![]() |
#2071 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2072 |
|
![]()
Mam pytanko odnośnie roślinek. Otóż mój Sim miał pragnienie zerwać roślinkę, gdzieś w mieście. Zerwałam krzaczek śmierci z cmentarza i ok spełniło się. Zauważyłam też, że obok miejsca, gdzie można podjąć karierę przestępcy rośnie roślinka, którą można karmić. Mam pytanie, gdzie w Riverviev i SV rosną jakieś ciekawe roślinki, których owoce można zawędzić ? Chodzi mi o parcele publiczne jak i domy rodzin.
![]() Mam też pytanie dlaczego mój Sim nigdy nie dostał jeszcze okazji związanej z ogrodnictwem, chciałabym dostać te roślinki, które można zdobyć tylko przez tzw. okazję...
![]() |
#2073 |
Guest
|
![]()
absinth meduzy na winogrona ( o ile pamietam do meduzy nie ma ksiazki) trzeba probowac
|
![]() |
![]() |
#2074 |
|
![]()
dzieki okruch
agnieszko, pytanie: jak zerwalas kwiat smierci? ja za cholere nie moge go zerwac ckckck Ostatnio edytowane przez brzos : 14.08.2009 - 16:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2075 | |
|
![]() Cytat:
Trzeba upilnować aż będzie można zerwać owoce kwiata śmierci, tzn. musisz codziennie na cmentarz chodzić, w końcu pojawi się opcja ZBIERZ, tak jest tylko OGLĄDAJ.
![]() |
![]() |
#2076 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Jest jakiś sposób żeby wskrzesić sima(nie chodzi mi oto żeby potem był duchem)?I czy jest już SimPe do trójki? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2077 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2078 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
|
![]()
kamil11 - podejrzewam, że w opcjach masz pole widoczności oznaczone jako "niskie". Ale jeśli masz słabszy komputer, proponuję tego nie zmieniać, chyba, że nie zależy Ci na wydajności
![]()
![]() |
![]() |
#2079 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2080 |
|
![]()
Dziury w dachu chyba nie ma chodz pewien nie jestem...ale w trójce i tak nie ma deszczu XD
Z nocnika może i tak...ale wątpie zeby z nocnika sie wylewalo na druga strone pokoju. A dzieci nie sikaja xdd A zna ktos odpowiedz na pierwsze pytanie? ; d |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|