![]() |
#2051 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2052 |
|
![]()
Czyli co, raz na kilka pokoleń rodzi się mańkut?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2053 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
W dużym skrócie chodzi o to, że jak ktoś zrobił animację, tak oni wrzucili ją do gry i nie przejmowali się, czy sim robi co lewą ręką, prawą czy stopą. Pewnie nawet nie myśleli o podziale na prawo/leworęcznych i robili jak im się bardziej podobało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2054 |
|
![]()
Co do tych króliczych nor to mi nie przeszkadza, że w tej kwestii powrócili do dwójki... Jeśli chodzi o te parcele publiczne i ma być ich 5 to wydaje mi się, że to będzie siłownia, biblioteka, bar/restauracja, park i kino. Wnioskuję to z dotychczasowych filmików i zdjęć...
A wracając do małych dzieci i ich rzekomym "pojawią się w jakimś dodatku" to mam ku temu wiele wątpliwości, a w sumie to nie wierzę w to wcale, Dlaczego? Bo jak sobie wyobrażacie dodanie "nowej" grupy wiekowej? Na przykład: Macie swoją rodzinkę. Mama, tata i dziecko (to w wieku szkolnym). I Simka zachodzi w ciążę i co? To drugie dziecko jakimś cudem będzie miało więcej etapów? Niemowlę, małe dziecko i dziecko? Więcej by z tym było roboty aniżeli od razu by to dali w podstawce.. A co do jednakowego wzrostu nastolatków, dorosłych i seniorów to może będzie tak, że te wszystkie grupy wiekowe będą mogły łączyć się w pary? Do tej pory nie mogliśmy zrobić tak żeby nastolatek był w związku z dorosłym albo seniorem... Gdyby się okazało, że o tym pomyśleli to byłabym nawet zadowolona... Pamiętacie może, kiedyś też były jakieś pytania dotyczące wzrostu.. A! już wiem! Pytanie brzmiało czy my sami będziemy mogli ustawiać wzrost, tworząc karzełki i wielkoludy ![]()
![]() |
#2055 |
Reputacja: 25
|
![]()
Czytałem chyba na DOTSim czy gdzieś, że nie będzie można robić związków dorosłych/emerytów z nastolatkami :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2056 |
|
![]()
No to co po co w takim razie równy wzrost??? Najwidoczniej z LENISTWA.
![]() |
#2057 | |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]() Cytat:
Emeryci może nie, ale chciałabym bardzo, żeby młodzi dorośli mogli się łączyć w pary z nastolatkami. Bo mam później parę nastolatków, jedno z nich dorasta i żadnej romantycznej interakcji nie ma :/
![]() |
![]() |
![]() |
#2058 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
PP, spodziewałem się, że tak będzie. Z pewnością uznali to za niemoralne i dające zły przykład dzieciom(bo ofc dzieci to liek 99% fanów gry). No ale od czego są mody.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2059 |
Reputacja: 25
|
![]()
Też mnie to zawsze denerwowało, że nastolatkowie nie mogą mieć związku ze starszymi od siebie Simami.
A byłyby takie świetne historie o przystojnym i bogatym emerycie, który za kasę wykorzystuje nastolatki, aż jedna zachodzi w ciążę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2060 |
|
![]()
Może w THE SIMS 100 o tym pomyślą...
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|