![]() |
#2051 |
Reputacja: 10
|
![]()
Racja, Kaede jest śliczna, taka blondyneczka.
![]() A ja dzisiaj miałam takie święte zamiary pogrania sobie. Włączyłam grę, załadowałam zapis i co? Po minucie gry zacięło mi się wszystko tak, że robiłam miękki reset. Coś chyba gra tego nie zrozumiała, bo nie wyłączyła się, a po ponownym uruchomieniu systemu najzwyczajniej w świecie mogłam grać. Gram z 10 minut i hop do pulpitu- program przestał działać. Myślałam, że zaraz tą płytę rozwalę. Jeżeli mi zapis usunie, to serio coś z nią zrobię. A więc, o ile ktoś w ogóle tęskni, na Cass i resztę poczeka długo. Łeh, ta gra zepsuła mi humor.
![]() |
|
![]() |
#2052 |
Guest
|
![]()
Kayde jest cudna . Taka słodka .
![]() suomii - po przeróbce Amy wygląda super ! |
![]() |
![]() |
#2053 |
|
![]()
Ojej, mnie tu nie było tak długo (wszystko czytałam
![]() ![]() ![]() Justyna - Nareszcie doczekałam się Newtonów ![]() eyvee - Kaede jest śliczna ![]() ![]() suomii - Amy serio wyładniała. No, moi simowie też wyładnieli, ale nie aż tak bardzo. ![]() ![]() Marl - Niee! Wstaw coś ![]() ![]() milkie - Szkoda mi Twojej rodzinki.. ![]() Mam też bonusik... ![]() Czy dobrze wyglądam??? ![]() [IMG]http://i43.************/2199i1f.jpg[/IMG]
![]() |
![]() |
#2054 |
|
![]()
eyvee kurcze.. ja jestem złą opowiadaczką..
![]() Johny Depp- były chłopak Fensy, porwał Amelie gdy była mała, ojciec Morgana. Tom Blow- ojciec Matta i Amelii, narzeczony Fensy, jednak nie są małżeństwem, bo Fensy stwierdziła "Najpierw kariera, potem ty, musimy mieć pieniądze" No i biedny Tom czeka i czeka... Gdyby było tak jak ty myślisz to Amelia i Morgan byliby przyrodnim rodzeństwem. A jak dalej nie kumasz to pisz ![]() Co do Kaede gdzie maślane włosy po Natsu? ![]() ![]() suomii co ty na to, że Brain w mojej grze będzie mężem córki Amelii? ![]() Ostatnio edytowane przez shotshe : 22.01.2012 - 16:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2055 |
|
![]()
@shotshe - mi przeciez chodzilo, ze Amelia ma juz chlopaka, przecie kocha Morgana co nie
![]() kurcze....jak ja bym chciala miec w trojce te interakcje z the sims2....troche sie stesknilam za dwojka, czemu ci tworcy robia wszystko na odpier*** w trojce....>.< Ok, znowu mam troche zdjec ![]() Rodzina Tanimoto ciag dalszy Natsu probowal nasrobic teraz ten czas dla Cathi...wspominali razem jak to bylo jak byli nastolatkami przy wspolnej kolacji we dwoje. Natsu bardzo dojrzal i wydoroslal, Cathi dalej byla wesola i opiekuncza. ![]() Wczesnym rankiem, gdy Natsu wychodzil do pracy <jednodniowy wyjazd sluzbowy> postanowil troszke pocieszyc Cathi, ktora takze sie obudzila <musiala sie zajac Kaede> ![]() Wiadomo jak to Natsu, byl bardzo dumnym facetem, ale zawsze chociaz maly gest uszczesliwial Cathi. ![]() Troche zostalo czasu przed wyjazdem wiec Natsu pomedytowal sobie w garniaku przed domem xD ![]() No i na drugi dzien Kenji wrocil z internatu ;D !!! Zastanawiam sie po kim ma urode <urodzil sie taki bez jakiejkolwiek ingerencji w CASie ^.^> ![]() Steskniona Cathi rzucila sie na syna i go przytulila, jej syn tak urosl... ![]() Jak sie okazalo Kenji uciekl predzej ze szkoly, bo byl zbyt "bystrym" uczniem - zakosil dyplom ukonczenia i czmychnal z urozystosci zakonczenia nauki. Cathi usmiala sie lekko, mowiac zeby uwazal na ojca, bo bedzie mial przez to przechlapane: "Oj tak mamo....tata nie da rady, nawet mnie nie zauwazy i niczego sie nie dowie hehe" "Ciekawe po kim ma te lobuziarska osobowosc" - pomyslala Cathi. ![]() Oczywiscie Kejni chcial szybko czmychnac do pokoju na pietrze, ale zanim sie zorientowal Natsu juz stal za nim xD.... Musial sie tlumaczyc hehe... ![]() Pozniej oczywiscie jak to Natsu musial sprawdzic czy syn sie nie lenil i nie olewal cwiczen - maly test wytrzymalosci + trening ojca z synem ![]() ![]() Kenji wiedzial, ze urodzila sie siostrzyczka od mamy rozmawiajac przez telefon - Kenji lubil sie bawic z Kaede, a ona ciagle sie smiala z wyglupow brata. ![]() Kejni oczywiscie nie marnowal swoich talentow w szkole - byl swietnym gitarzysta i pragnal zostac w przyszlosci gwiazda rockowa ;] ![]() Czas szybko mijal i Kaede miala urodziny ![]() ![]() Kaede stala sie najlepsza przyjaciolka kotki Sassie, dziewczynka kochala wszystkie zwierzeta i cieszyla sie ze ma przynajmniej jednego zwierzaka w domu ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 22.01.2012 - 19:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2056 |
|
![]()
eyvee mmmm Kejni mniaam niezłe ciacteczko
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2058 |
|
![]()
eyvee - Kaede jest śliiiczna
![]() ![]() A mnie ta gra dołuje. Ok, gram sobie Shaiden, bo ją wyprowadziłam, chcę przęłączyć na drugą rodzinkę, i g***o. Wcale nie chce się władować. Musiałam grę wyłączyć. Dobra, włączyłam jeszcze raz, wchodzę, i patrze.... Chantelle zacięła się przed domem i nie dało jej się zresetować, Patricia zacięła się przy pralce, jakby ktoś je zamroził ![]()
![]() |
![]() |
#2059 |
|
![]()
@dzieki za mile komenty
![]() ![]() ps: Matko jak ja teskie na 2-ka! T.T Ja chce interakcje z 2ki....<tak tylko sobie marudze do siebie...> |
![]() |
![]() |
![]() |
#2060 |
|
![]()
eyvee - Kenji... mrr... Chciałabym go zeswatać z moją Simką, choć moi ludzie to potworne brzydale
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|