![]() |
#191 |
Guest
|
![]()
Mnie w trójce drażnią potrzeby Sima-ledwo Sim zje lub wstanie z łożka,coś porobi i znowu trzeba go kłaść
![]() Dodatkowo animacje wsiadania do samochodu,robienie zakupów,podgląd Sima we wszystkich parcelach publicznych itp. Jedyne co mnie cieszy to brak animacji podczas bara-bara i rodzenia. W dwójce strasznie mnie to irytowało. |
![]() |
|
![]() |
#192 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#193 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Ja ten post napisałem ponad rok temu.
Możliwość edycji obiektów w otoczeniu została nam dana dopiero dwa miesiące temu.
![]() |
#194 |
Guest
|
![]()
zrobiłabym 'korek'. kiedy moja simka jedzie autem i na drodze będzie inne auto to przez nie przejeżdża :/ a powinna jechać za nim!.!
|
![]() |
![]() |
#195 |
Guest
|
![]()
ja bym dała fajniejsze fryzury ;d
|
![]() |
![]() |
#196 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja bym chciał żeby były grzyby zwłaszcza trujące
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
|
![]()
jak mnie to wnerwia, ze trojce nie ma animacji wsiadania do samochodow.....
i zeby simy mialy wyrazniej zaakcentowane rysy, a nie takie klopsy... wydaje mi sie, ze maja zbyt obwisly podbrodek, jak jakies grubasy : /
![]() |
![]() |
#198 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Najbardziej mi przeszkadzają animacje związane z jazdą samochodami. Po pierwsze simy powinny wsiadać do samochodu i wyjeżdżać z podjazdu tak jak w TS2. Druga rzecz to taka, że kiedy samochody skręcają wygląda to bardzo nienaturalnie. Simy nie kręcą kierownicą (to w sumie mogłoby zostać, ale pozostałe rzeczy są niewybaczalne). No i to 'przebijanie' się przez inne auta. Już wolałbym, żeby moi simowie wlekli się za jakimiś gruchotami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
|
![]()
no ja tez bym wolala, to byloby taaakie realistyczne. no i jeszcze podglad simow na parcelach publicznych, tak jak w 2. w sumie dwojka byla bardziej dopracowana pod niektorymi wzgledami. ale z tymi samochodami to mogliby cos zrobic w jakims dodatku albo cos, bo strasznie to irytujace
![]() |
![]() |
#200 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Raczej nie zrobią bo musieli by poważnie zaingerować w grę. W TS2 ulica była częścią parceli więc mogliśmy na niej robić co chcieliśmy. Podjazdy były także na ulicy (te przezroczyste kratki podczas ustawiania) więc dzięki temu samochodu mogły wycofywać. W TS3 ulica nie jest częścią parceli a światu i nie możemy nic na niej ustawiać. Chociaż mogli by zrobić jakieś narzędzie robienia podjazdów. Kolejnym powodem dla którego nie ma podjazdów z ts2 jest to, że nie wszystkie parcele przylegają do ulicy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|