![]() |
#191 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
A jakoś inaczej sim może szybciej wyzdrowieć? Może ma leżeć cały czas w łóżku? |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#192 |
|
![]()
Chyba to nic nie da, moj po prostu musial siedziec ciagle w domu, bo gdy wychodzil na dwor na dluzej to choroba sie tylko wydluzala, gdy juz zostal np 1 dzien choroby, to po wyjsciu na dwor z powrotem wracalo na dwa dni.
Zawsze mozesz usunac moodlet kodem, chyba to powinno zlikwidowac chorobe, tak samo jak dziala to w przypadku pchel u zwierzat.
![]() |
![]() |
#193 |
|
![]()
Czy Wasze Simy przebierają się automatycznie przed wyjściem na dwór zimą? U mnie jest chyba jakiś błąd, bo chociaż mogę tworzyć im stroje zimowe, Simy przed wyjściem z domu okręcają się, jakby się przebierały, i pozostają w swoich zwykłych ciuchach. Gdy każę przebrać małe dziecko, Sim podrzuca je i ono nadal ma na sobie sukienkę. Mimo to Simy nie marzną i nie upominają się o ciepłe ubrania. To chyba nie jest normalne?
Ostatnio edytowane przez nmin : 19.11.2012 - 19:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
|
![]()
Ja mam najróżniejsze błędy, ostatnio na letnim festynie zbugowała się budka do pocztówek sezonowych, czy coś w ten deseń. Simka i jej kochaś siedzieli w niej długo i nie chcieli wyjść (ciekawe co robili
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
|
![]()
Raczej nie. U mnie sa drobne problemy z tym, ze simy nie zawsze sie przebieraja, gdy wychodza na dwor (nawet gdy temperatura jest na minusie) albo nie zawsze po powrocie do domu sciagaja zimowe ubrania. Nie wiem jak jest z malymi dziecmi, bo ich nie mam.
Prawdopodobnie Twoj przypadek to kolejny bug... Jak widac w nowym dodatku ich nie brakuje.
![]() |
![]() |
#196 |
|
![]()
Też mam sporo błędów, ale dodatek mimo to jest genialny
![]() ![]()
![]() |
#197 |
|
![]()
Prezenty klada na podlodze... Na podlodze ukazuje sie taka okragla podstawka, dywanik, jakkolwiek to nazwac. Dlatego na podlodze potrzebuja duzo miejsca.
![]()
![]() |
![]() |
#198 |
|
![]()
U OJSG użytkowniczki eyvee zobaczyłam takie zdjęcie: http://i.imgur.com/SF4D2.jpg
Zastanawia mnie, czy jeśli UFO umrze np. poprzez spalenie lub utopienie to będą inne kolory duchów, czy może jest tylko ten jeden kolor? Z góry dziękuję za odpowiedź : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
|
![]()
U mnie ostatnio młody jak szedł robić psikusy, zbierać cukierki, kazałam mu się przebrać za tygrysa. Przebrał się, a jak wyszedł to przebrał się z powrotem w normalne ubranie -.-
![]() |
![]() |
#200 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |