![]() |
#201 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Zawsze, gdy zaczynasz pracę, czyli np. o 9 rano wyświetlają ci się klienci na ten dzień. Klikasz wykonaj zlecenie i twoja simka/sim jedzie do tej danej osoby i stylizuje ją. Po godzinach, jeśli masz ta toaletkę do stylizacji w domu możesz u siebie "przerabiać" simów, albo jeździć do salonu- twój wybór
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie trzeba nawet toaletki do stylizowania simów w tym zawodzie, po prostu klikasz na jakimś simie na mieście - "zaproponuj stylizację", sim się zgadza i otwiera się ekran z pokojem stylizacji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Guest
|
![]()
Siemano.Mam pytanie.Jak zostać tatuażystą w the sims 3 kariera.Próbowałem na wiele sposobów i nie mogłem.Wiec prosze o pomoc.Z góry dzięki.
|
![]() |
![]() |
#204 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak na serio nie ma kariery tatuażysty
Jest tylko umiejętność, a robić tatuaże możesz w domu(chyba) albo w ośrodku spa |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Reputacja: 26
|
![]()
Jest, zdaje się, specjalne stanowisko do robienia tatuażu - jeśli chcesz robić go klientom, jako stylista. Ale dokładnie nie wiem, bo moja Simka zajmuje się rzeźbieniem i wynalazkami (kariera - wynalazca). Niedługo zamierzam wypróbować zawód strażaka albo detektywa (mam ten dodatek od wczoraj).
Aha, mam też pytanie. Mam już Karierę, ale nie mam jeszcze Wymarzonych Podróży - dojdą pocztą. Czy mogę bezpiecznie instalować WP, mając już ją zainstalowaną? W przypadku TS2 można było instalować dodatki "nie po kolei", ale TS3... ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tutaj jest tak samo
Mój kuzyn zainstalował WP po Karierze i było ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Admin Emeryt
|
![]()
KathySelden możesz być spokojna. Ja również instalowałam najpierw Karierę potem WP. Wszystko zainstaluje się dobrze, a grę będziesz odpalać z Kariery- bez względu na to, że później zainstalowałaś WP gra "wczytuje" nowszy dodatek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Reputacja: 11
|
![]()
Weś tą swoją złość to wyładowwywuj gdzie indziej ....
![]() |
#209 |
Guest
|
![]()
Jak mięci zawód Wynalazcy
|
![]() |
![]() |
#210 |
Admin Emeryt
|
![]()
Musisz mieć przynajmniej 1 punkt wynalazczości i na ratuszu lub komputerze kliknąć: zarejestruj samozatrudnienie/wynalazca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|