![]() |
#192 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]()
jak nie działa,jak działa np. w moim poście nr.112,już kilka razy podawałam do niego linka,poza tym ten plik mouzna samemu napisac używając notatnika
Priority 500 PackedFile DCCache/*.dbc PackedFile Packages/*.package PackedFile Packages/*/*.package PackedFile Packages/*/*/*.package PackedFile Packages/*/*/*/*.package PackedFile Packages/*/*/*/*/*.package Step 2: Resource.cfg http://www.sims2wiki.info/wiki.php?t...h_1.12/2.7/3.3 Ostatnio edytowane przez Ilona : 13.11.2010 - 12:51 |
![]() |
![]() |
#195 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Mam tak wpisane, inne .package działają tylko ten NRaas nie ![]() Ostatnio edytowane przez Adam1394 : 13.11.2010 - 17:18 |
|
![]() |
![]() |
#196 |
Reputacja: 12
|
![]()
A ja mam dwa problemy :
1. to takie bąbelki zawsze jak wstawię dyskotekową lampę, i nawet jak ją usuwam to one zostają i pojawiają się na całej parceli, nie jest to żaden "efekt" maszyny. 2. To jak sim jest na np: 2 piętrze i chce zejść na dół to po prostu tak jakby suwa się, spada piętro niżej, nie korzysta ze schodów. ;/
![]() |
#197 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam
![]() Mam mały problem z grą ponieważ jak przychodzi do mnie jakiś sim to rozmawia ze mną itp. ale jak już idzie do domu to zatrzymuje się w pewnym miejscu i stoi tam ciągle i tak jest z każdym którego zaproszę do mnie ;( a gra się nie zacina kiedy sim tam stoi nie ma też do niego żadnej interakcji ;( spotkało was kiedyś coś podobnego ?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Reputacja: 11
|
![]()
Curious -> te bąbelki, które zostają to jest chyba błąd jeszcze z kariery. Ja tak mam do tej pory z meblami ze złomowiska... Postawiłam dom na parceli, gdzie kiedyś znajdowało się złomowisko i ciągle pojawiają się te paskudne meble ;/ Usuwałam nawet BuyDebug'iem rozsiewacze, ale to nic nie daje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Reputacja: 12
|
![]()
Pozostaje tylko czekać na łatkę.
![]() |
#200 |
Guest
|
![]()
Ja mam problem z komputerem, moja simka o dziwo korzystać z niego nie może, bo np: jej córka i były mąż, bez problemu z niego korzystają, ale jak ja chce by moja simka zasiadła do komputera i to pojawia mi się kursor a obok niego śruba i pisze "Brak interakcji"
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|