![]() |
#191 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hanna powiadasz?
![]() polubiłam ją, całkiem śliczna jest podobnie jak jej przyjaciółka ; ) jednak, jako osoba jeżdżąca konno, muszę się przyczepić do strojów, w jakich jeździ Hanna...
|
![]() |
#192 |
Reputacja: 11
|
![]()
Też czuję, że przyjaciółki się pokłócą i pewnie pójdzie o jakiegoś mega przystojniaka
![]() Konik bardzo udany, czy to klacz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
|
![]()
Stephenowa- jak wejdę do gry, sprawdzę rasę i napiszę
![]() milkie- a ja w realnym życiu nie cierpię koni, bo mam z nimi złe wspomnienia, nie znam się na ubiorze dżokejów, gram tak jak lubię i jak mi pasuje ![]() Bindi- nie, to ogier ![]() Dziękuję za komentarze ![]()
![]() |
![]() |
#194 |
|
![]()
wiem, że tak gra większość osób na forum, ale no cóż xd nie byłabym sobą gdyby wszystko mi pasowało
![]()
![]() |
#195 |
Reputacja: 22
|
![]()
Fajna bela siana
![]() Hannah ma świetną fryzurę.. no ale ten Felipe jesy okropny.. taki w ogóle nie sympatyczny Fajny konik |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]()
Kiedy odcinek? =(
|
![]() |
![]() |
#197 |
Reputacja: 11
|
![]()
No właśnie, wchodzę tu codziennie i odcinka nie ma
![]()
![]() |
#198 |
|
![]()
Hannah śliczna, czekam na dalszą cześć i chłopaka dla niej.!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
|
![]()
Dziękuję za tak liczne komentarze, mam nadzieję, że zawsze będzie przynajmniej tak samo
![]() ![]() ![]() ![]() Nasza młoda dżokejka wygrała wyścig ze swoim kochanym Jasperem! Była niesamowicie szczęśliwa. ![]() Nie zapomniała także podziękować swojemu ulubieńcowi. ![]() Nagle usłyszała za sobą: -Hannah! Genialny wyścig! ![]() To był Felipe. Z jednej strony było jej miło, ale z drugiej coś jej mówiło, że nie powinno być tak jak jest.. -Eeee.. Dzięki. Nie wiedziałam, że będziesz. ![]() -Mam wrażenie, że przeszkadza Ci moje towarzystwo dzisiaj- powiedział ze smutną miną. ![]() Hannie zmiękły kolana na widok jego smutnej miny i męskich zmarszczek, które pokrywały jego twarz. -Nie! To nie tak.. Lubię spędzać z Tobą czas. ![]() -Naprawdę? To może pójdziemy gdzieś świętować zwycięstwo? ![]() -Dzisiaj jestem zmęczona, może innym razem. -Trzymam za słowo, nie odpuszczę Ci tego. ![]() -Okej, możesz być pewny- uśmiechnęła się do niego. ![]() Co się dzieje? Przecież jest od niej starszy, nic o nim właściwie nie wie, a na jego widok i ten miękki ton głosu cała się rozpływa.. Przede wszystkim musi się czegoś o nim dowiedzieć, ale jak? Oczywiście! Emma! Ona wie wszystko, o wszystkich. W tym czasie Jasper również nie próżnował ![]() ![]() Kiedy tylko wróciła do domu, zadzwoniła do przyjaciółki. ![]() -Emma ja muszę z Tobą KONIECZNIE porozmawiać, to pilne! -Kochana nie teraz, zostałam dłużej w pracy, przypomnij mi, że mam zabić swojego szefa, zanim on mnie wykończy. -No błagam Cię, w takim razie jutro. ![]() -Przyjdź jutro do mnie pod redakcję o 14, powinnam być już wolna. -W takim razie do zobaczenia. Rozłączyła się i poszła spać. Nazajutrz oczywiście toaleta poranna.. ![]() ..opłacanie rachunków.. ![]() ..i można wsiąść na Jaspera, aby spotkać się z Emmą. ![]() -Co takiego ważnego się wydarzyło, hm? -Emma posłuchaj, ja muszę wiedzieć wszystko, co wiesz na temat Felipe Marshalla! ![]() Hannah opowiedziała jej wszystko jak na spowiedzi, na co Emma pokręciła nosem. -Hannah, opanowałabym się na Twoim miejscu trochę. Felipe jest od Ciebie znacznie starszy, a przede wszystkim ma żonę i to nie pierwszą, a drugą.. Z tego co mi wiadomo, między nim a Kim- jego żoną, nie układa się dobrze, bo nie mogą mieć dzieci, a swoje lata już mają. Kim przez to ściąga do domu najróżniejsze szczeniaczki, kociaczki i źrebięta, stuknięta jest trochę, ale cóż. Sam Felipe jest policjantem. Miły facet, ale kobieto on ma żonę! ![]() -Super. Naprawdę świetnie. Namotałaś mi w głowie.. Teraz to już nie wiem, co robić… ![]() -Póki co proponuję pójść do kina. Muszę napisać recenzję nowego filmu, potem sobie wszystko na spokojnie przemyślisz. Tak też zrobiły. ![]() Po powrocie do domu Hannah zajęła się Jasperem. -Masz tu marcheweczkę. Oj Jasper.. Dlaczego faceci muszą wszystko zepsuć? Dobrze, że przynajmniej ty jesteś normalny.. ![]() ![]() Dla relaksu potrenowała również do kolejnych wyścigów. ![]() Kiedy wracała do mieszkania, zadzwonił telefon. -Hej, tu Felipe. Nie zapomniałem o obiecanym świętowaniu! To jak, może jutro w Wodopoju? Była w kropce. ![]() BONUS Trofeum Hanny i Jaspera ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#200 |
Reputacja: 22
|
![]()
Mam nadzieję że się nie zgodzi bo go nie lubię..
Jejku ta bela siana jest w grze bo jej nie widziałam? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|