Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > Opowiadamy jak sobie gramy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia?
Trójkę 1 5.26%
Czwórkę 4 21.05%
Adopcja 3 15.79%
Wyzwanie ile się tylko da 11 57.89%
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.08.2012, 07:41   #1
Chwalisława

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: <3 Rodzinki Eyvee <3

Jak mogłaś w takim momencie przerwać?!(nie napisałam nic nadzwyczajnego). dzieciaczki pieknie wyrosły, a Ginny jest śliczna, piękna itp itd.
Chwalisława jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.08.2012, 12:26   #2
Chewbacca
Guest

Ten dom przypomina mi rezydencje Ćwirów. o.O
Mam nadzieje, że nie zrezygnujesz z utrudniania życia Tony'emu i Kise.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2012, 12:48   #3
Megan

Reputacja: 10

Musze przyznać ... ukrywam to od wielu lat..( no moze dni) xD ja... bardziej... lubię (kocham...xD)....Tony'ego! xD mega sekret co nie ?? xD no dawaj mi goooo...!!!
Megan jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2012, 14:53   #4
Extasy95

Zgadzam się z poprzedniczkami, jak mogłaś przerwać w takim momencie?
Ale bliźniacy w końcu powrócili, czekam na next
Extasy95 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2012, 15:08   #5
eyvee

Chewbacca, bo to jest dom cwirow xd stal pusty u mnie wiec skorzystalam
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2012, 16:04   #6
Sqiera

ciekawe czyje to tyłki tam widać (choć ja się i tak domyślam ).... no ciekawa jestem niezmiernie co będzie dalej

(i przepraszam za te tyłki ale jestem wciąż pod wpływem wieczoru panieńskiego i emocje jak widać jeszcze nie opadły )
stare 06.08.2012, 18:39   #7
eyvee

Hahaha, dobre z tymi tylkami! A jak!!! Patrzcie i podziwiajcie zgrabne meskie pupcie blizniakow w obcislych jeansach xD

Rodzina...lol chcialam napisac Tanimoto xD

Rodzina Dracule

Jak zawsze w piekny sloneczny dzien dziewczyny nie mogly usiedziec na miejscu - Malan czekala na przyjaciolke, kiedy wkoncu wyszla oznajmila, ze chyba dostanie prace w laboratorium dzieki swoim dobrym wynikom.

W pobliskiej silowni Malana postanowila wziasc sie za siebie <ciekawe czy to dlatego, ze Kise ma wrocic xD?> i szlo jej calkiem dobrze z jej determinacja..

...zas Sutton przeklinala na czym swiat stoi, ze dala sie namowic na silownie xd

Ktoregos dnia do domu Draculow zadzwonil dzwonek. Helena nie spodziewala sie nikogo...

A tu zong xD ! Synowie powrocili oczywiscie nikogo nie uprzedzajac

Helena byla wniebowzieta! Tak sie cieszyla z powrotu synow, wkoncu tak dlugo ich nie widziala.

Od razu kazal im wejsc do srodka i zrobila cieple napoje dla wszystkich.

Po chwili wszyscy delektowali sie goracymi kubkami, a Helena spogladala jak jej synowie wyrosli...

William uslyszal glosy na parterze wiec poszedl sprawdzic co sie dzieje...ale to byla dla niego niespodzianka.

Kiedy wszyscy siedzieli juz na dole rozmawiajac o studiach blizniakow Ginny szybko popedzila na dol, jak tylko uslyszala znajome glosy.

Oj jaka to byla radosc xD Blizniaki nie spodziewaly sie, ze ich siostra tak wyrosnie ;p

Oczywiscie Kise mial dla Ginny prezent - dziewczyna byla cala happy ^^

I tak wszyscy usiedli wygodnie na kanapach i ogladali TV gadajac i gadajac...;p

Ktoregos poranka dziewczyny mialy pojsc do miejscowego pubu wieczorem, a za dnia sie umowily w parku.
Sutton sklerotyczka zapomniala o ksiazce, na ktora czeka juz bardzo dlugo i ma byc dzis dostepna, wiec poprosila Malane by przygotowala sie sama a ona pozniej dolaczy.

"Tylko nie spedz tam calego dnia, wiem jak bardzo ksiazki cie interesuja..."
"Tak, tak wiem...niedlugo do ciebie dolacze"

Sutton poszla na gore biblioteki i juz miala wziasc do reki ksiazke, gdy okazalo sie, ze jej nie ma...

"Co jest? Jak to jej nie ma? Bibliotekarka dala mi cynk, ze jest juz oddana i moge ja wypozyczyc? Czyzby jakis dran mnie wyprzedzil?!.." - myslala wsciekla Sutton do siebie...

Nagle zza plecow dziewczyny jakis meski glos odpowiedzial " Hmm, czy chodzi moze o te ksiazke?..."...

Kiedy Sutton sie odwrocila znieruchomiala na widok tego co zobaczyla...

To byl TONY! Ten sam Tony z liceum stoi przed nia zywy i .....starszy.

"Co zes tak zdebiala? Zobaczylas ducha czy co? Tak, jestem zywy w 100%, gdybys tylko zobaczyla swoja mine...jak zwykle zwariowana..." - smial sie Tony jak zobaczyl reakcje Sutton.

Sutton zdebiala na calego i nie wiedziala co zrobic...sama dziwila sie ze swojego zachowania, jak byli nastolatkami bylo inaczej, a teraz....?

Po chwili jednak Sutton opanowala swoje zmieszanie na widok dojrzalszego Tony'ego...i stwierdzila, ze nie jest wariatka i oboje zaczeli ze soba rozmawiac jak za dawnych czasow xD

Pozniej oboje spowaznieli i stwierdzili, ze nie sa juz dziecmi i poszli na kawe do pobliskiej kawiarni, gdzie opowiadali sobie co robili.

Sutton zauwazyla, ze Tony troche sie zmienil, nie jest juz taki zarozumialy jak dawniej i mogla z nim pozartowac nawet.

"Cholera...to nie bedzie takie latwe, jesli sprawy beda sie toczyc tak jak teraz..." - myslal Tony...ciekawe o co mu chodzi :3

W lokalu, gdzie Malan czekala na Sutton, dziewczyna wkurzona na spoznialska przyjaciolke postanowila zagrac i odstresowac sie podczas gry w bilarda, ale niestety jedna z kul odbila sie i walnela Malane prosto w nos.
"Cholerna kula! Normalnie udusze te Sutton..."

"Moze w czyms pomoc? Widze, ze niezdara z ciebie, ze kule zamiast do dziur trafiaja w twoj nos.." - dobiegl glos zza PLECAMI DZIEWCZYNY.
"Ze coo?! "....i juz miala sie odgryzc...

...gdy zobaczyla kto ja zaczepil xD
"K..KKK....Kiseeeeee?!!!" - zajaknela sie Malan na widok blondyna, ktorego dooobrze znala xD

I rzucili sie jak przyjaciele za dawnych lat w ramiona.
"Kope laat! Co u ciebie?"
"Swietnie tak sie ciesze, ze wrociles, co u twojego brata?.." - ...i oboje odplyneli w swiat wspomnien i opowiesci sprzed kilku lat.

Po pogaduchach dwojka postanowila sie zabawic jak kiedys, zrobili sobie wspolnie smieszne zdjecia...

...pospiewali karaoke...

..i wkoncu wszyscy spotkali sie w znanym klubie w miescie.

Grupka poczula sie jak za czasow liceum, szalala do poznej nocy i sie bawila...

Kise probowal pokonac Malane w gre kosmiczne statki...

..ale ta dzielnie sie bronila ;p

W tym czasie Tony i Sutton siedzili przy barze czekajac na drinki...Sutton zauwazyla, ze Tony nie jest juz tym smarkaczem w okularach z kolka naukowego, tylko doroslym i ....przystojnym facetem.
"Eee...cos nie tak? Mam cos na twarzy, ze tak na mnie patrzysz?" - pytala sie lekko zmieszana Sutton, czujac, ze wzrok Tony'ego ja pozera.
"Nie nic nie masz..." - opowiedzial jakby nigdy nic brunet.

Nagle jakis stary koles zaczepil Tonyego i poprosil go o autograf, gdyz jak sie okazalo Tony byl znany juz nie tylko w rodzinnym miescie ze swojej wiedzy i osiagniec naukowych mimo mlodego wieku...

Sutton byla lekko zszokowana, jakie postepy zrobil od czasow liceum, jak sie okazalo napisal kilkanascie naukowych ksiag, tomow encyklopedii, projektow i zapiskow...stal sie rozpoznawalny...nie wiedziala, ze tak sie zmienil.

Pozniej Kise zaczal szalec na podium DJ'a i muzyka sie rozkrecila...

Dziewczyny juz dawno sie tak nie bawily....byly usmiane do lez i wymeczone za wszystkie czasy tancami, wyglupami i piciem drinkow.

Po dlugiej imprezce wszyscy stwierdzili, ze nie daja rady wiecej wypic i nogi im sie trzesa...blizniaki odprowadzily dziewczyny pod dom, gdzie wynajmowaly pokoje i pozegnali sie.

CDN ;]
stare 06.08.2012, 18:45   #8
Stephenowa

WRESZCIE wrócili. No no, wyrośli na ciacha, 'kto by się spodziewał'.. (oczywiście to taki żart, chyba każdy się spodziewał!)
Dziewczyny też wyglądają świetnie. Słodko, że razem się tak bawią.. Czekam na więcej.
stare 06.08.2012, 18:46   #9
Rosemarie

Kise i Tony są straszliwie przystojni. A dla Ginny masz wymyśloną historię?
stare 06.08.2012, 19:01   #10
eyvee

oczywiscie, ze mam dla Ginny historie, ale wiecie...chyba przyspiesze losy blizniakow, bo strrraaasznie sie ciezko gra 8-ma simami naraz QQ a need ich wyprowadzic juz na swoje xD i chce ich dzieciaki szczerze powiedziawszy ...

dzieki za komenty
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Zasady Postowania