![]() |
#191 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam, mam następujący problem: mój koń przestał poprawiać umiejętność wyścigów na poziomie 4. Nie pomogło resetowanie (ResetSim nie działa na zwierzaki) ani odłączenie konia od rodziny a potem wprowadzenie go tam znowu. Czy to problem z grą czy może powinnam coś zmienić w jego treningu, o czym nie mam pojęcia... proszę o pomoc.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#192 |
|
![]()
Musisz zmienić ustawienia grafiki.Ja też tak miałam i pomogło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
|
![]()
Nie nic nie ściągam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
|
![]()
Olik605, edytuje się posty, a nie pisze jednego pod drugim...
Hithiriel, czy w ogóle dalej nie idzie, czy idzie, ale powoli? Im wyższa umiejętność, tym trudniej ją podwyższać. Nie masz jakiegoś moda, niezgodnego z grą? |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
|
![]()
Anie 1981 - stoi w miejscu! W ogóle się nie rusza słupek umiejętności, jakby nie czytał faktu, że "zabijam" tego konia codziennymi treningami wyścigów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
|
![]()
Jeśli masz mody, hacki, czy choćby Store, to je zabierz na chwilę z gry. Jeśli to pomoże, to masz coś wadliwego w dodatkach. Jeśli masz grę czystą, to nie wiem co to by mogło być. Niektórzy np. piszą, że księga zaklęć (taki obiekt Store) powoduje problemy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Guest
|
![]()
Problem: Brak interfejsu rodziny ( F-10 nie działa), wszystkie rodziny się wykasowały, puste miasto.
Zrobiłam wszystko, co poradziła mi anie. Zainstalowałam ponownie całą grę ( 3- godzinna męczarnia instalacyjna ), wyczyściłam komputer przed instalacją programem Cleaner i nadal bez zmian. Brak interfejsu rodziny. ![]() Po uruchomieniu gry wyskakuje mi okienko odinstalowania, bardzo dziwne. Co mam robić? ![]() To widok, po uruchomieniu już zainstalowanej gry, wkładam płytkę, klikam - uruchom i wyskakuje mi takie coś. Dlaczego chce się odinstalować? . Ja nie chcę odinstalować, tylko grać. Klikam NIE i wchodzę do gry klikając na ikonkę Sims Zwierzaki, ale grać nie mogę bo nie mam interfejsu. [img] ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
|
![]()
a sproboj zaktualizowac gre w programie startu TS3, mialam ten sam problem i u mnie to zadzialalo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mi ten komunikat też wyskakiwał wkurzyłam się, odinstalowałam grę . I po jakimś czasie zainstalowałam ponownie the sims 3 ze wszystkimi dodatkami, ale nadal wyskakiwał komunikat a możliwości aktualizacji gry nie było więc, odinstalowałam i teraz the sims 3 leżą na półce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
|
![]()
Vicia, wkładając płytę do napędu możesz trzymać klawisz "SHIFT". Wtedy płyta się nie uruchomi. A w ogóle, to radzę olać launchera i uruchamiać grę jej plikiem uruchamiającym, możesz sobie zrobić skrót na pulpicie. Klikasz prawym przyciskiem myszy gdziekolwiek na pulpicie i wybierasz "Utwórz skrót". Nie wiem jakiego masz Windowsa, ale gra powinna być w Program Files, lub w Program Files (x86)
Electronic Arts\The Sims 3 - Zwierzaki\Game\Bin\TS3EP05.exe Wtedy nie będzie nawet launchera, od razu uruchomi się gra ![]() Ja też na początku miałam tak jak Ty, przy próbie gry jakąkolwiek rodziną, znikał mi interfejs i niczego nie dało się zrobić. Ale u mnie problemem były nieaktualne mody (NRaas'y chyba). Po pobraniu wznowionych wersji modów, problem całkowicie zniknął. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 10.11.2011 - 14:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|