|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja mam taka uwagę, że jak są wypisane nicki na dole forum (Aktualnie na forum) to admin i osoba w ciągu ostatnich 5 minut zbanowana są na czerwono.. Czasami to myli, a mnie zawsze jak widzę kogoś na czerwono to myślę, że ktoś ma bana ..
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
Admin jest czerwony, a zbanowany bordowy, wg mnie trudno te dwa kolory pomylić.
![]() |
#4 |
|
![]()
Może dalibyście moda działu fs bo olis nie wchodzi na forum chyba z rok. A tyle osób pisze fs, a ta cała olis, ehh! należy się komuś innemu ;/.
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
pff, może jeszcze wam się należy?
y, admini przecież też tam zaglądają, a oliss może wreszcie przyjdzie... |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
nawet o tym nie pomyślałyśmy ;/. Dużo osób pisze fajne fs i zasługują na to! Cotoza problem dać moda ?
#7 |
|
![]()
To, że ollis jest przypisana do FS nie oznacza, że inni moderatorzy tam nie zaglądają. Anonimowe Alkocholiczki - jeśli uważacie, że są tam jakieś posty niezgodne z regulaminem, to wystarczy je zaraportować (czerwono-biała ikonka wykrzyknika przy każdym poście).
Ostatnio edytowane przez haughton : 25.03.2009 - 14:37 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Czy mogę dostać ostrzeżenie za posta,którego nie ma na forum?
Bjork,kochana,jak już dajesz warny,to postów nie usuwaj,bo to jest śmiech na sali... Będziesz się mnie czepiać o każde słowo które napiszę? Odpiórkuj się łaskawie,inni piszą gorsze rzeczy,a nic im nie robisz. Dajesz warny za głupoty. |
![]() |
#9 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Chryzantem - Twoja wypowiedź nic nie wnosiła do tematu, a dodatkowo obrażała innych użytkowników tego forum, którzy na równi z Tobą mają prawo z niego korzytać w spokoju.
Posta usunęłam, jak w większości innych przypadków, kiedy niczemu nie służy, a w ostrzeżeniu masz napisane za kórego posta dokładnie dostałaś. Więc nie widzę żadnego problemu. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nikomu niczego nie zabroniłam.
Myślałby kto,że Ty wszystkich lubisz i kochasz i nikogo nie krytykujesz. Jakoś nikt nie napisał,że poczuł się obrażony. Jestem od 3 lat na tym forum i nigdy za coś takiego nie dostałam żadnego warna. Ale teraz pojawiłaś się TY i już drugiego warna dostałam za bzdurę. Proszę więc,czepiaj się też innych,nie tylko mnie,ok? |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 28 (0 użytkownik(ów) i 28 gości) | |
|
|