![]() |
#201 |
Reputacja: 11
|
![]()
Napisałam w poście powyżej, że wczoraj kupiłam już dodatek w Media Markt za 79,90 zł.
![]()
|
![]() |
#202 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Wart kupienia? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
|
![]()
Napiszę wieczorem, bo nie zainstalowałam gierki jeszcze. Miałam format kompa i troszę roboty z wgrywaniem programów. Po przeczytaniu tej książeczki wydaje się być ciekawe. Będzie można w końcu zrobić piwnicę.
![]()
![]() |
#204 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
|
![]() Cytat:
![]() Ciekawi mnie opcja wiz, każdy Sim będzie miał wizę do danego kraju, w zależności od przygód jego czas pobytu będzie mógł się wydłużyć. Niestety z tego co wyczytałam będzie musiał spać w namiocie... nie piszą nic o hotelach, tylko, że jak będzie się miało dużo przygód i długie wizy będzie można nawet kupić posiadłość wakacyjną. Podoba mi się, że w tych piwnicach będzie można nektary przechowywać i samemu je wytwarzać. Dochodzą nowe owoce. W książeczce jest taki wątek, że każdy podróżnik będzie musiał sobie u kupca na targu na wakacjach zakupić namiot, suszone jedzenie i co mnie rozbawiło najbardziej prysznic w puszce. ![]()
![]() |
![]() |
#206 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
Jest mnóstwo osób na tym forum, które mają ten sam problem. Jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej odwiedź kilka tematów.
![]() |
![]() |
#208 |
|
![]()
Dokładnie mi się wyłączała w połowie paska ekranu ładowania. Teraz zainstalowałam na nowo grę, zaktualizowałam ją, wgrałam podatek TS3 WP i już działa poprawnie.
![]() |
#209 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi tez działa poprawnie
![]() Dodatek fajny ![]() hotelu jako takiego nie ma ale jest baza noclegowa gdzie można spać, jeść, myć sie itd. I nie płaci się, nie rezerwuje pokoi. Póki co byłam tylko we Francji - fajna ![]() ![]() jak cos chcemy kupić w sklepie czy ksiegarni to trzeba kliknąć na kase, czasem półki (np. z nektarami) Dużymi rodzinami lepiej na wakacje nie jechać jeśli mamy zamiar robić jakieś zadania bo się nie wyrobimy. Ja pojechałam swoją 3 osobową rodziną, każda osoba miała jakieś zadania (bo chciałam żeby zdobyli wizy) i ledwo wyrabiałam z zadaniami. Ogólnie dodatek jest przyjemny ![]() grałam krótko bo jutro na rano do pracy, więc wszystkiego nie zobaczyłam ![]() kto ma niech pisze co ciekawego wynalazł w dodatku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Reputacja: 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|