![]() |
#201 |
Reputacja: 11
|
![]()
AAAAAAAAAAAAAAA! PROSZĘ, PROSZĘ, PROOOSZĘ - podeślij mi Damiena! :C On jest taki cudowny! Najprzystojniejszy sim w dziale z OJSG, te jego spojrzenieeeee
![]() Odcinek jak zwykle cudowny, jeden z najlepszych. Scena na trawie jest moją ulubioną, pełną uczuć i emocji. Tak świetnie umiesz to wszystko opisać... :3 Ja również rozumiem Faye. Damien jest taki kochany, walczył o ukochaną do końca ![]() No właśnie, co do zdjęć - fantastyczne. ![]() Nie mogę się doczekać następnego odcinka, oby jak najszybciej! Mam nadzieję, że Faye i Damien będą razem do końca, są taką wspaniałą parą... najlepszą w dziale OJSG ![]()
|
![]() |
#202 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy rozumiem Faye? Tak i nie. Rozumiem ją , ja też bałabym się chłopaka wilkołaka. Nie raz są jakieś filmy czy opowiadania o nich i nie są w nich jacyś mili i uprzejmi.
Ale dlaczego nakłamała na niego i przed nim uciekała jakby nie mogła mu tylko powiedzieć co widziała i że to koniec? A jak wyciągnęła nóż to pomyślałam, że ma nierówno pod sufitem. Ale jednak się pogodzili i to grunt. Chociaż zaskoczyli mnie w trawie przecież wiadomo, że ktoś mógł ich przyłapać.
![]() |
#203 |
Reputacja: 14
|
![]()
Gdy Faye wyciągnęła nuż już się bałem, że się do czegoś posunie i Damien padnie trupem, ale uspokoiłem się myślą, że ona dalej coś do niego czuje
![]() Myślę, że nasza główna bohaterka zareagowała by jakoś inaczej na wilko...coś tam Damiena, gdyby sama była istotą nadnaturalną, ale tak nie jest. Faye jest tylko śmiertelniczką i nie rozumie tego... Tak jak moi poprzednicy uwielbiam scenę na łące. Po co ta dziewczyna przerwała im to. Nie lubię jej ![]() Czekam na next. |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
|
![]()
Hmm.. Najpierw powiem, że robisz świetne zdjęcia Myrtusiu.
![]() A teraz część właściwa. Faye wydaje mi się trochę... niezdecydowana? Nienawidziła Damiena, chciała sobie prawie nogi połamać, żeby tylko od niego uciec, a gdy on zostawia jej jakiś liścik to jak opętana za nim leci. :o Nie, żebym się nie cieszyła, że mu 'wybaczyła', ale to zachowanie jest nielogiczne. ![]() No i... DAMIEN!!!! ![]() ![]() Czekam na ciąg dalszy, chcę wiedzieć, jak będzie się im żyło, jako wilkołakowi i śmiertelniczce... ![]()
![]() |
![]() |
#205 | |
|
![]()
Odcinek wyszedł jak najbardziej fajny
![]() Zdjęcia są świetne ![]() ![]() Końcówka bardzo mi się podoba, jeśli wiesz o co chodzi, aczkolwiek wkradły Ci się drobne błędy: Cytat:
![]() Oby tak dalej! ![]()
![]() |
![]() |
#206 |
Reputacja: 15
|
![]()
A nie mówiłam, że was zaskoczę?
![]() Nieco zdziwiło mnie Wasze oburzenie związane z zachowaniem Faye. Damien przyszedł do niej po miesiącu, więc trochę tam czasu minęło, ale nie wystarczająco, by mogła zapomnieć. Dziewczę zaczyna sobie normalnie żyć, gdy tu zonk - suprise, twoja kreatura przyszła na herbatkę, czy przeszkadzam? Gdy jej dotknął podczas sceny w kuchni, po prostu ją tym gestem wystraszył. Tym bardziej zaczęła w nim widzieć zagrożenie, co nie powinno podlegać dyskusji, bo to w końcu naturalny odruch. Faye wypiła dużo... serio. Dlatego nie miała oporów obściskiwać się z kolesiem i polecieć do Damiena, by móc hasać nago po łące. Tak, mieliście rację, poniekąd. Na dziewczynę zadziałały trochę procenty, miniony okres czasu i ciekawość, za czym idzie chęć zaznania czegoś nowego, nawet niebezpiecznego, by móc poczuć ten rajcujący dreszczyk emocji. Dziękuję za komentarze oraz zawarte w nich odczucia. Waszą krytykę jak i pochwały. Tymczasem czekam jeszcze na komentarze od stałych fanów. Odcinek zaś się pisze. Moim celem jest wstawienie w ferie dwóch odcinków, może mi się to uda, nie wiem. I Bonusik, fajny tag, nie ma co. ![]() http://i.imgur.com/e3rutBJ.png
![]() |
#207 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#208 |
|
![]()
woooooow. Ale zaszaleli na łące.
![]() Chociaż Damien lepszy! ![]() Czekam na next. + sekszi avatar, Myrtuś. :3
![]() |
#209 |
|
![]()
Można w ogóle ładnie prosić o Damiena i 'tego kolesia, co z nim Faye tańczyła'?
![]() Też się nie dziwię zachowaniu Faye - ile z nas by histeryzowało w takiej sytuacji? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
|
![]()
No dobrze, obiecałam komentarz więc jest
![]() Skończyłam dopiero czytać i muszę stwierdzić, że radzisz sobie całkiem nieźle z pisaniem, wychodzi Ci to na tyle dobrze, że czytanie jest samą przyjemnością. Od pierwszego odcinka, ostatni trochę się różni, co znaczy, że słuchasz rad czytelników i cenisz sobie ich zdanie, a to bardzo się chwali. Wiem sama po sobie, bo jak zaczynałam z FS na tym forum to uwagi czytelników bardzo mi się przydały ![]() Na Twoim miejscu zrobiłabym z tego FS, ale żeby mogło być takim fotostory z prawdziwego zdarzenia, musiałabyś dodać troszkę więcej dialogów, co nie znaczy, że opisy źle Ci wychodzą, wręcz przeciwnie, jesteś w nich dobra. Ja zawsze miałam problem z opisami i wolałam dialogi, choć przydałoby mi się czasem umieć tak rozpisać ![]() No, a teraz przejdę do samego Moonlight Falls. Historia nie biegnie jak szalona, co mi bardzo odpowiada, a Faye jest bardzo fajną osóbką. Szkoda mi jej z powodu braku rodziców, których straciła tak nagle, musiała przejść przez te wszystkie bolączki związane z ich utratą, co nie należało do łatwych, a tu nagle dowiaduje się, że jej facet jest wilkołakiem. Kolejny szok i mocny cios, bo pokochała Damiena. Jeśli chodzi o samą jej postać, to mimo młodego wieku jest silna i potrafi sobie radzić z problemami, co bardzo mi się w niej podoba. Do tego jest śliczna :3 Jeszcze taki mały komentarz co do ostatniego odcinka. Zjednej strony nie dziwię się Faye, że tak zareagowała na wizytę Damiena, ale z drugiej uważam, że chyba trochę przesadziła. No ale człowiek nie wie jak by sam zareagował w takiej sytuacji, bo takie rzeczy wychodzą dopiero w obliczu zagrożenia ![]() Fajnie, że z powrotem zeszła się z "panem wilkołakiem", to znaczy mam nadzieję, że się zeszła, bo tak do końca nie wiemy czy się zeszła (tak, wiem powtarzam się ![]() Szkoda, że do niczego między nimi nie doszło, no ale powoli, nie od razu Rzym zbudowano (choć jak w takich kwestiach niecierpliwa jestem xD). Całość podsumuję jednym zdaniem: Podoba mi się Twoje opowiadanie i na pewno będę czytać ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|