![]() |
#201 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ciekawie sie dzieje:
-Maia i Fred -ślub JJ, nareszcie ![]() -Józia też jest fajna, na pewno jak będzie młodą dorosłą będzie piękniejsza, często tak mam ;p i P.S. Przenigdy nie kończ losów Sagarów, błagam Cie Horsez!
|
![]() |
#202 |
|
![]()
Jakie mało czytelników?!
UWIELBIAM Twoją rodzinę, proooooooszę, nie przerywaj, proszę, proszę, proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :<<< Mała nie jest paszczurem, nie kłamczaj. :< I jak dobrze, że Jennie i Jayden są już razeem na zaawszee! Świetnie. I mały Freddie.. Oo. Czekam na więcej, koniecznie. ![]()
![]() |
![]() |
#203 |
|
![]()
Kurde troche mnie nie ma a tu tyle sie dzieje O.o !!!
Horsez jak mi palne w lepetyne to sie opamietasz! >.< Kurcze tyle zdjec, ze zaczne od poczatku ![]() ![]() Freeeedieeeeee moj fredziu ;* lofciam go jest przeuroczy! Jak dobrze, ze Jayden i Jennie sa razem wkoncu ![]() Lily chyba ma problemy z chlopakiem ;p....moze to nie ten ? xP Jestem ciekawa tej dziewczyny Mayi......inna jest o tak ;3 Josephina jest ladna co wy mowicie! Wierz mi czy nie, ale ja czesto mam taki kolor wlosow u narodzonych dzieciakow O.o.....ale zmieniam je na te od rodzicow, bo sa fuuu ![]() Czekam na nastepne swietne zdjecia i nie waz mi sie konczyc losow rodzinki! Moje simy sa o wiele nudniejsze niz twoje, a dalej was nimi maltretuje xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
|
![]() ![]() JAK PRZESTANIESZ PISAĆ TO NAPRAWDĘ NIE RĘCZĘ ZA SIEBIE!!! 'Rodziny Koniny:-)' to jeden z moich ulubionych działów, naprawdę ![]() -------------------------------------------------------------------- J&J- ![]() ![]() ![]() Freddie to samo..boski! Chcę go! No dobra nie będę pisać o każdym z osobna, bo wszyscy są piękni, podziwiam cię, że to wszystko ogarniasz i w ogóle..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
|
![]()
CUDOWNIE
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#206 |
|
![]()
Weź głupot nie pisz, osobiście nigdy nie wchodziłam do OJSG, a gdy przypadkiem trafiłam na Twój temat, przeczytałam go za jednym zamachem od początku, MUSISZ kontynuować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
|
![]()
CZY TY DO RESZTY ZGŁUPIAŁAŚ!? JA CI TU DAM KONIEC SAGARÓW, ŻADNEGO KOŃCA NIE BĘDZIE, BĘDĘ CIĘ PRZEŚLADOWAĆ W KOSZMARACH JAK TO SKOŃCZYSZ XD
a tak na serio - super że Jennie i Jayden w końcu są tak razem razem i wgl tak słodko ![]() ![]() ale nie lubię Mayi. On jest dla niej zbyt ładny, zbyt fajny i wgl ZBYT. (bez obrazy Einairr oczywiście xd). kiedyś ci go ukradnę ;3 dobra, nie ukradnę, ale podeślij <prosi> ;d
![]() |
#208 |
|
![]()
Kochani!!!!!
Często piszecie podeślij mi tego czy tamtego.. ja narazie nie bede kontynuować, niestety.. ale rodzina nie znika na zawsze, przysięgam. A chętnie zobaczę jakiegoś potomka Sagarów u was ![]() Jutro, albo dzisiaj wieczorem wystawie do ściągnięcia -Jenny -Freddiego -Dominica -Dacjana ------------------------ O nich narazie prosiliście, jeśli ktoś bedzie jeszcze kogoś chciał z mojej familli, to piszcie śmiało ![]() Pozdrawiam was, i dziękuję za chwilową wyrozumiałość ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
|
![]()
Horsezku, a kiedy dodasz nową część, myślałam że nowy odcinek, a tu nic ;( To znaczy fajnie, że dasz do pobrania twoich simów, na pewno pobiorę i na pewno ktoś pojawi się w mojej historyjce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
|
![]()
jasne że pozwolę, simów udostępnie na 100% w piątek, a na 70% jutro
![]() |
![]() |
![]() |