Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.01.2012, 11:58   #2051
Stephenowa

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Racja, Kaede jest śliczna, taka blondyneczka. Ciekawe, co tam dla nich wymyślisz.

A ja dzisiaj miałam takie święte zamiary pogrania sobie. Włączyłam grę, załadowałam zapis i co? Po minucie gry zacięło mi się wszystko tak, że robiłam miękki reset. Coś chyba gra tego nie zrozumiała, bo nie wyłączyła się, a po ponownym uruchomieniu systemu najzwyczajniej w świecie mogłam grać. Gram z 10 minut i hop do pulpitu- program przestał działać. Myślałam, że zaraz tą płytę rozwalę. Jeżeli mi zapis usunie, to serio coś z nią zrobię. A więc, o ile ktoś w ogóle tęskni, na Cass i resztę poczeka długo. Łeh, ta gra zepsuła mi humor.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.01.2012, 13:13   #2052
MiniMous
Guest

Kayde jest cudna . Taka słodka .
suomii - po przeróbce Amy wygląda super !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.01.2012, 14:14   #2053
Miscellaneous

Ojej, mnie tu nie było tak długo (wszystko czytałam ) , doszłam do 3 pokolenia, no i nic nie wstawiłam Ale później cos wstawię Btw...

Justyna - Nareszcie doczekałam się Newtonów
eyvee - Kaede jest śliczna I bardzo cieszę się, że odzyskałaś zapis. A co z rodzinką Lastavard??
suomii - Amy serio wyładniała. No, moi simowie też wyładnieli, ale nie aż tak bardzo. Natasza i Damon... Hah
Marl - Niee! Wstaw coś Stęskniłam się za Twoimi simami.
milkie - Szkoda mi Twojej rodzinki..

Mam też bonusik...

Czy dobrze wyglądam???

[IMG]http://i43.************/2199i1f.jpg[/IMG]
stare 22.01.2012, 16:36   #2054
shotshe

eyvee kurcze.. ja jestem złą opowiadaczką..
Johny Depp- były chłopak Fensy, porwał Amelie gdy była mała, ojciec Morgana.
Tom Blow- ojciec Matta i Amelii, narzeczony Fensy, jednak nie są małżeństwem, bo Fensy stwierdziła "Najpierw kariera, potem ty, musimy mieć pieniądze" No i biedny Tom czeka i czeka...

Gdyby było tak jak ty myślisz to Amelia i Morgan byliby przyrodnim rodzeństwem. A jak dalej nie kumasz to pisz

Co do Kaede gdzie maślane włosy po Natsu? Śliczna Ślicznotka, w końcu z rodu Tanimoto

suomii co ty na to, że Brain w mojej grze będzie mężem córki Amelii?

Ostatnio edytowane przez shotshe : 22.01.2012 - 16:39
shotshe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.01.2012, 16:59   #2055
eyvee

@shotshe - mi przeciez chodzilo, ze Amelia ma juz chlopaka, przecie kocha Morgana co nie ? nigdy bym nie pomyslala, ze sa rodzenstwem ^^

kurcze....jak ja bym chciala miec w trojce te interakcje z the sims2....troche sie stesknilam za dwojka, czemu ci tworcy robia wszystko na odpier*** w trojce....>.<

Ok, znowu mam troche zdjec

Rodzina Tanimoto ciag dalszy

Natsu probowal nasrobic teraz ten czas dla Cathi...wspominali razem jak to bylo jak byli nastolatkami przy wspolnej kolacji we dwoje. Natsu bardzo dojrzal i wydoroslal, Cathi dalej byla wesola i opiekuncza.

Wczesnym rankiem, gdy Natsu wychodzil do pracy <jednodniowy wyjazd sluzbowy> postanowil troszke pocieszyc Cathi, ktora takze sie obudzila <musiala sie zajac Kaede>

Wiadomo jak to Natsu, byl bardzo dumnym facetem, ale zawsze chociaz maly gest uszczesliwial Cathi.

Troche zostalo czasu przed wyjazdem wiec Natsu pomedytowal sobie w garniaku przed domem xD

No i na drugi dzien Kenji wrocil z internatu ;D !!! Zastanawiam sie po kim ma urode <urodzil sie taki bez jakiejkolwiek ingerencji w CASie ^.^>

Steskniona Cathi rzucila sie na syna i go przytulila, jej syn tak urosl...

Jak sie okazalo Kenji uciekl predzej ze szkoly, bo byl zbyt "bystrym" uczniem - zakosil dyplom ukonczenia i czmychnal z urozystosci zakonczenia nauki.
Cathi usmiala sie lekko, mowiac zeby uwazal na ojca, bo bedzie mial przez to przechlapane:
"Oj tak mamo....tata nie da rady, nawet mnie nie zauwazy i niczego sie nie dowie hehe"
"Ciekawe po kim ma te lobuziarska osobowosc" - pomyslala Cathi.

Oczywiscie Kejni chcial szybko czmychnac do pokoju na pietrze, ale zanim sie zorientowal Natsu juz stal za nim xD....
Musial sie tlumaczyc hehe...

Pozniej oczywiscie jak to Natsu musial sprawdzic czy syn sie nie lenil i nie olewal cwiczen - maly test wytrzymalosci + trening ojca z synem

Kenji wiedzial, ze urodzila sie siostrzyczka od mamy rozmawiajac przez telefon - Kenji lubil sie bawic z Kaede, a ona ciagle sie smiala z wyglupow brata.

Kejni oczywiscie nie marnowal swoich talentow w szkole - byl swietnym gitarzysta i pragnal zostac w przyszlosci gwiazda rockowa ;]

Czas szybko mijal i Kaede miala urodziny Wkoncu stala sie dzieckiem szkolnym.

Kaede stala sie najlepsza przyjaciolka kotki Sassie, dziewczynka kochala wszystkie zwierzeta i cieszyla sie ze ma przynajmniej jednego zwierzaka w domu

Ostatnio edytowane przez eyvee : 22.01.2012 - 19:28
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.01.2012, 18:32   #2056
shotshe

eyvee mmmm Kejni mniaam niezłe ciacteczko Kaede nie ma maślanych włosków,ale to chyba dobrze Myślę, że będzie wesołą dziewczynką i dobrze się uczyła. A Sassie nie ma jeszcze potomstwa?
shotshe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.01.2012, 19:01   #2057
M3Lcik

Eyvee- ten Kenjni jest mrrrr...ciasteczkowaty

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.01.2012, 19:01   #2058
Miscellaneous

eyvee - Kaede jest śliiiczna A Kenji to niezłe ciacho, zgadzam się z shotshe i Marl

A mnie ta gra dołuje. Ok, gram sobie Shaiden, bo ją wyprowadziłam, chcę przęłączyć na drugą rodzinkę, i g***o. Wcale nie chce się władować. Musiałam grę wyłączyć. Dobra, włączyłam jeszcze raz, wchodzę, i patrze.... Chantelle zacięła się przed domem i nie dało jej się zresetować, Patricia zacięła się przy pralce, jakby ktoś je zamroził Vincent chyba się nie zaciął. Chyba.... Czyli chyba nic nie wstawię.;(
stare 22.01.2012, 20:07   #2059
eyvee

@dzieki za mile komenty Teraz moge miec troche "zacinke" ze zdjeciami, bo mam pomysla na Kenjiego....tylko musze troszke pomyslec jak to przedstawie by sie trzymalo kupy i bylo fajne ...Nad Kaede pomysle pozniej, bo nie mam w ogole pomyslu na jej "historie".

ps: Matko jak ja teskie na 2-ka! T.T Ja chce interakcje z 2ki....<tak tylko sobie marudze do siebie...>
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2012, 08:57   #2060
Arisane

eyvee - Kenji... mrr... Chciałabym go zeswatać z moją Simką, choć moi ludzie to potworne brzydale
Arisane jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości)

Zasady Postowania