![]() |
#191 |
Reputacja: 10
|
![]()
O nie nie
![]() ![]() Ale dzięki za próbę. Jak na razie (odpukać) chodzą ![]()
|
![]() |
#192 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
@Mrufka
Ja zauważyłem w BuyDebug'u są 2 autka dla opiekunek, więc chyba te autka są nagrodami.. ;] Ja max doszedłem do 3 poziomu, ale cała rodzinka mi się zepsuła (miałem simke, która doprowadziła do zdrady Ćwirów, a potem tego starego dziadka zdradziła z współlokatorem.. ) I mi się ta simka celebrytką stała.. :[ I musiałem od nowa grać.. ;[
![]() |
#193 |
Guest
|
![]()
a ja mam takie pytanie gram stara rodzinką i jak zapraszam dziewczyne do domu do siebie to nie moge nic zrobić nic a nic klikam na nią i dupa nic sie nie wyświetla tak jest z każdą osobą którą zaproszę prosze o pomoc włączenie i wyłączenie nic nie dało co zrobić ??? pisze jeszcze taz
|
![]() |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]()
triwet89 - też tak miałam i się zdenerwowałam, bo myślałam, że gra się popsuła. w końcu odinstalowałam i potem znowu zainstalowałam simsy. nic nie dało... potem zrobiłam sobie nową rodzinę i tam było już wszystko ok.
Ostatnio edytowane przez mrakad133 : 05.06.2011 - 13:25 |
![]() |
![]() |
#195 |
Guest
|
![]()
a dzięki tak myślałem że rodzinke na nowo musze zrobić japiernicze jeszcze raz ten poziom kariery musze osiągnąć
|
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]()
ja gram na kodzie, więc kariery ustawiam sobie na ten poziom, który chcę xd
|
![]() |
![]() |
#197 |
Guest
|
![]()
A jak wysłać Sima na studniówkę? Bo ja nie wiem.
|
![]() |
![]() |
#198 |
|
![]()
hejhej, mam pytanie, moj sim wszedl w doroslosc i ma kryzys wieku sredniego :o w opisie tego nastrojnika jest napisane, ze spelnil zero pragnien wieku sredniego, gdzie moge znalezc te pragnienia? :> one sie wyswietlaja tam gdzie normalne pragnienia, czy cos?
![]() |
#199 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie można, gra sama generuje studniówki i trzeba czekać aż będzie komunikat o nadchodzącym balu i szukaniu partnera do tańca. Pograj kilka dni rodziną z nastolatkiem to na pewno komuniakt się pojawi. Nastoletnie simy mają dużo studniówek w swoim życiu, a nie tylko jedną, więc bez obawy gdy nie uda Ci się dostać do szkoły (ja mam taki tłum przed szkołą że sim nie może wejść, dlatego wysyłam go na miejsce nim jeszcze przyjedzie limuzyna).
Pragnienia kryzysu wieku średniego są po prostu specjalnie oznaczone, jakieś tło pasiaste czy coś w tym stylu (nie wiem dokładnie bo jeszcze nie miałam kryzysu ale odbywa się to na takiej samej zasadzie jak pragnienia nastolatka przechodzącego właśnie wahania nastroju). Ostatnio edytowane przez Chloé : 05.06.2011 - 15:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|