisa³em przebea³em sima za miko³aja ale nic nowego siê nie da zrobiæ a wigilia JEST osobna bo na której¶ stronie czyta³em ¿e jest to kolacja z 4 dañ i wtedy simowie wznosz± toast. Ale nie wiem mo¿e ja siê mylê ale dziêki za pomoc.
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 16.12.2005, 06:33   #193
^KaIsHa^
Guest

ThumbsUp Yeah!

Yeah! Jest! Jest w sklepie! Pojecha³am wczoraj! A za jakie¶ 9 dni ... to cudo bêdzie widnia³o na mojej pó³ce! Oczywi¶cie mówiê o ... TS2: ¦wiêta !!! Yeah ! Jush sie nie moge doczekaæ!!!!
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 16.12.2005, 07:02   #194
Hunter666
Guest

Domy¶lnie

Ja mam tylko takie pytanie poza konkursem: czy to pseudorozszerzenie warte jest pieniêdzy jakie na nie wydali¶cie, czy lepiej czekaæ na "Open for business"? Wiem, ¿e niektórzy s± jeszcze nim podnieceni ale proszê o takie obiektywne g³osy.
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 16.12.2005, 07:50   #195
Pyziulka
Guest

Wink

Cytat:
Napisa³ Hunter666
Ja mam tylko takie pytanie poza konkursem: czy to pseudorozszerzenie warte jest pieniêdzy jakie na nie wydali¶cie, czy lepiej czekaæ na "Open for business"? Wiem, ¿e niektórzy s± jeszcze nim podnieceni ale proszê o takie obiektywne g³osy.

Moim skromnym zdaniem nie wart tych pieniêdzy. Jedyne co nowego mozna zrobiæ to pobawiæ sie fajerwerkami Jasne ze teraz jest realistyczniej bo wkoñcu mog± byæ ¶wiêta ale powiedzmy sobie szczerze - to samo mo¿na mieæ z netu Zdecydowanie polecam czekanie na biznes

Martynka
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 16.12.2005, 11:56   #196
Kash
Guest

Domy¶lnie

Cytat:
Napisa³ Hunter666
Wiesz, to chyba zalezy, ile za to dasz. Je¿eli znajdzi siê sklep, gdzie jest to za 40 z³, to siê op³aca, a jak cena nie zejdzie poni¿ej 60 - to nie. Ale i tak fajnie jest
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 16.12.2005, 12:25   #197
^KaIsHa^
Guest

Smile No ale...

No wiecie... Z waszego podej¶cia do sprawy to mo¿e i po co? Ale jednak po co kupowaæ jedno jak mo¿na mieæ 2? Ja dostane ¦wiêta na ¦wiêta ( ), a Biznes pewnie na urodziny czy im. Hehe. No wiêc po co mieæ jedno jak mo¿na mieæ 2??
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 16.12.2005, 19:03   #198
Cocco
Guest

Domy¶lnie

Cytat:
Napisa³ Pysia
Moim skromnym zdaniem nie wart tych pieniêdzy. Jedyne co nowego mozna zrobiæ to pobawiæ sie fajerwerkami Jasne ze teraz jest realistyczniej bo wkoñcu mog± byæ ¶wiêta ale powiedzmy sobie szczerze - to samo mo¿na mieæ z netu Zdecydowanie polecam czekanie na biznes

Martynka
Ale z neta nie ¶ci±gniesz Miko³aja, starego/nowego roczku i przyjêcia noworocznego .
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 17.12.2005, 08:42   #199
nossace

Sk±d: mars landing party
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
Domy¶lnie

Co do dadatku - mi siê podoba. Mo¿na zrobiæ tak± przyjemn± atmosferê. Chocia¿ Maxisi mogli by równie¿ czasem pomy¶liæ zanim co¶ bêd± og³aszaæ. Np. ta wielkanoc i Halloween. Fajna jest ta fryzura elfa I ten reniferek. Dla mnie bomba

last summer you asked me if i loved you enough to give up writing.

now i can finally call myself a poet.

Ostatnio edytowane przez berata : 17.12.2005 - 12:54
nossace jest offline   Odpowied¼ z Cytatem
stare 17.12.2005, 12:48   #200
Tomek
Guest

Blush

Dobra niewa¿ne, wróæmy do tematu.
Mieli¶cie racjê z tym miko³ajem ale co do Wigilii to nie jestem pewien bo na jednej stronie czyta³em ¿e jest co¶ takiego jak Pieczeñ Wigilijna ale to chyba bujda bo mój sim ma maximum gotowania i nigdy tego nie ma. Je¶li kto¶ co¶ na ten temat wie to proszê pisaæ.
  Odpowied¼ z Cytatem
Odpowiedz

U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci)

Zasady Postowania
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB Code jest w³±czony
Emotikonyw³±czony
[IMG] kod jest w³±czony
HTML kod jest Wy³±czony

Skocz do Forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:40.