|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jak tam ten odcinek?
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Najbardziej mi się podoba opisanie całej sytuacji... W niektórych FS nic nie wiadomo, a autor/ka nie zwraca uwagi na otoczenie zdjęcia. Ty masz zupełnie inaczej
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wydaje mi się,że dużo osób już się niecierpliwi.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 15
|
![]()
Wybaczcie
![]() Ale mam dwie wiadomości: Odcinek jest napisany, muszę tylko poprawić błędy bo był pisany na spontana (pod napływem wielkiej weny ![]() I jest jeszcze gorsza- na skutek problemów z simami straciłem postacie. Raz już się tak stało, ale Wy o tym nie wiecie i o dziwio nikt się nie skapnął, więc problemu nie będzie ![]() ![]() Reasumując- odcinek w przeciągu tygodnia ![]() edti: tak a'propos to chcę sie pochwalić, że DGR ma już 50 wordowych stron [12 oczywiście ![]()
Evil is a Point of View Ostatnio edytowane przez Gio : 18.03.2010 - 19:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
To fajnie.!
|
![]() |
![]() |
#8 | |||||
|
![]()
W końcu przeczytałam wszystko. Uff!
![]() I jestem pod wielkim wrażeniem. Baaaardzo ciekawe i wciągające FS. Piękne zdjęcia, dopracowane postacie, zaskakująca akcja, świetnie przemyślana fabuła - no nie mogę się nachwalić ![]() Bardzo podoba mi się to, że wprowadzasz bonusy i plakaty. Dzięki temu nie dajesz o sobie zapomnieć czytelnikom i podsycasz ciekawość. W Twoim FS jest mało niespójności, mimo wszystko udało mi się kilka wyłapać (najwięcej w 3 odc.). Jeśli co do nich się mylę, to wyprowadź mnie Gio z błędu ![]() A Zatem: 1. Przede wszystkim, jak dobrze zrozumiałam, jest to prywatne biuro detektywistyczne. Dziwi mnie więc fakt, że detektywi jako pierwsi przybyli na miejsce zbrodni. Najpierw wzywa się policję, koronera, a z resztą biurom detektywistycznym pracę zleca zwykle osoba prywatna. Nie są wzywani przez państwo. W dodatku oględziny miejsca zbrodni powinni przeprowadzić wykwalifikowani specjaliści z laboratorium. Ale są to szczegóły, których chyba tylko ja się czepiłam ![]() 2. Cytat:
Cytat:
3. Cytat:
Cytat:
![]() 4. Cytat:
A ja myślę tak: skoro ksiądz był obecny przy dwóch wcześniejszych zbrodniach, to dla mnie oczywiste jest, że musieli wtedy pobrać jego DNA, by wykluczyć go z grona podejrzanych. 5. Z tym Jacka ślubem za tydzień to już dziewczyny zwróciły Ci uwagę, więc nie będę się rozpisywała. W sumie tyle jeśli chodzi o szczegóły ![]() - Stosujesz dużo powtórzeń typu: brunet, brunetka, blondwłosy, nie lepiej zamiast tego (bo wiem, że chcesz uniknąć nadmiernego używania ich imion) użyć nazwisk? - Literówki - to już niejednokrotnie Ci przypominano, a ja mam taką radę. Zamiast samemu czytać swoją pracę, może warto dać ją komuś do sprawdzenia przez wystawieniem na forum? Taka osoba na pewno szybciej dostrzeże brakujące i poprzestawiane litery, niż ich twórca ![]() - Jeszcze jedna bardzo ważna uwaga: cały czas piszesz "po za tym", a pisze się to: "POZA tym" ![]() Ok, już się więcej nie czepiam. Dodam jeszcze, że jest to moim zdaniem najlepsze FS, jakie do tej pory przeczytałam na tym forum ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ile jeszcze???<jestem natrętna
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]()
Jak szkoda, że nic tutaj się nie dzieje...
![]() Cytat:
Mógłbyś się przenieść do "Twórczości... ", ale to w tym dziale opowiadanie odniosło sukces i tutaj powinieneś kontynuować fabułę. :] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|