Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.03.2011, 11:52   #191
Aperlaxive

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Jak nie będzie żadnego mutanta to Nie kupie i koniec! Bo po kiego grzyba potrzebny mi taki nudny dodatek?
Szczerze mówiąc nic mnie nie zachwycił zwiastun ani obrzucanie drzwi jajami! Moje nastolatki to fajne młode osoby a nie jakieś łobuzy.
Aperlaxive jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.03.2011, 14:19   #192
Agrafia
Guest

Super że wyjdą w Maju...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2011, 16:27   #193
hellraiser
Guest

Cytat:
Napisał anulqa Zobacz post
Ja chciałabym w tym dodatku magię, i na tym koniec paranormalności w TS3.

Jak w Zwierzakach dojdą wilkołaki to się pochlastam :<
Nie! Broń Boże zakończyć dodawania paranormalnych stworów w dodatkach! Wtedy wszelkie rozszerzenia straciłyby tą fajną atmosferę. Ja tam chcę jak najwięcej postaci okultystycznych. Nie trzeba nimi grać ani na nie patrzeć, tylko z tym gorzej, bo gra samoczynnie generuje nowe stwory. Ale i na to jest sposób.

Jak w Zwierzakach NIE dojdą wilkołaki, to ja się pochlastam To jest moja ulubiona paranormalna postać i chcę ją w TS3.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2011, 16:34   #194
Aperlaxive

Reputacja: 11

Cytat:
Napisał Nightfall Zobacz post
Nie! Broń Boże zakończyć dodawania paranormalnych stworów w dodatkach! Wtedy wszelkie rozszerzenia straciłyby tą fajną atmosferę. Ja tam chcę jak najwięcej postaci okultystycznych. Nie trzeba nimi grać ani na nie patrzeć, tylko z tym gorzej, bo gra samoczynnie generuje nowe stwory. Ale i na to jest sposób.

Jak w Zwierzakach NIE dojdą wilkołaki, to ja się pochlastam To jest moja ulubiona paranormalna postać i chcę ją w TS3.
nie tylko ty! ja kupuje dodatek w 50% dla stworów i ja je chce!
Aperlaxive jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2011, 18:15   #195
anie_1981

Reputacja: 10

Nie wiem czy w Karierze doszedł jakiś mutant. Ja mam nadzieję, że jeżeli jakiś dojdzie w Pokoleniach lub Zwierzakach, to będzie można tymi stworami nie grać. No bo to co zrobili w PZ to jakieś nieporozumienie. To od gracza powinno zależeć czy dziwadła mają chodzić po mieście, a nie od "postępu historii".

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 19.03.2011 - 18:18
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2011, 18:46   #196
Chiyano
Guest

Mnie też to wkurzało z PZ, albo z tymi gwiazdami całymi - w całym Twin były kilku gwiazdkowe sławy, moja simka i kilku tam simów byli normalni. Chociaż fajnie tak raz za czas odejść od normalnych simów i pograć stworkiem. : >
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2011, 19:25   #197
theqatrick
Guest

W pokoleniach raczej nie dojdzie, i oby tak było bo to jest bezsensu. Chyba że w umiarze jak np. mumia w WP.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2011, 20:44   #198
kaka123

Reputacja: 10

Wkurzające trochę jest to, że zawsze jest inne miasto. Tak jak pisze Nayi - 90% simów w Bridgeport to same sławy. Kiedy już wydadzą wszystkie dodatki mogliby zrobić bardziej uniwersalne miasto. Przerobione Sunest Valley niezbyt fajnie wygląda i jest w nim mało miejsca. Ogólnie ich gadanie na temat ogromu miast jest bezsensowne, bo jak już zbierze się więcej rozszerzeń, to będzie ciasno. Bo gdzie niby człowiek ma pomieścić miasto, wiochę, tereny mieszkalne, slumsy, plażę, moczary itp? Wniosek jeden. Za mało miejsca. Jakby było go więcej nikt by nie marudził na zbyt dużą ilość wampirów, czy gwiazd. Mogliby miasta robić większe i dzielić je na dzielnice. Np. centrum, zwykłe domki mieszkalne, blokowiska, slamsy i tereny naturalne. Każdy sim wtedy by wiedział skąd jest inny sim. Opcja pozwalająca bogatszym omijać tych bezdomnych też bardzo by urzeczywistniła grę. Byłaby mniejsza szansa na to, że grasowaliby tam sami celebryci. thegatrick rozwiń Twoją myśl na temat bezsensowności stworów w Pokoleniach. Nie grałam zbyt długo w PZ i nie wiem jak z tymi wampirami było, ale mumie w WP były trochę zbyt ograniczone (o opcje chodzi).
kaka123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2011, 21:10   #199
theqatrick
Guest

I miasta są często nie dopracowane. Może w pokoleniach wydadzą duże miasto i zostawią trochę miejsca na nowe parcele.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2011, 21:53   #200
Meliona
Guest

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Nie wiem czy w Karierze doszedł jakiś mutant. Ja mam nadzieję, że jeżeli jakiś dojdzie w Pokoleniach lub Zwierzakach, to będzie można tymi stworami nie grać. No bo to co zrobili w PZ to jakieś nieporozumienie. To od gracza powinno zależeć czy dziwadła mają chodzić po mieście, a nie od "postępu historii".
Simbot doszedł. xD

Ja mam nadzieję, że w pokoleniach będzie można mień sima-czarodzieja. Chociaż i tak ich na pewno nie kupię, bo simy i tak wgrywają mi się strasznie długo, a z każdym dodatkiem jest gorzej.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości)

Zasady Postowania