|
![]() |
#1 |
Reputacja: 25
|
![]()
Widzę, że zmartwychwstanie zabitych tutaj mamy
![]() Obserwowałem grę od mojej śmierci (jakkolwiek to brzmi) i gdy został 1 mafioso byłem pewny, że nie traficie ![]() Również dziękuję Libby za tę edycję, bo zabawa była świetna ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Charionette - a ja z kolei byłam święcie przekonana, że jesteś w mafii, bo coś tam takiego dziwnego powiedziałaś
![]() Ponadto - na przyszłość - wiele razy grałam w mafię w realu i ZAWSZE byłam miastowym - takie moje szczęście ![]() Jestem pełna podziwu dla Libby, jak fajnie jej się udało przenieść grę na forum <brawo> Choć wtedy jest o wiele trudniej. Z początku typowałam osoby, po tym jak się przedstawiały, dlatego wydawało mi się, że w mafii są Fallen i Flo. Ale następnym razem nie będę brała tego pod uwagę. |
![]() |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Ciekawi mnie co takiego dziwnego. Bo pisałaś, że pisałyśmy o grze na gg, a później gdy powiedziałam że się nie kontaktowałyśmy stwierdziłaś, że kłamię bo przecież rozmawiamy xD
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 25
|
![]()
A ja byłem PEWNY, że w Mafii jest Qwerty
![]() ![]() A Mafia mogłaby zdradzić, czemu zabiła motykę? Bez powodu? ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
gdybym była w mafii to zabiłabym motykę głównie dlatego że jest studentem matematyki i dobrze radzi sobie z kojarzeniem faktów. to jest po prostu inteligentny gość który szybko by wszystko rozpracował
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wspólną zabawę. Na razie nie jestem w stanie odpowiedzieć na pytanie, kiedy kolejna edycja. Myślę, że zorganizuję następną, ale ciężko powiedzieć kiedy konkretnie
![]()
#8 |
Reputacja: 14
|
![]()
o właśnie xD
Muff, nawet nie wiesz jak się śmiałem po tym PM od Ciebie xDDDD A jednoczesnie mi sie zrobilo troche przykro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Siedząc pod utopijnym drzewem nagle usłyszałem sygnał wozu służb publicznych. Faktycznie się nie myliłem, po chwili po ulicy obok przemknął radiowóz policyjny. Czyżby mafia już ujawniała swoją obecność?
Od rana same problemy- westchnąłem popijając ostatnimi kroplami kawy i pociągając nową kreskę w szkicowniku.
|
|