![]() |
#191 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jak nie będzie żadnego mutanta to Nie kupie i koniec! Bo po kiego grzyba potrzebny mi taki nudny dodatek?
Szczerze mówiąc nic mnie nie zachwycił zwiastun ani obrzucanie drzwi jajami! Moje nastolatki to fajne młode osoby a nie jakieś łobuzy. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#192 |
Guest
|
![]()
Super że wyjdą w Maju...
|
![]() |
![]() |
#193 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jak w Zwierzakach NIE dojdą wilkołaki, to ja się pochlastam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#194 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem czy w Karierze doszedł jakiś mutant. Ja mam nadzieję, że jeżeli jakiś dojdzie w Pokoleniach lub Zwierzakach, to będzie można tymi stworami nie grać. No bo to co zrobili w PZ to jakieś nieporozumienie. To od gracza powinno zależeć czy dziwadła mają chodzić po mieście, a nie od "postępu historii".
Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 19.03.2011 - 18:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]()
Mnie też to wkurzało z PZ, albo z tymi gwiazdami całymi - w całym Twin były kilku gwiazdkowe sławy, moja simka i kilku tam simów byli normalni. Chociaż fajnie tak raz za czas odejść od normalnych simów i pograć stworkiem. : >
|
![]() |
![]() |
#197 |
Guest
|
![]()
W pokoleniach raczej nie dojdzie, i oby tak było bo to jest bezsensu. Chyba że w umiarze jak np. mumia w WP.
|
![]() |
![]() |
#198 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wkurzające trochę jest to, że zawsze jest inne miasto. Tak jak pisze Nayi - 90% simów w Bridgeport to same sławy. Kiedy już wydadzą wszystkie dodatki mogliby zrobić bardziej uniwersalne miasto. Przerobione Sunest Valley niezbyt fajnie wygląda i jest w nim mało miejsca. Ogólnie ich gadanie na temat ogromu miast jest bezsensowne, bo jak już zbierze się więcej rozszerzeń, to będzie ciasno. Bo gdzie niby człowiek ma pomieścić miasto, wiochę, tereny mieszkalne, slumsy, plażę, moczary itp? Wniosek jeden. Za mało miejsca. Jakby było go więcej nikt by nie marudził na zbyt dużą ilość wampirów, czy gwiazd. Mogliby miasta robić większe i dzielić je na dzielnice. Np. centrum, zwykłe domki mieszkalne, blokowiska, slamsy i tereny naturalne. Każdy sim wtedy by wiedział skąd jest inny sim. Opcja pozwalająca bogatszym omijać tych bezdomnych też bardzo by urzeczywistniła grę. Byłaby mniejsza szansa na to, że grasowaliby tam sami celebryci. thegatrick rozwiń Twoją myśl na temat bezsensowności stworów w Pokoleniach. Nie grałam zbyt długo w PZ i nie wiem jak z tymi wampirami było, ale mumie w WP były trochę zbyt ograniczone (o opcje chodzi).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
![]()
I miasta są często nie dopracowane. Może w pokoleniach wydadzą duże miasto i zostawią trochę miejsca na nowe parcele.
|
![]() |
![]() |
#200 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja mam nadzieję, że w pokoleniach będzie można mień sima-czarodzieja. Chociaż i tak ich na pewno nie kupię, bo simy i tak wgrywają mi się strasznie długo, a z każdym dodatkiem jest gorzej. |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|