Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.06.2009, 13:51   #191
ultraviolence

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Zalety i wady The Sims 3.

Cytat:
Napisał agnieszka130187 Zobacz post
Jednak mi się bardzo nie podoba nierealne wsiadania do samochodów, mnie to strasznie denerwuje.... to moje zdanie, a co przypisów przy kontaktach są fajne, tylko skoro jest były mąż to jak można wziąć rozwód ? Próbował ktoś ?
Nazwa mówi sama za siebie - skoro jest były, to znaczy, że nie obecny, więc simowie są już po rozstaniu (albo jak ktoś woli - rozwodzie). Przetestowane

Poza tym mam pytanie: Czy nastolatki mogą się całować i być ze sobą? Bo mam pewną "parkę"; są już najlepszymi przyjaciółmi na zawsze, w pragnieniach mają "pocałuj simkę/sima X", a tej opcji jak nie było, tak nie ma.
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.06.2009, 14:06   #192
UsBuzzer
Guest

Całować się mogą, moi mają za sobą pierwszy pocałunek .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2009, 14:09   #193
ultraviolence

Cytat:
Napisał UsBuzzer Zobacz post
Całować się mogą, moi mają za sobą pierwszy pocałunek .
Hmm... No to chyba w przypadku Belli i Mortimera (o nich właśnie się rozchodzi ), będą musieli z tym poczekać do zmiany grupy wiekowej Może to zależy od ich cech? W sumie żadne z nich nie jest ani romantykiem ani flirciarzem... Sama nie wiem, co zrobić z tym fantem.
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2009, 16:46   #194
UsBuzzer
Guest

U mnie simka wyszła z inicjatywą . Oczywiście flirciara. A całowała się z Clintem Landgraabem .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2009, 07:04   #195
kubuss

Wnerwia mnie to że simowie tak zapieprzają tymi swoimi turtakami (czyt. autami) po mieście, normalnie STOP piratom drogowym
kubuss jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2009, 12:57   #196
alicja271998

Excl Odp: Zalety i wady The Sims 3.

Mi sie trójeczka zapowiadała idealnie a teraz to bym sie zabiła żeby wyszła le pszja gra od the sims 3
jednak co było na początku to było najlepsze popatrzmy na The Sims 2 w zeszłym roku simom stuknęła setka i to wydanie gry było najlepiej sprzedającym sie w świecie a teraz popatrzmy na jedynke czy the sims jeden było przegięte na maxa odpowiedż brzmi nie

więc czy możemy przejżeć na oczy
producenci chcą zarobić naszy kosztem my wydamy fortune na simsy 3 i nowy komputer a póżniej okarze sie że to kompletna klapa. no i powiedzcie komu tu ufać. mi możecie odwiedziłam 10 stron o the sims 3 i wiecie co znalazłam łącznie 234 wady the sims 3 i uwaga 53 zalety a ocena dwójki to 38 wad i 368 zalet no i co teraz? ja zostaje przy The Sims 2
alicja271998 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2009, 14:48   #197
Agnieszka86
Guest

hej a widzieliscie moze jak simowie sie odiedzają?? do innych domów ciagle ktos przychodzi a do mnie nikt nie zadzwoni dzwonkiem do drzwi. a pozatym w mojej rodzinie poprzedniej (śmiechu warte) bo czasem tam chodze odwiedzić dziadków hehehe i mały brzdąć odwiedzał własnie tą rodzine ale to by było ok, była 2.00 w nocy i ten owy brzdąc postanowił wróćić do domu raczkując przez całe miasto. Zniecheciłam sie do mojej babci hehe jak mogła puscic tak dzieciaka
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2009, 18:09   #198
Ellie
Guest

Cytat:
Napisał kubuss Zobacz post
Wnerwia mnie to że simowie tak zapieprzają tymi swoimi turtakami (czyt. autami) po mieście, normalnie STOP piratom drogowym
dokladnie, i moi zawsze wjezdzaja w rowerzystow/inne turtaki (?) xD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2009, 18:17   #199
Samantha
Guest

Denerwuje mnie w trójce to, że noworodki i szkraby są przewijane w powietrzu, a mleko Sim wyciąga "z rękawa" i nie można maluchów kąpać...w dwójce jest to wszystko bardziej realnie zrobione. Wsiadanie do samochodu - masakra! I to projektowanie ubrań, fryzur - ładuje się panel tworzenia sima (czy jakoś tak) i trochę zbyt długo to trwa nim się załaduje...Ogólnie wolę dwójkę...Trójka jest lepsza tylko w tym, że można jeździć po mieście bez ładowania poszczególnych parceli...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2009, 19:19   #200
agnieszka130187

Reputacja: 11

Niektórzy piszą, że TS3 to dopiero podstawa i dużo się zmieni, zgadzam się z tym w pewnym sensie, ale uważam jednak, że TS2 już od podstawy była lepiej dopracowana.... sklepy były w podstawie i można było normalnie do nich wejść.... jak wyszła część z autami to Sim realnie wsiadał jechał... itd faktycznie to przejeżdżanie przez innych uczestników ruchu nie jest zbyt ciekawe... błędów mało nie jest... ale mi się gra w sumie podoba, choć te samochody mnie irytują.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania