![]() |
#2092 |
Guest
|
![]()
Mój sim pracuje w policji. Jak mam pisać raporty? Przeszukałam śmieci i mi się wyposażeniu pojawiły. Ale raportu nie mogłam napisać. Jak to zrobić?
|
![]() |
![]() |
#2093 |
Reputacja: 10
|
![]()
Żeby pisać raporty, to własnie - albo przeszukujesz kosze , albo kwestionujesz innych simów
Potem jeśli masz już jakieś wiadomości nt sima, klikasz na swoim komputerze w interakcję Pisanie/-Raporty/- i pisz raport ( czy cuś takiego Ale na pewno jest w Pisanie-> Raporty
![]() |
![]() |
#2094 |
Guest
|
![]()
Dzięki, nie sprawdzałam w pisaniu.
|
![]() |
![]() |
#2095 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Za punkty życiowe kup sobie pomocnik kolekcjonera, wtedy będziesz wiedziała, gdzie są nasiona, skały itd. ![]()
![]() |
![]() |
#2096 |
Guest
|
![]()
Ja mam następujące pytanie:
czy po tym, jak umieściłam rodzinę w Riverview, jest możliwość przeniesienia jej wraz z domem do Sunnyvale? |
![]() |
![]() |
#2097 |
|
![]()
pomocnik kolekcjonera jest świetny, moja simka spełniła pragnienie życiowe, kupiła sobie go, rozwinęła na 10 poziom ogrodnictwa. zmieniłam aktywną rodzinę i bach, stracoe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2098 |
Guest
|
![]()
czy jest jakis sposob na odzyskanie nagrobka? bo w trakcie zmiany aktywnej rodziny umarla spokrewniona simka i cholera teraz nie ma jej grobu =/
|
![]() |
![]() |
#2099 |
|
![]()
czyba jak klikniesz na tym takim no... tym co na cmentarzu wybudowali... KATAKUMBY to bedzie (a raczej powinna bo niektorzy jej nie maja) opcja zajmij sie zmarlymi
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|