![]() |
#202 |
Guest
|
![]()
Fajnie że tobie sie podoba
![]() Ps.Czasami patrzę na modę na sukces ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Guest
|
![]()
Moda na sukces to już przegięcie :wacko: ! Super że wam sie podoba! I' am happy!!! Likagirl pisz, pisz- nie ociągaj sie!!!
Odcinek 7 (tak mi sie wydaje) - Jeśli co? - Jeśli... jeśli będzie tak dalej. Zrozum dlamnie miłość jest czymś szczególnym. - Ale ja cie... A zresztą nie ważne. O.K., O.K. nich tak będzie... - Myślałem że gorzej to przeżyjesz? - Nie spoko. - To ja już ide do pracy. Pa!!! - Pa... Zaraz potem Jola sie rozpłakała. Ale nie może przecierz całe życie ukrywać tego co czuje. Wybiegła za Tomkiem i krzyknęła: "Tomek, ja cie kocham!!!" Wszyscy na nią spojrzeli, ale Tomka już nie było... Zaraz potem zadzwonił telefon- numer zastrzeżony. - Halo? - Wierz kim jestem! Zemszcze sie! - Co? Kim pan jest? Ale usłyszała już tylko głuchy sygnał... Przerażona wybiegła ze szpitala. Tam wpadła na blondyna którego widziała w kawiarni. - Cześć. Jola? Jestem Paweł. Przybrany brat twojego męża. Byłem na waszym ślubie, ale potem wyjechałem do Iraku. - Nie przypominam sobie ciebie. Ale skoro tak mówisz... - No to na serio ja. MOże przejdziemy się po parku i porozmawiamy? - O.K. Ale o czym porozmawiają? Co sie stanie na spacerze? Kim dokładnie jest Paweł? Co wyzna Joli? Co dzieje sie z Jurkiem? I kim będzie nowa postać w tym opowiadaniu, już w następnym odcinku. |
![]() |
![]() |
#204 |
Guest
|
![]()
Juz pisze juz!!!
Likagrl wczoraj mnie nie bylo w szkole i musialam oddrobic..Weszlam na forum ale na pare minutek.. "Sakrament życia" odcinek 9 Iwona jedzie samochodem a tu nagle sie zatrzymuje i patrzy..Ktos lezal na chodniku podeszla i zaobaczyla jakiegos nieprzytomnego czlowieka..Zbadala puls a nagle usyszala jakby ktos zapalal auto...Potem facet szybko sie zerwal wskoczyl do wozu Iwony i razem z kolega ukradli jej samochod..Wiec Iwona poszla do szpitala na piechote.. -Basieńko!!-wola Iwona przez telefon -Czesc mamo!!-powiedziala Basia -Wroce rano ale pozniej-powiedziala Iwona -A dlaczego??-zapytala sie Basia -Samochod mi ukradli-powiedziala Iwona' -A...chyba masz ubezpieczenie??-zapytala sie Basia -Tak mam...Pojde na policje..-powiedziala Iwona -A jak to sie stalo??-zapytala Basia -Pozniej Ci powiem No to pa-powiedziala Iwona -Na razie mamo-powiedziala Basia i odlozyla sluchawke Nagle bysre oczy Iwony dostrzegly jakas znana osobe i znany glos... -Przepraszam gdzie lezy Magda Star??-zapytala sie dziewczyna -W pokoju 205-poiedziala recepcjonistka -Dzikeuje-powiedziala dziewczyna Iwona nie znala ów dziwewczyny wiec nie poszla sprawdzic kto zamierza isc do jej corki...A gdbyby wiedziala kto to byl... Puk,puk.. -Prosze-powiedziala Magda -To ja Gabi-powiedziala i wyciagnela noz Z jaklimi zamiarami przyszla Gabi do Magdy?? Jak wpynal na zycie Magdy?? Czy Iwona odzyska samochod?? |
![]() |
![]() |
#205 |
Guest
|
![]()
Oh Basienko trochę jestem leniwa, a to opowiadanko mnie troche nudzi....Chyba dociągne do 20 odcinka i koniec.Ale jeszczę zobaczę, moze wpadnę na jakieś fajne pomysły.
Basienka i Ela ale macie dramaty!Tajemniczy chłopak właściwie nie zanjomy a z nim poszła na spacer!Ja w zyciu bym się nie zgodziła ![]() ![]() PS.Piszcie szybko następne odcinki please!Lubie sobie czytać wasze opowiastki ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Guest
|
![]()
A mi sie towje bardzo podoba i nie koncz go za szybko....
![]() ![]() Oczywiscie inne tez sa cool!! "Sakrament życia" odcinek 10 -Gabi, gabi co ty ROBISZ!!!-krzyknela Magda -W poprawczaku opuscilas mnie!!! Bylam bita a ty nic smialas sie i nadal jestem ponizana nadal-powiedziala Gabi -Chcesz sie zemscic na mnie??_zapytala sie Magda -Nie przyjacioleczko-poowiedziala Gabi z usmieszkiem -A co chcesz zrobic??-zapytala Magda -Najpierw zadam Ci ból ale to niespodzinka co zrobie..-powiedziala Gabi -Co chcesz mi zrobic!!!??-zapytala sie Magda -Zemszcze sie zabijajac BASIE!!!-powiedzial Gabi -Nie ty świrze jeden!!!!!-powiedziala Magda -Jak mnie nazwalas??-zapytala sie Gabi -ŚWIR!! TO PRZEZ CIEBIE TRAFILAM DO POPRAWCZAKA!!!-krzyknela Magda -No dobra chcesz umrzec szybciej prosze bardzo!!-powiedziala Gabi i...nagle... Co sie wydarzylo?? Czy Gabi zabije Magde?? A co bedzie z Basia?? |
![]() |
![]() |
#207 |
Guest
|
![]()
Ela ja wiem co będzie dalej
i nagle Iwona weszła do pokoju Zgadłam?? "Takie jest życie" odc.16 Zobaczyła Marka i Sarę jak się całowali. -Sara jak mogłaś!-krzyknęła Kasia -O nie,Kasia skąd się tu wzięłaś?!-odpowiedziała zdziwiona Sara -Nieważne skąd!Slyszałam wszystko!A teraz wy posłuchajcie,Marek chciałam ci powiedzieć tylko że ciebie kocham!A co do Sary to zawiodłam się na tobie i dlatego sie wyprowadzam!. Kasia wybiegła i szybko opuściła dom Kamila. -O nie, co teraz Marek?-spytała się Sara -Niewiem, ale przecież nic na to nie poradzimy ze się kochamy. -Ale ja... ja niewiem czy cię kocham-powiedziała cicho Sara i wybiegła za Kasią-Kasia!Wracaj!To nie tak jak myslisz-krzyczała ale Kasi już nigdzie nie było. Szukała jej po całym mieście aż w końcu zajrzała do mieszkania.Weszła do srodka, rzeczy Kasi znikły, tylko na stole znalazła małą biała karteczkę z takim napisem: Saro rozumiem że kochasz Marka ale wtedy kiedy was zobaczyłam w łazience to serce mi pękło.Kiedy spotkałam tą drugą połówkę to okazało się że moja najlepsza przyajciółka...sama wiesz o co chodzi ale nie wiesz jak to jest nie mieć nikogo,nie mówiłam ci prawdy ale teraz to nieważne już nigdy sie nie spotkamy, wyjeżdżam. KASIA -O co jej chodzi, przeciez ona ma rodziców, nie jest sama.Muszę ją znaleźć- powiedziała sama do siebie Sara i wyszła CDN |
![]() |
![]() |
#208 |
Guest
|
![]()
No, dobrze chociaż, że napisałaś CDN
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Guest
|
![]()
"Takie jest życie" odc.17
Sara pobiegła szybko na stację.Wiedziała ze właśnie tam spotka Kasie.Pociągu jeszcze nie było więc mogła jej poszuakć.Przeszukała wszystkie perony i nigdzie jej nie znalazła."O nie to moja wina" pomyślała ale zaraz zobaczyła Kasie. -Kasia!Prosze Cię nie wyjeżdżaj!-krzyczała-Muszę ci cos powiedzieć! Sara szybko biegła ku Kasi ale pociag już przyjechał.Kasia miała własnie wejść do pociagu lecz Sara złapała ją za ręke i zdyszana powiedziała -Co ty wyprawiasz?Nie możesz tak poprostu wyjechać! -Sara puśc mnie!Jak to ,nie mogę tak poprostu wyjechać!A ty mogłas tak poprostu całować się z Markiem i to na moich oczach!?-krzyknęła Kasia Wszyscy ludzie patrzyli się na nie jak na jakieś wariatki. -Kasia, chodź do kawiarni, wszystko ci wytłumacze. -No dobra. I dziewczyny poszły.Marek szukał je, nie wiedzial gdzie są.W końcu wrócił do swojego mieszkania i położył się spać.Było juz bardzo późno ale dziewczyny na to nie zrwacały uwagi.Usiadłu przy stoliku i zamówiły kawę. -Wiec Kasia ja ci wszystko powiem!Jak to było. -No słucham. -A więc tak, na przyjęciu u Kamila (ble ble ble)...... i wtedy mu powiedziałam ze ja go chyba nie kocham.Nie wiem co robic.Nie chcę zyskać chłopaka a stracić przyjaciółkę.Ty jesteś ważniejsza a nie jakis tam chłopak. -Saro, naprawdę ty go nie kochasz? -Tak, ja kocham Kamila, ale niewiem czy on mnie. -Aha, a co powiesz Markowi? -Prawdę, ty też mu powiec prawde. -jaką prawdę? -Kasia, przecież sama powiedziałaś ze go kochasz.Moze on ciebie tez tylko jeszcze o tym niewie. -No moze.Patrz która godzina!Juz jest 2 w nocy.Chodźmy do domu. -Dobrze ale tylko pod warunkiem że nie jesteś na mnie zła . -Ależ oczywiście, a myslałam ze ty sie na mnie gniewasz. -Nie skąd, nie gniewam się.Wracajmy już. I tak przyjaciółki pogodziły sie i wróciły do mieszkania. CDN |
![]() |
![]() |
#210 |
Guest
|
![]()
Spox, ale mogłaś jeszcze bardziej rozwinąć ten ich konflikt i Kasia nie musiała tak od razu przestać się gniewać... Ale wiem, jakie to trudne pisanie czegoś takiego, więc i tak gratuluję
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|