![]() |
#191 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hm... A ja ocenię wszystkich simów ogólnie.
Bo robisz wszystkich simów na jeden styl, który się przyjął. Pełne, szerokie usta, cienki nosek i zwykłe oczka. Ach, no i trójkątna twarz. Przejrzałam jakieś 10 ostatnich stron i wszyscy wyglądają tak samo. Wszyscy w tym samym stylu.
![]() |
#192 |
Guest
|
![]()
Brzydki
![]() Wcześniejszy był dużo lepszy ![]() Oczy są very bad & ugly, nos jest głupi, a i podbródek również mi się nie podoba ![]() Ostatnio edytowane przez Sherlock : 13.09.2010 - 20:59 |
![]() |
#194 |
Reputacja: 14
|
![]()
ładne ma wzorki
![]() fajnie wyszedł, nie mam poważnych zastrzeżeń ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#196 |
|
![]()
uuuuuuuuuu jacy ładni normalnie twoje simy są prześliczne^^nic tylko pozazdrościć takich simów^^
#197 |
|
![]()
simy śliczne, szkoda, że foty poknociłaś kochana, ich jakość jest tragiczna!!
![]() ściągnij sobie tego frapsa, ja mam w7 i działa jak złoto ![]() wydaje mi się, że simka ma trochę za duży nosek, ale reszta jak najbardziej pozytywna ![]() ps. kiedy tu będę mogła ocenić mojego kochanego Vinca? ![]() tęsknie za nim ![]() EDIT: ano taki fraps ![]() http://www.instalki.pl/programy/down...yka/Fraps.html a tutaj na forum jest do tego poradnik ![]() http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37569 ps. chodziło mi o jakość zdjęć nie same foty, bo one są śliczne, tylko przerażają mnie te piksele ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 05.11.2010 - 02:54 |
![]() |
![]() |
#199 |
|
![]()
Robisz booskich simow *.* Faceci to sa tacy.. no nie wiem.. nie znam slowa okazujacego.. ze boye sa zaczepisci
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|