![]() |
#201 |
Reputacja: 10
|
![]()
ooo, to się porobiło... oby Hanna nie wpakowała się w coś, czego później będzie żałowała! bo ten Felipe to jak widać kawał drania... ;/
|
![]() |
#202 | |
Reputacja: 11
|
![]()
Śliczne trofeum, gratuluję zwycięstwa
![]() Felipe wygląda na spokojnego, normalnego człowieczka, jednak mimo wszystko nie pasuje mi do Hannah, różnica wieku i on ma żonę ![]() ![]() Czekam na więcej ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#203 |
|
![]()
No niech i będzie Filipe. W sumie, te zmarszczki są nawet sexy
![]() To się u naszej dżokejki porobiło. Ja lubię jak się tak miesza! Przy czym zajumałaś mi motyw! I co ja teraz zrobię ![]() Bosko, dawaj dalej! ![]()
![]() |
#204 |
|
![]()
Ja go nie zabrałam, w AP serio Felipe ma żonę Kim, nie mogą mieć dzieci (tak jest napisane w ich historii), ona sprowadza do domu małe zwierzątka, a Felipe ma w kontaktach jeszcze swoją byłą żonę xD
![]() |
![]() |
#205 |
|
![]()
Wiem wiem
![]() ![]() Fajnie, że wykorzystujesz te aktualne historie miejscowych. Przy czym boję się zapytać, jak dalej poprowadzisz historię. Mam parę podejrzeń i żadne z nich mi się nie podoba! Ale może jestem fatalistką ![]()
![]() |
#206 |
|
![]()
Bravo dla Jaspera i Hanny na nowej drodze życia! <sorrycojagadam>
No i co będzie z tym Feliepem... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
|
![]()
Meg, bisurmanisz się. Dawaj kolejny odcinek!
@up Gofrowanie wciąga! ![]()
![]() |
#208 |
|
![]()
Oj wciąga wciąga
![]() Special for my favourite Kicajek ![]() ![]() Hannah po chwili namysłu jednak zgodziła się na spotkanie. Wiedziała, że nie powinna, ale chciała, aby Felipe sam jej to wszystko wyjaśnił. Przygotowywała się skrupulatnie to wyjścia. ![]() Kiedy dojechała na miejsce, mężczyzna chciał ją uściskać na powitanie, jednak ta się odsunęła i zaczęła „wywiad”. -Dlaczego nie wspomniałeś słowem o swojej żonie? Wie, że jesteś tu ze mną? Bo wiesz.. ee… Czuję się niezręcznie.. ![]() -Hannah.. Przepraszam, wiem, że powinienem Ci powiedzieć.. Z Kim już dłuższy czas nam się nie układa, mamy problemy, nie dogadujemy się.. ![]() -To znaczy, że ja jestem formą pocieszenia tak? Które zostawić w kącie, kiedy z żoną się ułoży?- mówiła bardziej przybita niż zła. ![]() -Hannah! Zwariowałaś?! Za kogo Ty mnie masz- roześmiał się Felipe. -A dziwisz mi się, że tak myślę? -To już tak nie myśl głuptasie, lubię Cię i dobrze mi się z Tobą gada. ![]() -Mam nadzieję, że nie będziesz miał przeze mnie problemów. -Już przestań!- powiedział i ją przytulił. ![]() Hannah miała w głowie za dużo myśli.. Jednak ciepły, męski dotyk sprawił, że zapomniała o Kim i wszystkim, co mówiła jej Emma. ![]() Mimo wszystko co jakiś czas, łapały ją przemyślenia. Na przykład kiedy siedziała przy barze. ![]() Albo podczas picia drinków (ach te drinki..) ![]() Wieczór był tak czy siak bardzo udany. Nie wiedziała, czy to chemia, alkohol czy może po prostu zwykłe świństwo za równo z jej strony jak i jego. ![]() ![]() -Felipe.. Może lepiej wracaj do domu.. Twoja żona.. ![]() -Hannah błagam Cię, nie mów o niej, bawię się z najwspanialszą kobietą na świecie, nie psuj tego- mówił to z wyraźnym ognikiem w oczach. ![]() Nawet nie wiedziała kiedy skończyło się to namiętnym pocałunkiem… ![]() …a po zamknięciu baru u niej w sypialni. ![]() Na drugi dzień na stoliku leżała tylko karteczka z napisem- dziękuję. Dziewczyna nie wiedziała czego tu dziękować, że rozbija facetowi małżeństwo? DRUGIE małżeństwo?! Musiała to wszystko przemyśleć na tarasie.. Chociaż na myśl o ubiegłej nocy uśmiech nie schodził jej z twarzy. ![]() Felipe zadręczał jej myśli. Przez to zaniedbała również Jaspera, który musiał radzić sobie sam.. ![]() Osobiście zaczęła spędzać coraz więcej czasu na tarasie z gazetą lub książką w ręku. ![]() Mijały dni, tygodnie, a Hannah czuła się coraz gorzej. Już nie psychicznie, a zdecydowanie fizycznie. ![]() Najczęściej kończyło się to w toalecie.. ![]() Mimo dolegliwości, nie mogła zaniedbać swojego jedynego źródła dochodu. Regularnie brała udział w wyścigach, nie zważając na swoje zdrowie. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#209 |
|
![]()
Oj Hannah, Hannah. Co ten alkohol robi z ludźmi... ekhm Simami
![]() No powiem Ci szczerze, ciekawam jak to się dalej potoczy ![]() Pierwsza dedykacja dla Kicusia ![]() ![]()
![]() |
#210 |
|
![]()
dobreeee
![]() no i co ta Hanna zrobiła? jakoś nie podoba mi się ten Felipe...
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|