![]() |
#201 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: nie mówię, że Twoje odcinki mają być tak krótkie jak moje
![]() ![]() (btw, też mi się strasznie podoba to zdjęcie ![]() I uwaga DO WSZYSTKICH: Dustin opisuje tego gościa jako niebieskookiego, natomiast jak przyjrzycie się Bartkowi- ma ciemne oczy i nie ma tej charakterystycznej blizny... Dziękuję za dotychczasowe komentarze ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Śliczne... Tylko to mogę powiedzieć... A tak ogólnie widać, że nie tylko ja robię krótkie odcinki...
![]() ![]() 10/10 O już 3 komentarz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Jeszcze "rozszarpane nerwy"- chyba powinno być "poszarpane".
Fajny odcinek ![]() Ciekawe, czym nas jeszcze Bartek zaskoczy. Króciutki odcinek, ale piękne zdjęcia ![]()
![]() |
#204 |
Guest
|
![]()
Omg, jak ja dawno nie komentowalam
![]() No w każdym razie lodzio miodzio ![]() ![]() ![]() Fajnie, ze jest wprowadzony element z przyjaciolmi z przeszłosci. życze weny i przepraszam, ze dlugo nie komentowalam, ale zapewniam, ze czytam na biezaco ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Guest
|
![]()
A co tak krótko co? Jakiś leń Ci wlazł na kark czy co?
![]() ![]() Do rzeczy: podobało mi się jak opisałaś przemianę Lily no i oczywiście, nasz przebiegły Dastuś od razu to zauważył, achh ta miłość. Trochę dziwi mnie, że tak spokojnie przyjął do wiadomości fakt, że jego "Maleńka" pracuje u swojego byłego faceta, ale ok, może ociupinę spokorniał w tym więzieniu i te wszystkie przeżyte przeciwności losu i wydarzenia jednak odciskają piętno na psychice człowieka. Ale z Bartusiem to mnie zaskoczyłaś. Ja myślałam, że to będzie taki zwykły goguś zadzierający nosa i stawiający sobie za punkt honoru zdobyć wszystko co się rusza i ma spódnicę, a tu proshę, jakaś tajemnica nam wypłynęła. Mam pewne podejrzenia co do tej sprawy ![]() Podsumowując to odcinek fajny i był mój Dastuś <wniebowzięta> ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Guest
|
![]()
nasza Livciu przepraszam że tak dawno nie komentowałam bo nie miałam za bardzo czasu (bez obrazy ale rozumiesz ostatnie miesiące szkoły i wogóle) więc chciałam powiedzieć że świetnie ci wyszedł ten odcinek i jak już powiedzieli nie którzy jakiś leń cię chyba złapał
![]() a kiedy następny odcinek? przecież już jest 6 komentów ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ludzie! To nie leń! Po prostu jakoś tak wyszło
![]() (jeszcze utworzyłam jeden dodatkowy fragment, żeby tego było ciut więcej) Wiem, wiem, jest sześć, ale póki co nie ma mowy o pisaniu. Bo... po prostu nie wiem, co ma być dalej! ![]() Muszę siąść, wymyślić, spisać, a potem wg ostatecznej wersji pisać odcinki (jak dotąd było na spontana ![]() ![]() UPDATE: Fakt- książeczkę poczytałam (50 stron w jeden wieczór) i pomysły rzeczywiście są ![]() ![]() @down: nie wiem, czy się doczekasz cudu. Wątpliwe. Ostatnio edytowane przez Liv : 16.05.2009 - 11:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Guest
|
![]()
Sorki, że nie komentowałam, powód jak Ślicznotka. Wydaje mi się, że to jednak jest brat Dastusia. Coś w tym jest. Aha i oczywiście jestam nową Dastusiomaniaczką
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Reputacja: 10
|
![]()
Liv, buszując po forum zobaczyłam: Ty nie rzucaj pisarstwa, jesteś jedną z najlepszych!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Guest
|
![]()
Liv-nie poddawaj się! To jest najlepsze FS jakie czytałam(ale kilka jest też, które lubię, więc się nie smucić!)
Ostatnio edytowane przez Jula881 : 25.05.2009 - 00:02 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|