|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
eyvee filmik jest swietny. Wiem, ze troche pozno go obejrzalam. Strasznie podobaja mi sie te konie i ze dzieci moga na nie wchodzic. A szczegolnie ten slodki szczeniaczek i jednorozec, taki bialy, juz nie moge sie doczekac.
I wrescie szczeniaki nie beda wygladaly tak samo, bo widac roznice, moze beda wrescie przypominaly rase do jakiej naleza. Nie moge juz sie doczekac !!! Ostatnio edytowane przez -anisia- : 16.08.2011 - 15:30 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Anisia gdzie Ty widziałaś, żeby dziecko wchodziło na konia? To był młody dorosły
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Strrrasznie nie lubie koni. Jedne z niewielu zwierzat ktorych nie znosze, sam nie wiem czemu, i szkoda ze akurat te zwierzeta wprowadzili jako nowe
![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
To i ja się wypowiem :
Zwierzęta : są świetne! Koń pijący mleko matki, słodkie szczenięta czy kot bawiący się kłębkiem wełny. Love it! Cechy : Leniuszek ![]() Jednorożec - Podoba mi się, ale wolę go oglądać z oddali niż gdzieś spotkać. Niby ciekawe urozmaicenie, ale... Grę być może kupię - tym razem wolę poczekać na opinie. Fragment 1.08 mnie rozczulił ![]() EDIT : Chciałam jeszcze dodać, że podoba mi się okolica z traileru. Ostatnio edytowane przez Nessa : 16.08.2011 - 16:29 |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
To wygląda trochę jak cyrk
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
No i znowu olewają gryzonie! No to w końcu będą czy nie...? Ale ogólnie to filmik jest niesamowity, koniki są świetne, najfajniejsze, a jednorożec... taki sobie, nie będę nim grać. Ma okropną tą bródkę. Muszę obejrzeć filmik ze 20x, żeby zauważyć każdy szczegół. Ogólnie, to coraz bardziej podoba mi się ten dodatek i martwię, się, że moim Simom braknie na działce miejsca dla koników... Oj zmarli Ćwirów pójdą na cmentarz, bo gdzieś tą stajnię trzeba upchnąć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Według mnie to wystawa dla psów.
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]()
a według mnie to wygląda na cyrk. Cóż i tak jak kupię zwierzaki to dobrze po premierze bo wole kupić jak cena trochę spadnie. Ale dodatek zapowiada się naprawdę fajnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Na zwiastunie w 54 sekundzie z daleka widać jakieś inne zwierzęta to chyba szopy, ale nie jestem pewny
I z tego co odkryłem, fajne jest to, że zwierzęta, a także koty będą mogły spać na plecach i w naturalniejszych pozach ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Tak to jednak cyrk, ale wątpię, żeby w grze był cyrk, to będzie pewnie tak samo jak z teleturniejem z Pokoleń
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 19 (0 użytkownik(ów) i 19 gości) | |
|
|