![]() |
#2031 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2032 |
|
![]()
Mój sim chce być Arcymistrzem szachowym. Osiągnął już 10 poziom logiki i jest na czwartym poziomie szachowym, ale nie wiem, jak dojść do ostatniego - piątego. Brak jest opcji na telefonie, aby wezwać przeciwnika wyższej rangi. Jak sprawić, by zdobył tą piatą rangę?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2033 |
|
![]()
A ja mam takie pytanie: grałam moją rodzinką i facet dostał okazję, żeby do restauracji dostarczyć ileś tam składników, gdybym to wykonała mogłabym sadzić steko i burger rośliny. Jednak przełączyłam grę na inną rodzinę, a gdy ponownie weszłam do tego faceta to wszystkie okazję się usunęły. Gram i gram w jego rodzinie ale nie dzwonili ponownie z tej restauracji. Zadzwonią w końcu czy ta okazja mi już przepadła?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2034 |
Guest
|
![]()
Olusiak, niestety ta okazja ci już przepadła. Okazje kasują się tak jak obietnice i pragnienia, też mi się tak zdarzyło.
|
![]() |
![]() |
#2035 |
|
![]()
To co teraz zrobić?już nie będę mogła zasiać steko i burger roślin? czy może jest jakiś inny sposób?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2036 |
Guest
|
![]()
kolejne pytanie. moja urodzona simka, która dorastała w prawidłowy sposób. mogłam wybierać cechy itepe., wzorowa uczennica i w ogóle, dorosła i ma tylko 4 cechy. da się jakoś pozyskać tą piątą?
|
![]() |
![]() |
#2037 |
|
![]()
Jak masz wystarczającą ilość punktów szczęścia życiowego to kup nagrodę "kryzys wieku średniego" ja wtedy mogłam wybrać 5 cechę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2038 |
|
![]()
Albo wpisać testingCheatsEnabled true i kliknąć na tą simke trzymając Shift i będzie opcja modyfikuj cechy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2039 |
Guest
|
![]()
albo wpisać kod: testing cheats enabled true
klikasz z shiftem na sima i bierzesz: modyfikuj cechy aktywnego sima (czy coś w tym stylu). Ja tak robiłam, bo gra już kilka razy nie zapamiętała cech charakteru, które nadawałam simom przy urodzinach. bo chyba trochę bez sensu wydawać punkty na naprawianie błędu gry... ![]() |
![]() |
![]() |
#2040 |
Guest
|
![]()
mam problem...
włacza mi sie gra The Sims 3 i gdy już chce wybrać miasto wyskakuje mi taki błąd z nagłówkiem ,,Nieudana autoryzacja dysku" i z treścią ,,Nie byliśmy w stanie zweryfikować, czy twój dysk z grą to ważna kopia the Sims 3. Skontaktuj się z centrum pomocy" . Co mam robić??? Pomóżcie, proszę ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|