![]() |
#201 |
Guest
|
![]()
Otworzyłaś niezłą fabrykę simów. Dawno nie komentowałam, a u ciebie jakoś tak przyjemnie.
Sheila - bardzo ładna, może jedynie czoło za wysokie. Przypomina mi trochę Avę/Rebeccę z Grey's Anatomy Dan - nie podoba mi się za bardzo. Ze względu na usta (jakby ułożone w dziubek) oraz nos troszeczkę za bulwiasty Persefona - w sumie można powiedzieć, że bardzo ładna, ale bez wyrazu Vincent - sexy i tajemniczy ![]() Aurelle - ma takie męskie rysy, to chyba przez nos... Meggan - śliczna i uwodzicielska! Ma piękną twarz! Helle - ładna, usta trochę jak Angeliny Jolie Dan - niezły ![]() Jessica - jest super, ciekawa twarz Clarissa & Psyche - nie odpowiadają mi ze względu na brwi i duże czoło Oliva - nie podoba mi się jej nos, a tak to ok Luke - całkiem całkiem tylko nie lubię świecących skinów, najgorsze jest czoło Każdy sim inny, każdy się czymś wyróżnia ![]() |
|
![]() |
#202 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuje wszystkim za komentarze ;*
Jane (wampirka): ![]() Carrie: ![]() Peter: ![]() Razem: ![]() P.S Nie czepiać się ubrania Carrie ;D
#203 |
Guest
|
![]()
Witaj
![]() Jane-bardzo ładna, no i mój sentyment do wampirów...jednak nie podoba mi się jej nos ![]() Carrie-BARDZO realityczna. Przyczepiłabym się troche do nosa i ust, ale jest kelerka a wiem jaki to ból ![]() Peter-bardzo podobają mi się jego oczy. No i długie włosy mrau:d hehe. Znów przyczepiłabym sie do nosa i ust... wiem jestem wredna! 9/10 Pozdrawiam! |
![]() |
#204 |
Guest
|
![]()
CARRIE I JANE !! przeslij mi je xDD
|
![]() |
#205 |
|
![]()
Dzięki ;**
Ktoś jeszcze skomentuje?
#206 |
|
![]()
Ja skomentuje! <drewno podnosi ręke>
Peter jest mój i go za nic nie oddam :c Prześlesz mo go, a potem moją simke i weźmiemy ślub ^____^ Jane jest taka elegancka ;D A Carrie jest boska ![]()
#207 |
|
![]()
Dziękuje wszystkim za komentarze ;*
Mandy: (mówcie co chcecie, ale ja ja uwielbiam ![]() [img]http://i38.************/ddlw8n.jpg[/img] ![]() Kyle: (ten styl jest mi obojętny, ale pomyślałam, ze fajnie by było stworzyć takiego sima ^^) ![]() ![]()
#208 |
Guest
|
![]()
Mandy - ładna , tylko ma taką troche ziemistą twarz.
Kyle - hm... fajny, ale nie mój styl. |
![]() |
#209 |
Guest
|
![]()
Mandy-jest bardzo realistyczna. Strasznie mi się podoba. Gdyby tylko miała mniej podniesione kąciki ust 9,99/10
Kyle-jest podobny do mojej koleżanki i do Ashley Simpson przed operacjami plastycznymi^^. Nie, na serio niby ma tą żuchwę "męską" jednak rysy twarzy są dziewczęce. Nie podoba mi się 5/10 |
![]() |
#210 |
|
![]()
Elastyna, dzieki za komentarze ;*
Suelle, Mandy akurat się uśmiechała i nie zamierzała przestać, więc taką fotkę jej zrobiłam XD Co do Kyle'a, on nawet tej zuchwy takiej męskiej nie ma, tylko przez ta minę na drugim zdjecia tak mu zostało O___o Ktoś jeszcze skomentuje? A, przepraszam, że zdjecia są takie nie wymiarowe ^^'
|
|