![]() |
#201 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
|
![]() |
#202 |
Guest
|
![]()
smoki są brzydkie i nieznośne ! Opiekowałam sie nim 24 godziny na dobę a on czym mi się odwdziecza ? Pierwszą czynność jaką wykonał to podpalenie kanapy
![]() |
![]() |
#203 |
Guest
|
![]()
Drodzy bracia i siostry. Oświadczam wam że zielony smok... NIE ISTNIEJE!!!!!!
![]() ![]() Mnie też to zasmuciło i wiem już, że to, że miałem zielonego smoka było nieprawdą, ponieważ najprawdopodobniej miałem smoka żółtego. A smok zielony nie istnieje, ponieważ: 1: Siedziałem bardzo długo i probowałem różnych sposobów na hodowlę smoków i zawsze wychodził mi Płomyk, Pyritie, lub Pochodnia. 2: Na stronie Elare's Sims jest dodatek o nazwie "KE- Magic Dragon". W jego krótkim opisie znajduje się fragment: "(...)select which dragon egg you want (red, gold or purple)." Czyli nasze słynne trio Płomyk/Pyritie/Pochodnia. Zielony smok przeszedł już do historii, a mnie jest bardzo przykro że tak wam nakłamałem. No ale nie każdy popełnia błędy. Jeżeli czujecie do mnie wstręt za te kłamstwa, możecie to tutaj napisać. A jeżeli dostanę bana od Adminów, nie będę czuł do nich urazy, ponieważ wiem, że sobie na niego zasłużyłem. Szymon Czerny a.k.a. Cr@sh |
![]() |
#204 |
Guest
|
![]()
Jak można zrobić smoka? Prosze odpowiedzcie!
![]() |
![]() |
#205 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#206 |
Guest
|
![]()
HELP!!! Co je ten ************ żółty smok oprócz żabi smakołyków bo zasadziłem mu wszystkie możliwe rodzaje kwiatków i żadnych nie je!!!!!
|
![]() |
#207 |
Guest
|
![]()
masz zielonego smoka ???
![]() ![]() P.S moj smok je te zolte kfiatki , no żonkile ![]() najlepiej zalozyc mu taki 9-polowy ogrodeczek z nimi i powinien zjeść jak zglodnieje ![]() |
![]() |
#208 |
Guest
|
![]()
XD pomyliło mi sie z żółtym, a jakbyś przeczytał mój popoprzedni post to byś sobie nie robił nadziei
![]() ale on nic nie chce jeść tylko ciągle podskakuje że jest głodny ![]() |
![]() |
#209 |
Guest
|
![]()
:lol: to glupi jest maxis robiac zielonego smoka do screenow przed premiera gry a nawet go potem w nie ma w grze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Guest
|
![]()
lol, już zjadł baran jeden
![]() szczeże muwiąc ładniejszy kolor był czerwony ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|