|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ten dom przypomina mi rezydencje Ćwirów. o.O
Mam nadzieje, że nie zrezygnujesz z utrudniania życia Tony'emu i Kise. ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Musze przyznać ... ukrywam to od wielu lat..( no moze dni) xD ja... bardziej... lubię (kocham...xD)....Tony'ego! xD mega sekret co nie ?? xD no dawaj mi goooo...!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Zgadzam się z poprzedniczkami, jak mogłaś przerwać w takim momencie?
![]() Ale bliźniacy w końcu powrócili, czekam na next ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Chewbacca, bo to jest dom cwirow xd stal pusty u mnie wiec skorzystalam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
ciekawe czyje to tyłki tam widać
![]() ![]() ![]() (i przepraszam za te tyłki ale jestem wciąż pod wpływem wieczoru panieńskiego i emocje jak widać jeszcze nie opadły ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Hahaha, dobre z tymi tylkami! A jak!!! Patrzcie i podziwiajcie zgrabne meskie pupcie blizniakow w obcislych jeansach xD
Rodzina...lol chcialam napisac Tanimoto xD Rodzina Dracule Jak zawsze w piekny sloneczny dzien dziewczyny nie mogly usiedziec na miejscu - Malan czekala na przyjaciolke, kiedy wkoncu wyszla oznajmila, ze chyba dostanie prace w laboratorium dzieki swoim dobrym wynikom. ![]() W pobliskiej silowni Malana postanowila wziasc sie za siebie <ciekawe czy to dlatego, ze Kise ma wrocic xD?> i szlo jej calkiem dobrze z jej determinacja.. ![]() ...zas Sutton przeklinala na czym swiat stoi, ze dala sie namowic na silownie xd ![]() Ktoregos dnia do domu Draculow zadzwonil dzwonek. Helena nie spodziewala sie nikogo... ![]() A tu zong xD ! Synowie powrocili oczywiscie nikogo nie uprzedzajac ![]() ![]() Helena byla wniebowzieta! Tak sie cieszyla z powrotu synow, wkoncu tak dlugo ich nie widziala. ![]() Od razu kazal im wejsc do srodka i zrobila cieple napoje dla wszystkich. ![]() Po chwili wszyscy delektowali sie goracymi kubkami, a Helena spogladala jak jej synowie wyrosli... ![]() William uslyszal glosy na parterze wiec poszedl sprawdzic co sie dzieje...ale to byla dla niego niespodzianka. ![]() Kiedy wszyscy siedzieli juz na dole rozmawiajac o studiach blizniakow Ginny szybko popedzila na dol, jak tylko uslyszala znajome glosy. ![]() Oj jaka to byla radosc xD Blizniaki nie spodziewaly sie, ze ich siostra tak wyrosnie ;p ![]() Oczywiscie Kise mial dla Ginny prezent - dziewczyna byla cala happy ^^ ![]() I tak wszyscy usiedli wygodnie na kanapach i ogladali TV gadajac i gadajac...;p ![]() Ktoregos poranka dziewczyny mialy pojsc do miejscowego pubu wieczorem, a za dnia sie umowily w parku. Sutton sklerotyczka zapomniala o ksiazce, na ktora czeka juz bardzo dlugo i ma byc dzis dostepna, wiec poprosila Malane by przygotowala sie sama a ona pozniej dolaczy. ![]() "Tylko nie spedz tam calego dnia, wiem jak bardzo ksiazki cie interesuja..." "Tak, tak wiem...niedlugo do ciebie dolacze" ![]() Sutton poszla na gore biblioteki i juz miala wziasc do reki ksiazke, gdy okazalo sie, ze jej nie ma... ![]() "Co jest? Jak to jej nie ma? Bibliotekarka dala mi cynk, ze jest juz oddana i moge ja wypozyczyc? Czyzby jakis dran mnie wyprzedzil?!.." - myslala wsciekla Sutton do siebie... ![]() Nagle zza plecow dziewczyny jakis meski glos odpowiedzial " Hmm, czy chodzi moze o te ksiazke?..."... ![]() Kiedy Sutton sie odwrocila znieruchomiala na widok tego co zobaczyla... ![]() To byl TONY! Ten sam Tony z liceum stoi przed nia zywy i .....starszy. ![]() "Co zes tak zdebiala? Zobaczylas ducha czy co? Tak, jestem zywy w 100%, gdybys tylko zobaczyla swoja mine...jak zwykle zwariowana..." - smial sie Tony jak zobaczyl reakcje Sutton. ![]() Sutton zdebiala na calego i nie wiedziala co zrobic...sama dziwila sie ze swojego zachowania, jak byli nastolatkami bylo inaczej, a teraz....? ![]() Po chwili jednak Sutton opanowala swoje zmieszanie na widok dojrzalszego Tony'ego...i stwierdzila, ze nie jest wariatka i oboje zaczeli ze soba rozmawiac jak za dawnych czasow xD ![]() Pozniej oboje spowaznieli i stwierdzili, ze nie sa juz dziecmi i poszli na kawe do pobliskiej kawiarni, gdzie opowiadali sobie co robili. ![]() Sutton zauwazyla, ze Tony troche sie zmienil, nie jest juz taki zarozumialy jak dawniej i mogla z nim pozartowac nawet. ![]() "Cholera...to nie bedzie takie latwe, jesli sprawy beda sie toczyc tak jak teraz..." - myslal Tony...ciekawe o co mu chodzi :3 ![]() W lokalu, gdzie Malan czekala na Sutton, dziewczyna wkurzona na spoznialska przyjaciolke postanowila zagrac i odstresowac sie podczas gry w bilarda, ale niestety jedna z kul odbila sie i walnela Malane prosto w nos. "Cholerna kula! Normalnie udusze te Sutton..." ![]() "Moze w czyms pomoc? Widze, ze niezdara z ciebie, ze kule zamiast do dziur trafiaja w twoj nos.." - dobiegl glos zza PLECAMI DZIEWCZYNY. "Ze coo?! "....i juz miala sie odgryzc... ![]() ...gdy zobaczyla kto ja zaczepil xD "K..KKK....Kiseeeeee?!!!" - zajaknela sie Malan na widok blondyna, ktorego dooobrze znala xD ![]() ![]() I rzucili sie jak przyjaciele za dawnych lat w ramiona. "Kope laat! Co u ciebie?" "Swietnie tak sie ciesze, ze wrociles, co u twojego brata?.." - ...i oboje odplyneli w swiat wspomnien i opowiesci sprzed kilku lat. ![]() Po pogaduchach dwojka postanowila sie zabawic jak kiedys, zrobili sobie wspolnie smieszne zdjecia... ![]() ...pospiewali karaoke... ![]() ..i wkoncu wszyscy spotkali sie w znanym klubie w miescie. ![]() Grupka poczula sie jak za czasow liceum, szalala do poznej nocy i sie bawila... ![]() Kise probowal pokonac Malane w gre kosmiczne statki... ![]() ..ale ta dzielnie sie bronila ;p ![]() W tym czasie Tony i Sutton siedzili przy barze czekajac na drinki...Sutton zauwazyla, ze Tony nie jest juz tym smarkaczem w okularach z kolka naukowego, tylko doroslym i ....przystojnym facetem. "Eee...cos nie tak? Mam cos na twarzy, ze tak na mnie patrzysz?" - pytala sie lekko zmieszana Sutton, czujac, ze wzrok Tony'ego ja pozera. "Nie nic nie masz..." - opowiedzial jakby nigdy nic brunet. ![]() ![]() Nagle jakis stary koles zaczepil Tonyego i poprosil go o autograf, gdyz jak sie okazalo Tony byl znany juz nie tylko w rodzinnym miescie ze swojej wiedzy i osiagniec naukowych mimo mlodego wieku... ![]() Sutton byla lekko zszokowana, jakie postepy zrobil od czasow liceum, jak sie okazalo napisal kilkanascie naukowych ksiag, tomow encyklopedii, projektow i zapiskow...stal sie rozpoznawalny...nie wiedziala, ze tak sie zmienil. ![]() Pozniej Kise zaczal szalec na podium DJ'a i muzyka sie rozkrecila... ![]() ![]() Dziewczyny juz dawno sie tak nie bawily....byly usmiane do lez i wymeczone za wszystkie czasy tancami, wyglupami i piciem drinkow. ![]() ![]() Po dlugiej imprezce wszyscy stwierdzili, ze nie daja rady wiecej wypic i nogi im sie trzesa...blizniaki odprowadzily dziewczyny pod dom, gdzie wynajmowaly pokoje i pozegnali sie. ![]() CDN ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
WRESZCIE wrócili.
![]() Dziewczyny też wyglądają świetnie. Słodko, że razem się tak bawią.. Czekam na więcej. ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
oczywiscie, ze mam dla Ginny historie, ale wiecie...chyba przyspiesze losy blizniakow, bo strrraaasznie sie ciezko gra 8-ma simami naraz QQ a need ich wyprowadzic juz na swoje xD i chce ich dzieciaki szczerze powiedziawszy
![]() dzieki za komenty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|