|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nie lubię :
Zdobywać przyjaciół do pracy. Jak mężatką, żonaty przyprowadza kolegę/koleżankę z pracy. Domów, w których nic nie da się zrobić, bo nie ma miejsca. Uczyć małe dziecko się załatwiać, masakra. I jeszcze nienawidzę robić schodów i tapet w domu. ^^ |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
W The Sims 2 nie cierpię sprzątania, bo sim czasem wtedy musi iść do pracy i strasznie na rzeka potem na bałagan. Odrabianie lekcji... - niektórzy młodzi simowie po prostu olewają to, a potem dziwią się, że ich potem Opieka Społeczna zabiera. Nie lubię jak się myje małe dzieci.,.. to z deczka denerwujące jest... ale jak trzeba to trzeba. A jeszcze jak sąsiedzi maxisowscy cię odwiedzają :/ też wnerwiające
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ja niecierpię sprzątać butelek które zostają po karmieniu niemowlaka i jeszcze, nie lubię sprzątać po gościach moich simów którzy jak zwykle narobią bałaganu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wkurzyło mnie kiedyś, jak "babce" brakowało jednego awansu do osiągnięcia kariery, więc wyuczyłem ją tego co trzeba, a ona sobie zaszła w ciążę i poszła na macierzyński o_O
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
- Sprzątanie(wszystkiego)
![]() -Zdobywanie przyjaciół do pracy -Odrabianie lekcji |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
nom odrabianie lekcji jest nudne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
- Jak przyjeżdżają znajomi ze szkoły/pracy
- Cyganka drepta mi po podwórku - Uczyć dziecko załatwiania się - Bezpańskich zwierząt - Dołów na podwórku - Drące się dzieci w łóżeczkach - Opieki społecznej ![]() - Kiedy sim zamienia mi się w simorośl, kiedy tego nie chcę - Jak nie mam klientów w moim sklepie, pomimo że mam tanio! - Wybucha pożar a ja nie mam telefonu ani alarmu - Gości - Kiedy mam Hobby to dzwonią i dzwonią ci z klubów, non stop! - Złazić na dół, żeby zapłacić czynsz - Kiedy sim mi się zsika na podłogę - Kiedy sim wrzeszczy, że czegoś chce - Nnie lubie grac z włączoną wolną wolą, masakra.
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ja też nie przepadam za tym "przyprowadzaniem znajomych" ze szkoły/pracy. ; p
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
dlatego ja ich nawet nie wpuszczałam do domu.po prostu sim szedł jeść i spać a gościu się pałętał po podwórku...albo ich od razu wypraszałam
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja nie cierpie kiedy simsom zachce się wstać o północy kiedy muszą mieć energię na pracę
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|