![]() |
#191 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podobno tak to nie działa. Nawet kiedyś czytałam gdzieś, że jak się kod testing włączy, ustawi potrzeby statyczne, a potem wyłączy kod, to i tak będą potrzeby statyczne.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#192 |
Guest
|
![]()
no tak jest.wyłączenie boolpropa nie wyłączy efektów które nim spowodowaliśmy.
trzeba zrobić tak jak napisała anie,jeśli masz opcje po angielsku,to znajdź "dynamic motives" |
![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
![]()
Włączając kod ''testingcheatsenabled true'' zamiast głupiego naciskania na skrzynkę wystarczy NIE PAUZUJĄC gry myszką przesunąć potrzeby na takie jakie się chce. Mając włączoną pauzę należy to zrobić z wciśniętym shift'em.
Przynajmniej u mnie zawsze działa ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
|
![]()
U mnie też. Tym bardziej, że te potrzeby statyczne są bez sensu. Simy wtedy nie korzystają z wolnej woli. Tylko stoją w miejscu i nic nie robią.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Reputacja: 26
|
![]()
Czy muszę mieć PZ, żeby móc używać tego moda na suwaki od aWT? Bo póki co, to jak go mam, nie mogę odpalić gry...
I drugie pytanie - dlaczego NRaas mi nie działa? Wszystkie inne dodatki działają, a ten nie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
|
![]()
Już mi simsy dzaiałają ! :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a tutaj najnowsza wersja- 46- NRaaS http://www.the-isz.com/nraas/index.php?topic=80.0 |
|
![]() |
![]() |
#198 |
Reputacja: 26
|
![]()
@up - no i właśnie ten ściągnęłam, bo mam najnowsze aktualizacje. I też mi się wydawało, że powinien działać. Jednak przez ten mod gra mi się wywala już przy starcie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
|
![]()
Ja mam pytanie, też macie problem w NRaas Master Controllerze, z uczeniem Simów dodatkowych nut? U mnie okno z tytułami jest za małe i tytuły wychodzą poza nie. Nie da się zaznaczyć wszystkich tytułów, bo to okno nie jest w pełni sprawne, funkcje sortowania nie działają.
Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 10.03.2011 - 13:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
|
![]()
Hej ;] Mam problem ;/ Wczoraj kazałem mojemu simowi wypełnic zadanie i wypic drinka w Klubie Banzai. Gdy wszedł do klubu zapisałem grę i dzisiaj włączam zapis i okazało się, że mam problem ;/ Mój sim stoi przed bramką przy wejściu do klubu i nie da się nic zrobic. Jak na niego klikam też nic się nie dzieje, nie zmieniają mu się nastroje ani potrzeby, nawet tam gdzie steruję aktywnymi Simami jest okienku z nim, ale jest puste i nie mogę na nie kliknac ;/ Próbowałem już go wyprowadzic i z powrotem wprowadzic, oczywiście też kodu ResetSim, ale nic nie działa ;/ Prosze o pomoc !
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|