Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.05.2009, 10:41   #201
Łezka

Reputacja: 17
Domyślnie Odp: Masz pytanie - zadaje je tu!

Miksztain może po prostu uśmierć tą prof. Janinkę? Z resztą ja miałem tak samo ze sprzątaczką Kasią Langerak w moim miasteczku Małej Wenecji u rodziny Wojsyk gdzie to Katarzyna (zmieniłem jej imię z Kasi na Katarzynę) była u nich pokojówką i ona cały czas chodziła skarżyć się do Pani domu i spadały mi z nią kontakty, szturchnęła czy popchnęła jej męża, a gdy dziecko dorosło to chlusnęła mu ze szklanki i była opcja możliwa, żeby ją przeprosić, ale nawet nie wiem za co.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.05.2009, 10:46   #202
Miksztain
Guest

Nawet jak ją zabiję to będzie inny wykładowca robił dokładnie to samo T_T to strasznie przeszkadza w grze, a szczególnie gdy próbuje się zrobić FS'a
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2009, 11:24   #203
Remus Lupin

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał helena Zobacz post
Tak, jeśli masz wysoki poziom jakiegoś hobby, wtedy może odwiedzić Cię dżin. Oczywiście, im więcej hobby masz rozwinięte, tym większa szansa, że lampa powędruje do Ciebie.

O takim nie słyszałam, ale może boolProp testingCheatsEnabled on/true zdziała coś w tej kwestii? Wiem, że po jego wpisaniu i przeciągnięciu np. pasków kontaktów w prawo, zaczynają się zwiększać. Tak samo z umiejętnościami sima. Możesz spróbować też ze wskaźnikiem hobby, chociaż osobiście odradzałabym Ci zabawę z tym kodem.
To znaczy,że muszę mieć wszystkie hobby rozwiniętę na 10 poziomie rozumię a co się jak wskaźnik Aspiracji życiowe ten pomiędzy wskaźnikiem populacji a aspiracji bedzię wysoki.
Remus Lupin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.05.2009, 09:51   #204
ultraviolence

Cytat:
Napisał Remus Lupin Zobacz post
To znaczy,że muszę mieć wszystkie hobby rozwiniętę na 10 poziomie rozumię a co się jak wskaźnik Aspiracji życiowe ten pomiędzy wskaźnikiem populacji a aspiracji bedzię wysoki.
Niekoniecznie muszą być one rozwinięte do samego końca. Możesz mieć (przykładowo) cztery hobby po siedem punktów - to i tak sporo, bo, zauważ, rozwinąłeś te zainteresowania ponad przeciętną (czyli powyżej pięciu punktów). Lampa i tak trafia do simów losowo, ale im więcej zainteresowań i bardziej zgłębionych, tym prawdopodobieństwo jest wyższe, że otrzymasz lampę.

Z tym wskaźnikiem nie bardzo rozumiem... Chodzi Ci o to, co się stanie jak wskaźnik aspiracji życiowej będzie wysoki? Po prostu musisz co jakiś czas na niego najeżdżać myszką i sprawdzać czy masz do wykorzystania jakieś punkty życiowej aspiracji. Im dłużej masz wysoki poziom aspiracji, tym więcej tych punktów możesz zdobyć. Wydajesz je potem, klikając w trybie życia na skrzyneczkę (tam będzie też ekwipunek i reszta rzeczy powiązanych z aspiracją i pracą zawodową), a potem na podświetloną ikonkę swojej aspiracji (jeśli nie będzie podświetlona, nie masz żadnych punktów do wydania).
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.05.2009, 11:05   #205
Remus Lupin

Dobra już dzięki wszystko wiem tak na marginesie jestem nowy, a mam doświadczenie już takie same tzn już wcześniej mam to doświadczenie to był taki mały offtopik.
Remus Lupin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.05.2009, 11:40   #206
psychickid
Guest

Miksztain - Spoliczkowała ją może za zdradę z jej mężem. Skoro Twoja simka flirtowała z jakimś mężczyzną, ta profesor mogła być z nim powiązana.

Co do najlepszych przyjaciół to nie mam pojęcia dlaczego tak jest. Najlepiej ściągnij łatkę do ostatnio zainstalowanego dodatku. Jeśli to jest błąd gry, to powinno pomóc.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.05.2009, 18:04   #207
Łezka

Reputacja: 17

Ja mam łatkę do najnowszego dodatku jaki mam i nadal kiedy klikam na Katarzynę Langerak to wyświetla mi się opcja przeproś, a są najlepszymi przyjaciółmi i ona nie zdradziła znaczy jej mąż.
stare 11.07.2009, 20:17   #208
Auroella

U was też jest tak, że każdy facet-sim, którego stworzycie, zainteresowany jest albo fitnessem, albo sportem ? Bo u mnie tak jest, co mnie trochę denerwuje .__.
Auroella jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.07.2009, 21:28   #209
Nandelle
Guest

Auroella, u mnie tak nie ma
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.07.2009, 21:33   #210
zelkam

U mnie też o.o
Być moze tworzysz simów o podobnym chatakterze, nap. skorpiony i inne simy bardzo aktywne są często zapasjomowane sportem, spokojniejsze naturą, itp.
zelkam jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania