|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jaki jest najlepszy wiek u simów? | |||
Bobas |
![]() ![]() ![]() ![]() |
42 | 5.62% |
Dziecko |
20 | 2.68% |
Nastolatek |
281 | 37.62% |
Dorosły |
378 | 50.60% |
Staruszek |
11 | 1.47% |
Młody dorosły |
15 | 2.01% |
Głosujących: 747. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#201 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja najbardziej lubię dorosłych i małe dzieci
![]() Najlepiej się nimi gra. Bobasy-dziewczynki mają śliczne sukienki w kratkę *-* A dorośli - wiadomo, dzieci, zdrady, mężowie itd. ![]() Nigdy nie robię na początku nastolatków. Ostatnio założyłam rodzinę: stworzona przeze mnie była tylko dorosła, i jej rodzice. Wzięłam się za postarzenie Damiana Biedaka, ożeniłam Anielę Kordiałkową (ta otóż w/w dorosła) z nim, i powstał duży ród, jakoże matka Kordiałkowej urodziła jeszcze jedno dziecko - Idę, no a Balbinka oczywiście jeszcze jedno dziecko - Błażeja. Błażej był z Idą. Kordiałkowscy mają obecnie 3 córki w wieku nastoletnim (tak się mówi? ![]() ![]() Na tym Kordiałkowie mają się skończyć, tj. Aniela i Damian nie będą już wytwarzać dzieci XD No, a co do Kordiałków tych drugich, (Błażej przyjął nazwisko Idy) to planuję jeszcze córkę Celestynę. :] A do seniorów, Balbinki, Damazego i Hercystyny (lol xd) to żyją sobie w unowocześnionym domku Biedaków. Tj., Hercystyna zmarła, a Damazemu brakuje 2-3 dni. Tak samo jak Balbuśce ![]() A, no i ten drugi syn Balbinki... Właściwie oni wszyscy mieszkali w nowym, pięknym domu wybudowanym przez Kordiałków Anielę i Damiana. Ida, Błażej, Starszy brat Błażeja-młodszy Damiana (jak on się zwał..), wszyściutkie dzieci Anielki... A ten starszy-młodszy brat Biedaków dorósł, wyrósł na niezbyt przystojnego biznesmena, jest niezbyt kontaktujący, co do tych czasów, mieszka sam w rezydencji, tj. ma żonkę, sprowadzoną na świat dzięki Donowi i Elizie Lotario ![]() Ida Błażej i Baltona się wyprowadzili do własnego ,wykupionego za pieniądze oczywiście Kordiałków domu... Damian Kordiałek miał kochankę, która teraz jest z nim w ciąży - to Liliana Przyjemniak ![]() Ah, skoro doszliśmy do Przyjemniaczków, to Marysia Przyjemniak rozwiodła się z mężem (który teraz jest starcem, razem z obecną żoną - Kaśką Langerak [fuu, jaka brzydka jest w starości ;/]), i teraz jest ze sławnym właścicielem klubu "Kropla zabawy". Andżelika poszła w siną dal, Liliana mieszka w ciąży, urządziła sobie na piętrze domu Przyjemniaków dom - łazienkę sypialnię gabinet kuchnię i jadalnię + malutki kącik z piecykiem, starym fotelem i księgozbiorem wszystkich Przyjemniaków. Ojj, się rozgadałam ![]() A to tylko temat o wieku simów XD W każdym razie, ród się rozrasta Kordiałków sie rozrasta, a ich historia naprawdę jest ciekawa ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Guest
|
![]()
Dzieci i nastolatki
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Guest
|
![]()
Dorosły, dorosły i dorosły : )
Może jeszcze dorosły ^^ |
![]() |
![]() |
#204 |
Guest
|
![]()
Nastolaaatki!
Dorosłych co prawda najlepiej mi się "robi" i mają więcej rzeczy do roboty, ale wolę nastolatków. |
![]() |
![]() |
#205 |
Guest
|
![]()
Najbardziej lubię nastolatków i dorosłych. Fajne opcje te 2 grupy wiekowe mają.
A emerytów nie lubię, są tak jak by to nazwać powolni. ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Guest
|
![]()
Dorosły
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Reputacja: 11
|
![]()
Kocham dorosłych, przepadam za małymi dziećmi. Dziś stworzyłam fajną rodzinę (prawdopodobnie pojawi się w "Warto Czekać"), byli to dorosła matka Dajka Opker (dla dorosłych, szczególnie kobiet mam masę ciuchów, a tworzenie rodziny ładuje mi się z dziesięć minut...), nastolatkę Melisę (tu mam tylko komplety w codziennych, w reszcie po jednym stroju, może trochę więcej, nie licząc tych z "Młodzieżowego Stylu"), i bliźnięta, Franek i Stefek w wieku małych dzieci. Piękna blond grzywa,i szelki, tak to cudnie wygląda *,* Tutaj najwięcej się rozgaduję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Guest
|
![]()
Najlepiej mi się gra dorosłymi. Wszystko mogą robić.
Niby staruszkowie też, ale to staruszkowie ![]() Lubię jeszcze nastolatków. Też są nieźli. Najgorsze są noworodki. Nie wiadmo jakie mają potrzeby i są wnerwiające. |
![]() |
![]() |
#209 |
Guest
|
![]()
ja najbardziej lubie dorosłych. A tak apropo to jestem tu nowa cześć wszystkim
|
![]() |
![]() |
#210 |
Reputacja: 10