![]() |
#191 | |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
![]() http://www.thesims3.com/content/en_U...ims2store.html @uv: A myślałam, że o dwójce wiem już wszystko... ![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 27.08.2012 - 23:28 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#192 |
Reputacja: 10
|
![]()
A to The Sims 2 Store to nie wersja beta ? A jeśli była wersja 2 to powinna być chyba nadal, bo jeśli ktoś odinstalował 2, a chce mieć obiekty z internetu to musi ponownie je ściągnąć.
![]() |
#193 |
|
![]()
Ja sobie pomyślałem, że w sumie zamiast tworzyć nowe simsy, to by mogli usprawniać 3 i ciągle wydawać dodatki. Np. wypuścić wielką łatę na krążku normalnie do sklepów, która unowocześniłaby grafikę i takie tam ;p
![]() |
#194 |
Reputacja: 12
|
![]()
Mogli by w sumie zmienić grafikę, robić porządne rzeczy takie jak w PZ i ZG, nie robić nic z Kejti Pery , troszkę się przyłożyć do dodatków [ żeby nie było żenady jak z WP ] .
![]() |
#195 | |
|
![]() Cytat:
Zgadzam się, ale wtedy by nie zarobili na powielaniu dodatków z całej serii.
![]() |
![]() |
#196 |
|
![]()
No tak, ale zarobiliby na tej łacie, bo taka wielka pewnie byłaby płatna, a poza tym mogliby jeszcze więcej zarabiać na rozszerzeniach uzupełniających typu o życiu na farmie gdzie by doszły takie dziwactwa jak świnie i kury na przykład ;D albo dodając możliwość najmu mieszkań itd, masa jest rzeczy tylko nie wiem, czemu oni tacy ociężali są
![]() |
#197 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#198 |
|
![]()
Tak ale jest też w tym pewna ociężałość umysłowa bo przecież robienie takich uzupełnień na przykładzie farmy, które podałem, też by im przyniosło zyski, a narobiliby sięprzy tym tyle co zwykle, bo to w końcu kolejny dodatek by był. A czy to psy czy świnie to chyba jedna cholera, świnia nawet myślę byłaby łatwiejsza do robienia bo nie byłoby tylu interakcji, od stałaby sobie w zagrodzie chrumkała, jadła i wydalała a sim mógłby ją pielęgnować i karmić co najwyżej ;p z krową to samo dlatego dla mnie to trochę niedorzeczne co robią...
![]() |
#199 |
|
![]()
Ja zdecydowanie bym dodała jakieś choroby, więcej panceli publicznych jak np.zoo itp.,możliwość wchodzenia do teatru lub supermarketu, rozbudowałam bym kariery, zwłaszcza medycyne by np. był dermatolog, pediatra, okulista itd., od razu w podst. dać cztery pory roku, więcej gier, zabaw, więcej przepisów, nowe instrumenty np.skrzypce, więcej ubrań i o wiele ciekawsze wzory,więcej karier, banki, żeby w wieżowcu można było mieszkać w wiele rodzin stworzonych przez sb,cukiernie, pizzernie,hotele i wiele innych rzeczy takich jak są w realu.!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Reputacja: 12
|
![]()
Właśnie.
Rozbudowa medycyny na dziedziny i sportowej. Banki , kredyt , pożyczki , długi , eksmisja i wiele innych.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|