![]() |
#191 |
Reputacja: 10
|
![]()
o kurcze ile zdjec ;D dedykacja dla mnie? looofciam cie
![]() ![]() ![]() Dominik jest takie mrrr....no nie da sie opisac xD Bruno i Penny dojrzali i tacy och ach ;D a Bibi i Lily cudowne, no ale....Aren Aren jest przystojny, cus jednak czuje, ze Lola cos popsoci w zwiazku ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#192 |
|
![]()
Ciąg Dalszy Rodziny Sagarów
Pies Dominica i Oli- Minnie. Uwielbiał pływanie w przydomowej fontannie. ![]() W ich domu był także złodziej, trochę połomotał Olę. Ale na szczęście nic się nie stało, w porę zjawiła się Policja. ![]() Dominic i Dacjanek, czyli największe ciacha mojej rodziny ![]() ![]() ![]() Niestety z powodu ciągłych rozmnażań psiaków, Bruno i Penny pozbyli się ich ( dzięki mojej pomocy)Zostawiając jedynię ulubienicę Bibi - Kię. Tutaj Bibi kąpie suczkę. ![]() -No i jak Lola? Jak się u nas czujesz?- spytała stroskana Bibi. -Jest okej, masz cudowną rodzinę i psa.. ty też jesteś całkiem fajna- schlebiła jej. -Ech.. dziękuję- przyznała Bibi. ![]() -Wogule cieszę się że zgodziłaś się, żebym tu była.. no wiesz żebym się zaklimatyzowała- powiedziała Lola.. -Tak też się cieszę, ale zupelnie nie rozumiem, dlaczego nie możesz mieszkać w domu- spytała Bibi oczekując odpowiedzi.. -Ech.. naprawdę nie chce o tym gadać!- skończyła krótko. ![]() -Ok, skoro nie chcesz o tym gadać rozumiem- stwierdziła- Zmieńmy temat.. Masz chłopaka, miałaś w starym mieście?- spytała nastolatka. -Wiesz, właściwie to ja... no nie podobają mi się chłopcy...- wyznała zawstydzona. ![]() -Ok, zupełnie to rozumiem, właściwie to ja też nie czuje do nich żadnego pociągu. Widzisz moja siostrzyczka chodzi z Arenem, ciągle się kłócą, niby takie gołąbki bla bla bla.. z facetami są takie problemy- powiedziała zgodnie z Lolą. -Ciesze się, że mnie rozumiesz Bibi.. ![]() -Doskonale Cię rozumiem, kochana- powiedziała Bibi delikatnie się do niej przybliżając.. ![]() -To miłe, zresztą ty.. Bibi jesteś taka ładna- znowu schelbiła ją Lola. ![]() Było rano a chichoty z drugiego pokoju usłyszała Lily. Postanowiła sprawdzić co robią dziewczyny.. ![]() -Hej, co robicie?- spytała wyraźnie zaspana Lily. ![]() -A nic.. tak sobie, chichoczemy, wiesz plotki o brunetach- zaśmiała się Lola. -O brunetach, tak?- powiedziała zirytowana- Możecie to robić ciszej?! ![]() -Ok, przepraszam...- powiedziała Lola. -Ej, Lily? nie przesadzasz?- wtrąciła się Bibi- Jak ty zapraszałaś na noc Arena było okej?! -No tak.. - bąknęła druga siostra. ![]() -Jednak przepraszam- zaczęła Lola- bedziemy ciszej Lily, możesz jeszcze pospać jest sobota ![]() ![]() -A co to za poranne zbiorowisko młode damy?- do pokoju wszedł Bruno. - Jest sobota a wy już nie śpicie?! Widzę że Lola wprowadza was dobre zasady... Poranne wstawanie, wspólne śniadanie, musisz być dobrze wychowana.. Jak się u nas czujesz?- spytał Bruno. ![]() -Jest tu świetnie, bardzo lubię Pańskie córki, i psa.. Kia jest słodka. Pana żona jest też świetną kucharką, tu jest tak jak w domu- przyznała Lola. ![]() Kiedy dziewczyny znowu zostały same, Lola przybliżyła się do Bibi szeptając: Chce tu zostać, chce zostać z Tobą, Bibi... ![]() ---------------------------------------------------------------------------- Uwaga Do mojej historii niedługo wkroczą, dwie przepiękne damy- Maia WelshDziękuję Einarowi,oraz Erin Lewisukłon w stronę Meggie ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------ Tymczasem w domu Jennie, młodzieniec Freddie skończył magiczną 18-nastkę. ![]() -Wszystkiego najlepszego Freduś, boże.. Jesteś już takim dużym chłopcem, życze ci żebyś miał lepsze życie, lepsze od tego które ja ci zapewniłam- matka zalała się łzami.. -Mamuś, jesteś najlepszą mamusią pod słońcem, KOCHAM CIE- przytulił ją mocno. ![]() -To mały prezent prezent Dla ciebie, synku- wręczyła mu podarunek -Dzięki mama, nie trzeba było- powiedział szczęśliwy Freddie. ![]() -Mamo dziękuję, cieszę się ale..- zaczął Freddie. -Ale co Synku?, coś cię gnębi?Powiedz pomogę Ci. ![]() -Słuchaj mamo, dziękuję ci za tort, wspaniały prezent i za to że bardzo się starałaś, ale chciałbym żeby był tu tato.. Nie Fingerman.. tata..-wyznał- Proszę zaproś go, proszę. ![]() -Ok synku, jeśli się zgodzi.. ale nie to chyba zły pomysł.. Ale.. no tak, są twoje urodziny, okej zaproszę Jaydena na popłudnie- powiedziała. ![]() A lizu, lizu Królika ( Kicaj nie ma tu podtekstu ![]() ![]() Niedługo potem Jayden pojawił się w ich domu.. -Hej Jen, ładnie wyglądasz.. Jak zawsze - powitał ją flirtem. -Dziękuję, ty też się przyzwoicie trzymasz, wejdź proszę.. ![]() -Hej Freddie, stary jak ty wyrosłeś- powitał syna -Hej tato, tęskniłem za tobą- wyznał nastolatek -Wiem, przepraszam.. musiałem na trochę wyjechać, wiesz o co chodzi.. Chłopie tyle czasu- przytulił chłopaka. ![]() -Proszę to prezent! -O, dzięki Tatuś- podziękował Freddie. ![]() Po zjedzeniu Tortu, wzniesieniu kilku toastów, Freddie wraz z rodzicami postanowił pograć w Bilard. ![]() ![]() -Mamo, idę do Siebie.. pogadaj z tatą, niech wróci, proszę. Zrób to dla mnie- prosił matkę. -Ale.. Freddie.. ja.. Ok spróbuje- obiecała. ![]() Kiedy dorośli zostali sami, Jennie postanowiła porozmawiać z Jaydenem. -Jay.. ja.. -Wiem, wiem skarbie- powiedział lekko- Chodź do mnie, nawet nie wiesz jak tęskniłem.. ![]() Jennie była bardzo zaskoczona. -Ale Jay, ja cię skrzywdziłam. Popsułam naszą rodzinę.. zepsułam wszystko- tłumaczyła -Wszystko można naprawić Jen, a ja cię kocham.. Kocham cię- wyznał. ![]() -Jayden.. ja tak tęskniłam- powiedziała , a potem poczuła na swoich ustach pocałunek. ![]() Wspólne Jakuzzi, po parku drinkach... ![]() ![]() -Zostaniesz na noc, prawda Jayden- spytała Jennie. -Zostanę na zawsze, skarbie-odpowiedział. ![]() Wspólna noc po rozłące, ( cieszyłam się jak na to patrzyłam) ![]() Rano Jayden postanowił zrobić śniadanie, podczas gdy jego rodzina jeszcze smacznie spała. ![]() Jennie wstając rano, czuła nie tylko kaca, ale też to że jest wreszcie ze swoim ukochanym mężczyzną. ![]() -A co jeśli rodzice się nie pogodzili??- martwił się Freddie za nim zszedł na dół. ![]() Jednak ulżyło mu kiedy zobaczył jak tata przyrządza gofry. - Siadaj młody, mama już wstała zaraz zejdzie... ![]() I wreszcie tak jak być powinno, wspólne śniadanie. ![]() -Tato mam nadzieje, że będziesz bywał u nas częściej- powiedział z nadzieją w głosie Fred. Kiedy Jayden lekko się uśmiechnął Jennie powiedziała: -Tata wprowadza się do nas.. ![]() Nastolatek był przeszczęsliwy.. Podczas jedzenia gofrów, Jennie poczuła mdłości.. ![]() ![]() -Wszystko okej skarbie? Co ci jest?- pytał troskliwie Jayden.. -Tak wszystko ok, musze poprostu troszkę odpocząć, chyba wczorajsze szaleństwa dają znaki.. ![]() Jennie odpoczywając myślała o Jaydenie.. kochała go.. ![]() -Proszę Skarbie, mam nadzieje że ci się polepszy- powiedział, wręczając jej bukiet. ![]() -Twój widok ulecza wszelkie choroby Skarbie- powiedziała zalotnie.. ![]() ![]() -Chodź mała, położymy się razem do łóżka- zaproponował biorąc ją na ręce. ![]() ------------------------------------------------------------------------------- Tymczasem U Bruna i Penny zagnieździły się dzikie konie. Jak nie psy to konie, :/ Ta Penny jest iście miłośnikiem zwierząt. ![]() -Hej Lola- zaczęła Lily- Chciałam pogadać, jak tam w szkole? ![]() -Wiesz ta chemiczka, wkurza mnie do reszty- odpowiedziała.. ![]() -Właściwie to chciałam cię przeprosić Lolu, za sobotę..- zaczęła -Ok, nie ma sprawy.. to twój dom nie przywykłaś do takich " dzikich lokatorów"- odpowiedziała. ![]() hm..Ta Lola jest jakaś dziwna- pomyślała Lilly- no cóż musze spotkać się z Arenem. ![]() -Ciekawe jak wytłumaczy się z tego że nie kontaktował się ze mną cały tydzień! ![]() -Witam Panie Sagar, Gdzie jest Lilly- spytał Aren -Lilly, pewnie siedzi w domu, zaraz ją zawołam, poczekaj.. ![]() -Hej księżniczko- powitał ją .. -Hej.. ![]() -Co ty taka nie w sosie, czyżby okresik?- zażartował chłopak ![]() -Okresik, jaki kur** okresik? Gdzie ty byłeś cały tydzień, co? No wytłumacz się- wrzasnęła Lilly.. -Lilly, ale ja ... -Nie obchodzi mnie co ty, mam dość.. ![]() Aren poszedł.. Lilly nie czuła się najlepiej, postanowiła się położyć. ![]() Tymczasem w pokoju Bibi i Loli było gorąco, dziewczyny czuły coś do siebie. ![]() Wzrok Bibi, mówi sam za siebie- kocha Lolkę, mimo wszystko.. mimo wszystko chce z nią być. ![]() Wreszcie nieśmiałość została pokonana.. ![]() ![]() -Kocham Cię Bib- wyznała Lola.. Jesteś taka śliczna i kochana, od razu gdy cię zobaczyłam..wiedziałam że ty i ja.. Bibi.. - mówiła tuląc ją.. ![]() -A ja kocham ciebie moja Droga, jesteś moim słodkim cukerkiem- żartowała Bibi. ![]() I moje dziewczynki, ewidentnie je kocham ♥ ![]() ![]() Niedługo potem bliźniaczki wydoroślały, Lilly postanowiła zostać z rodzicami, natomiast Bibi i Lola wynajęły domek na uboczu.. ![]() I cała rodzina w komplecie.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
|
![]()
Lola to skrót od Leidana?
![]() Bliźniaczki cudowne, zresztą wszyscy Twoi simowie są przepiękni! Jennie chyba najładniejsza, a Freddie.. Cudo! Ten mój Jayden to jednak dobry chłop ![]() ![]() Nie rób takich długich przerw, bo złożę pozew o rozwód!
![]() |
![]() |
#194 |
|
![]()
Wlasnie nie woplno robic takich dlugich przerw!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
|
![]()
O ja. : o
Nie będę mówić, jaki sim najładniejszy, bo dosłownie wszyscy Twoi simowie pięknością grzeszą! Masz nieeeesamowity talent. ![]() Ten związek Bibi z Lolą jest mega uroczy. :3 Precz z homofobią! I jestem ciekawa, czy Lily pogodzi się ze swoim chłopakiem / byłym.. ;> Ah, czekam na więcej!
![]() |
![]() |
#196 |
|
![]()
Czyli, że Kicajek został zalizany przez Freddiego?;>
![]() No właśnie, przecz z homofobią! Bardzo ładnie wyglądają dziewczyny razem ![]() ![]() Jak fajnie, że z Jayden'em wszystko się ułożyło! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
|
![]()
Tak, Kicajku.. tak pośnij sobie, tak kochanie.. tak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
|
![]()
Ciąg Dalszy Rodziny Sagarów
* 3 miesiące później.... -Jay, słuchaj muszę ci Coś powiedzieć- zaczęła niepewnie Jennie. -Tak, słucham cię śliczności?- ciągnął Jayden. -Będziemy rodzicami, Jayden- odparła radośnie.. ![]() -Naprawdę, Jennie to cudownie, cieszę się!-wykrzyknął ucieszony.. ![]() -W końcu będziemy prawdziwą rodziną, Ty, ja i nasze dzieci, będzie tak jak od zawsze miało być, Jennie.. ![]() Po chwili przeszli do ogrodu... -Kochanie, ja też mam dla Ciebie niespodziankę, coś co sprawi że nic nas już nie rozłączy.. ![]() Po chwili blondyn klęknął na kolano.. ![]() -Jennie Sagar, jesteś kobietą mojego życia i matką moich cudownych dzieci.. Czy Zostaniesz moją Żoną?-spytał.. -Jasne, Jayden.. Oczywiście..-odparła szczęsliwa. ![]() ![]() Kobieta była przeszczęśliwa z pierścionkiem na palcu.. ![]() -Kochanie tak się cieszę, że wreszcie będziemy małżeństwem.. ![]() -I ja cieszę Jen, będzie tak jak planowaliśmy w Liceum, wspólny dom, pies dzieci.. Pamiętasz? ![]() Niedługo potem odbył się skromny ślub, bez zbędnych chulanek( Jennie była już w zaawansowanej ciąży)... I szczęsliwi Państwo młodzi.. ![]() ![]() Ich ślubne fotografie, tak się cieszę że wreszcie są razem ♥ ![]() I gołąbki w basenie kocham te zdjęcie, nie wiem dlaczego ![]() ![]() Kilka dni później miała odbyć się Studniówka, Freddie nie miał dziewczyny, a z powodu ślubu rodziców i ciąży mamy... zupełnie zapomniał zaprosić jakąś koleżankę, mimo wszystko postanowił iść. ![]() Wystroił się jak na Sagara przystało, i poszedł.. ![]() Przed szkoła gdzie odbywał się bal, spotkałam Penny i Brune'a.. -Kochanie pamiętasz jak to było, kiedy ja zaprosiłem Cię na Studniówkę? -Tak pamiętam, tyle lat temu.. ![]() Tymczasem Jayden opiekował się ciężarną Jennie.. był taki szczęsliwy że zostanie ojcem.. ![]() Jennie dużo odpoczywała.. była taka piękna w ciąży.. ![]() ------------------------------------------------------------------------------- Studniówka Freddiego minęła przepomyślnie.Mimo że poszedł sam, sam się nie bawił.. Na Studniówce poznał Maię, która także przyszła na Bal sama.. Świetnie się razem bawili.. Freddie postanowił podziękować dziewczynie za wspaniałą zabawę. Jednak kiedy ona zobaczyła go na ulicy zaczęła uciekać.. ![]() ![]() Chłopak na szczęscie dogonił ją przed jej domem.. z kwiatami.. ![]() -Hej Maia.. wiesz chciałem ci podziękować, za Wieczór.. za tą wspaniałą zabawę, za bal, było świetnie- dziękował Freddie. -Nie ma sprawy, też się świetnie bawiłam.. -Co powiesz na mały spacer na plaże w zamian?- zaproponował.. -Ok, tylko wstawie kwiatki do wody, są śliczne.. ![]() Niedługo potem nastolatkowie wybrali się na plaże. Wspominali o Studniówkowej zabawie i wspólnych tańcach.. ![]() -Wiesz , nie rozumiem nadal.. Jak taka dziewczyna jak ty , nie znalazła partnera-spytał. ![]() -Wiesz.. może wcale go nie szukałam Freddie, ale ty też.. jesteś przystojny.. ![]() -Dziękuję Ci.. było mi z Toba cudownie na Zabawie, mam nadzieje że spotkamy się jeszcze.. ![]() -Napewno Fred, napewno..- myslała dziewczyna- Tylko co ty powiesz na... ![]() -Wiesz Freddie, właściwie to ja musze lecieć, muszę.. przepraszam. Cześć! ![]() -Ok jasne, leć śliczna.." ta dziewczyna jest jakaś inna"- myślał Freddie. ![]() Niedługo potem Jennie zaczęła rodzić.. ![]() ![]() I urodziła się Josephina.. Nie jest ładna:< .. ma dziwny kolor włosów, ale i tak jest jednym z moim dzieciaczków, więc kocham ją ♥ ![]() Tutaj Josepka z mamą, mała jest śmieszką.. ![]() Mój mały paszczurek ![]() ![]() ![]() Jednak jak każde dziecko miewa grymasy.. ![]() Tata ze swoją ukochaną córeczką, to będzie napewno " Córunia Tatunia". ![]() ![]() Kochani.. nie wiem czy będę kontynuowała dalej, czuje że mam coraz mniej czytelników, coraz mniej pomysłów. Rodzina nie ma już wcześniejszego "POWERA" i po prostu pomału się wypala. wiem że mnie zrozumiecie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
![]()
co Ty mówisz. historyjki jak zawsze są świetnie.. wiadomo, czasami mniej osób skomentuje, ale to nie powód, by przerywac wstawianie zdjęc : )
dodam, że dziwnie widziec swoją simkę w innym ojsg, lecz na pewno się przyzwyczaję! Josephina faktycznie urodą nie grzeszy, ale może, gdy wyrośnie będzie wyglądac lepiej? oczywiście czekam na next! |
![]() |
![]() |
#200 |
Reputacja: 22
|
![]()
Jennie z Jaydenem wyglądają razem słodko..
Masz niesamowicie ładne skiny i ubrania.. Maia ma zajesuperowy strój.. ![]() Ale z niej kluska uciekła sobie
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|