|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niestety tylko w domach. Może jakiś dodatek wprowadzi zmiany, bo w tej kwestii się zawiodłem. Myślałem, że zrobią możliwość mieszkania w kamienicach w centrum, itp. itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie ma bloków :/
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zagrałam sobie i spodobał mi się kreator tworzenia Simów. W biżuterii jednak zabrakło mi naszyjników, są tylko z niektórymi bluzkami. Jak budowałam dom i meblowałam go to nie odczułam różnicy między TS2 a TS3, chyba, że zaczęłam bawić się kolorami. Wsiadanie Simów do auta jest komiczne, w tej kwestii pozostało tak samo.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jest strasznie ciekawa. Szkoda że samochody są takie a nie inne :/. I szkoda że nie mogę podglądać moją Simkę jak pracuje. No nic trzeba czekać na kolejne 17 dodatków.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Temat bezsensowny jaki już jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ahh,gdy wreszcie dostanę wymarzoną trójkę,to stworzę sobie samotną simkę,tak na początek.Kupię jej mały domek,bogato urządzę,kwiatami ozdobię.Potem będę wypróbowywać nowe opcje ,tak jak to było w dwójce.
ahh,marzeniaa xd |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja najpierw zainstalowałem grę, włączyłem ją, czekałem z minutę, aż się załaduje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja tak samo jak Jin
![]() Ale potem wybudowałam na pustaku nawet nawet ładny dom i wprowadziłam tam rodzine Wilkesów a wcześniej grałam Scarlett O'Harą xDxD |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Cześć mam problem z simsami 3. Bardzo wolno mi chodzą, ale to wina pewnie tego, że mam dwuletni komputer. Główny problem polega na tym, że nie mogę przyspieszać akcji, tzn. czas płynie tylko sekunda po sekundzie jak naciskam przyspieszenie 2, 3 lub 4 to nic nie reaguje
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|