Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.08.2009, 15:25   #2031
Mamełe

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał Simons Zobacz post
Mam małe pytanko co do łapania okazji które się dostanie jak nauczy się dobrze którąś umiejętność lub jest się w pracy. Są różne ich typy ale ja nie rozumiem jednej... Naprzykład pojawia się okazja i pisze: Bla, bla, bla potrzebny sprzęt bla, bla znajdziesz w wyposażeniu rodziny. Czyli gdzie w plecaku nie ma (choć czasami te rzeczy pojawiają sie w plecaku ale to już inne typy okazji) No to gdzie to jest?? Jeszcze dodam że to pojawia sie nie tylko w okazjach bo np: Jak miałem karierę muzyczną to współpracownicy tali mi przezent (jakiś sprzęt grający) i pisało że znajduje się w wyposażniu rodziny ? To gdzie te wyposażenie??
Wyposażenie rodziny jest jak dasz tryb kupowania, na dole takie otwarte pudełko.
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.08.2009, 16:41   #2032
Searle

Mój sim chce być Arcymistrzem szachowym. Osiągnął już 10 poziom logiki i jest na czwartym poziomie szachowym, ale nie wiem, jak dojść do ostatniego - piątego. Brak jest opcji na telefonie, aby wezwać przeciwnika wyższej rangi. Jak sprawić, by zdobył tą piatą rangę?
stare 11.08.2009, 20:42   #2033
olusiak

A ja mam takie pytanie: grałam moją rodzinką i facet dostał okazję, żeby do restauracji dostarczyć ileś tam składników, gdybym to wykonała mogłabym sadzić steko i burger rośliny. Jednak przełączyłam grę na inną rodzinę, a gdy ponownie weszłam do tego faceta to wszystkie okazję się usunęły. Gram i gram w jego rodzinie ale nie dzwonili ponownie z tej restauracji. Zadzwonią w końcu czy ta okazja mi już przepadła?
olusiak jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.08.2009, 22:45   #2034
Milka84
Guest

Olusiak, niestety ta okazja ci już przepadła. Okazje kasują się tak jak obietnice i pragnienia, też mi się tak zdarzyło.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.08.2009, 08:55   #2035
olusiak

To co teraz zrobić?już nie będę mogła zasiać steko i burger roślin? czy może jest jakiś inny sposób?
stare 12.08.2009, 09:42   #2036
gruszka.
Guest

kolejne pytanie. moja urodzona simka, która dorastała w prawidłowy sposób. mogłam wybierać cechy itepe., wzorowa uczennica i w ogóle, dorosła i ma tylko 4 cechy. da się jakoś pozyskać tą piątą?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.08.2009, 09:44   #2037
olusiak

Jak masz wystarczającą ilość punktów szczęścia życiowego to kup nagrodę "kryzys wieku średniego" ja wtedy mogłam wybrać 5 cechę
stare 12.08.2009, 10:02   #2038
kamil11

Albo wpisać testingCheatsEnabled true i kliknąć na tą simke trzymając Shift i będzie opcja modyfikuj cechy
kamil11 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12.08.2009, 10:04   #2039
surczak
Guest

albo wpisać kod: testing cheats enabled true
klikasz z shiftem na sima i bierzesz: modyfikuj cechy aktywnego sima (czy coś w tym stylu). Ja tak robiłam, bo gra już kilka razy nie zapamiętała cech charakteru, które nadawałam simom przy urodzinach. bo chyba trochę bez sensu wydawać punkty na naprawianie błędu gry...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.08.2009, 10:30   #2040
narine1234
Guest

mam problem...
włacza mi sie gra The Sims 3 i gdy już chce wybrać miasto wyskakuje mi taki błąd z nagłówkiem ,,Nieudana autoryzacja dysku" i z treścią ,,Nie byliśmy w stanie zweryfikować, czy twój dysk z grą to ważna kopia the Sims 3. Skontaktuj się z centrum pomocy" .

Co mam robić???

Pomóżcie, proszę
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości)

Zasady Postowania