![]() |
#191 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zmieniłam .s3p na package, przemieliłam tym Dasboardem... I oczywiście utknęłam.
![]()
|
![]() |
#192 |
|
![]()
Musisz zainstalować .NetFramework, i tyle... Wpisz to w googlach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
|
![]()
Ufff, wreszcie przebrnęłam przez tą okrutną czarną magię.
![]() Czy teraz mam odinstalować pliki z Launchera?
![]() |
#194 |
|
![]()
Nie musisz odinstalowywać, wystarczy, że skasujesz zawartość folderów DCCache i DCBackup. Wtedy wszystkie dodatki w formacie sims3packów zostaną usunięte.
Ja miałam mały problemik z jedną z moich tekstur (wzór). Kiedyś, wieki temu, stworzyłam sobie jeden, jedyny wzorek tym programem od EA. Nie chciało mi się tego trzymać jako sims3packa, zostawiłam sobie plik package. Było OK, ale jak instaluję patterny z liany lub tsr, to mi ten wzór znika. Musiałam się go przez to pozbyć. Teraz nie wiem, czy problemem było to, że miałam go jako package, czy też tak działa ten program do wzorów od EA... |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
|
![]()
Grałam swoją rodziną, gra zacinała mi się jak zawsze. Ale po 2-3 sekundach odwieszała się. Kiedy wczoraj grałam gra zawiesiła mi się na amen, poprostu grałam 3 sek zawieszała się na 1,5 minuty.. potem znowu pochodziła 4 sekundy i znowu zawiecha. Nawet kiedy nie ruszam myszką nic ona sie zawiesza..
Mam dużo package.. około 400. Może to one są winą. ale przecież wcześniej grałam i było ok? Zaktualizowałam grę, myślałam że to pomoże ale nic nie dało, dalej się tnie. Nawet kiedy przeprowadziłam ich do innego domu. Wiem że jest ten program DashBoard ale kompletnie nie wiem jak z niego korzystać. POMOCY! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
|
![]()
Horsez, a spróbuj zagrać bez dodatków i zobaczyć, czy gra będzie działać szybciej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
|
![]()
u mnei też ten problem - gra sie przycina na pare-parenaście sekund potem odwiesza i za pare sekund bądz minut znów przywiesza i tak w koło. Mój laptop spełnia wymagania gry. Jakieś pomysły ? usunełam dashboardem to co świeciło się na czerwono, to co na żółto zrobiłam disabled i teraz nic się już nie pokazuje jako konfilkt bądź wadliwe. Jakieś sugestie? Wolałabym 16 dodatków nie przeinstalowywać ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
|
![]()
@beata - podczas gry masz włączone GG? Jeśli tak, to je wyłącz i sprawdź jak gra będzie działać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
|
![]()
Nie mam wogóle gg na kompie więc odpada
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
|
![]()
ponadto moja simka zmienia sama ubrania bez powodu, np na strój kąpielowy lub piżamę. To pewnie jakś mod ale ja chyba wcale nie wgrywałam modów. Jak to sprawdzić czy mam jakieś mody ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|