![]() |
#201 |
Reputacja: 11
|
![]()
W Dwójce takie fajne było kąpanie maluszków w umywalce a większych dzieciaczków w wannie, nie wiem czemu z tego akurat zrezygnowali w Trójce.
![]() |
|
![]() |
#202 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak samo jak nie ma UFO, a przynajmniej jeszcze nikt nigdzie na nie nie trafił, na filmikach i zdjęciach z gry też ich nie ma !!! To skandal, po co rezygnować z czegoś, co było już w TS2 i było fajne. Albo takie błahostki, jak umawianie niani na jakiś czas jak to było w TS2, czy wynajęcie ogrodnika (kwiatów już nie trzeba podlewać, ale jak ktoś ma duży warzywniak to ogrodnik by się przydał, bo cały dzień sim może sam pielęgnować). Nie ma też karaluchów, a co za tym idzie nie ma usług z nimi związanych
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
|
![]()
Kupiłam 3 i sie zawiodłam ;( Jedynym plusem jest tworzenie postaci i miasto. Wydaje mi się, że nie jest dopracowana, że do 2 bardziej się przyłożyli. Brak animacji to masakra. Grafika ujdzie. Nie mam zamiaru inwestować w 3. Zostanę przy 2. Chodź gdy kupię nowego kompa to będę tak "skakała" miesiąc to, miesiąc to
![]()
![]() |
#204 |
Reputacja: 11
|
![]()
[QUOTE=helena;1046167]Nazwa mówi sama za siebie - skoro jest były, to znaczy, że nie obecny, więc simowie są już po rozstaniu (albo jak ktoś woli - rozwodzie). Przetestowane
![]() Tak, ale co mam zrobić wyrzucić drugiego Sima z domu, wyprowadzić go czy się z nim notorycznie kłócić ? Jak to wygląda, skoro masz to przetestowane. ![]()
![]() |
#205 |
Guest
|
![]()
wszyscy narzekają to ja nie będę.
Mnie się podoba ogólnie nie ma jakiegoś szoku, jak z 1 na 2. Ale jest zmiana, podobają mi się bo są takie prawdziwe, super jest sprawa odwiedzania sąsiadów, bieganie po mieście czy rozmawianie z duchami. A co do sprzętów i wyposażenia domów to jest w czym wybierać ! czytałam tutaj niektórych wypowiedzi, jeszcze przed wyjściem gry na rynek, że ogólnie masakra nie ma w czym wybierać ! Jestem mile zaskoczona, można porobić wyjątkowe pomieszczenia, kolekcje. ![]() Niedługo wyjdą dodatki, jeszcze Wam szczęka opadnie ![]() aaaa przy okazji nie narzekajcie tak, bo się grać odechciewa ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
|
![]()
szparaag każdy ma prawo do głosu,
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() no to ja bronie ich razem z Tobą ![]() popełnili ale może to jakoś nadrobią dodatkami ![]() mam taką cichą nadzieję ![]() |
|
![]() |
![]() |
#208 |
Guest
|
![]()
czy u was simy też wyżerają jedzenie z wyposażenia?
strasznie mnie to wkurza.a najczęściej żrą surową cebulę...bleh ;/ nawet jak nie są głodne. |
![]() |
![]() |
#209 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#210 |
|
![]()
Hahaha tak u mnie też wyżerają żarcie z ekwipunku. A tak poza tym, to muszę znowu na coś "narzeknąć". Nie wiem, czy u was też tak jest, ale jak gram inną rodzinką to sim pozbywa się całego wyposażenia, oprócz przedmiotów typu gitara, laptop itp. To wiem, że u wszystkich tak jest. Ale czy u was też pozbywa się dokumentu, który dostajemy jak zostaniemy wspólnikami którejś parceli? Bo jak tak, to to straszny bug jest, mam nadzieję że się skapną i naprawią w patchu czy coś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|