![]() |
#191 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Poza tym mam pytanie: Czy nastolatki mogą się całować i być ze sobą? Bo mam pewną "parkę"; są już najlepszymi przyjaciółmi na zawsze, w pragnieniach mają "pocałuj simkę/sima X", a tej opcji jak nie było, tak nie ma. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#192 |
Guest
|
![]()
Całować się mogą, moi mają za sobą pierwszy pocałunek
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
|
![]()
Hmm... No to chyba w przypadku Belli i Mortimera (o nich właśnie się rozchodzi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]()
U mnie simka wyszła z inicjatywą
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
|
![]()
Wnerwia mnie to że simowie tak zapieprzają tymi swoimi turtakami (czyt. autami) po mieście, normalnie STOP piratom drogowym
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
|
![]()
Mi sie trójeczka zapowiadała idealnie a teraz to bym sie zabiła żeby wyszła le pszja gra od the sims 3
jednak co było na początku to było najlepsze popatrzmy na The Sims 2 w zeszłym roku simom stuknęła setka i to wydanie gry było najlepiej sprzedającym sie w świecie a teraz popatrzmy na jedynke czy the sims jeden było przegięte na maxa odpowiedż brzmi nie więc czy możemy przejżeć na oczy producenci chcą zarobić naszy kosztem my wydamy fortune na simsy 3 i nowy komputer a póżniej okarze sie że to kompletna klapa. no i powiedzcie komu tu ufać. mi możecie odwiedziłam 10 stron o the sims 3 i wiecie co znalazłam łącznie 234 wady the sims 3 i uwaga 53 zalety a ocena dwójki to 38 wad i 368 zalet no i co teraz? ja zostaje przy The Sims 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Guest
|
![]()
hej a widzieliscie moze jak simowie sie odiedzają?? do innych domów ciagle ktos przychodzi a do mnie nikt nie zadzwoni dzwonkiem do drzwi. a pozatym w mojej rodzinie poprzedniej (śmiechu warte) bo czasem tam chodze odwiedzić dziadków hehehe i mały brzdąć odwiedzał własnie tą rodzine ale to by było ok, była 2.00 w nocy i ten owy brzdąc postanowił wróćić do domu raczkując przez całe miasto. Zniecheciłam sie do mojej babci hehe jak mogła puscic tak dzieciaka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
![]()
Denerwuje mnie w trójce to, że noworodki i szkraby są przewijane w powietrzu, a mleko Sim wyciąga "z rękawa" i nie można maluchów kąpać...w dwójce jest to wszystko bardziej realnie zrobione. Wsiadanie do samochodu - masakra! I to projektowanie ubrań, fryzur - ładuje się panel tworzenia sima (czy jakoś tak) i trochę zbyt długo to trwa nim się załaduje...Ogólnie wolę dwójkę...Trójka jest lepsza tylko w tym, że można jeździć po mieście bez ładowania poszczególnych parceli...
|
![]() |
![]() |
#200 |
Reputacja: 11
|
![]()
Niektórzy piszą, że TS3 to dopiero podstawa i dużo się zmieni, zgadzam się z tym w pewnym sensie, ale uważam jednak, że TS2 już od podstawy była lepiej dopracowana.... sklepy były w podstawie i można było normalnie do nich wejść.... jak wyszła część z autami to Sim realnie wsiadał jechał... itd faktycznie to przejeżdżanie przez innych uczestników ruchu nie jest zbyt ciekawe... błędów mało nie jest... ale mi się gra w sumie podoba, choć te samochody mnie irytują.
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|