![]() |
#2132 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pokazany jesy urywek, gdzie spada z konia - 1:10 czy coś takiego
![]() Chociaż... może to młody dorosły ![]()
![]() |
#2133 |
|
![]()
No na 100% jest młody dorosły. Pisałem to już tutaj.
Anie napisała, że nie podoba jej się bródka u jednorożców. Mi wręcz przeciwnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2134 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mi tez się ten dodatek podoba i też bym już chciała premierę ale i tak, kupię go pod koniec grudnia zapewne albo pod koniec listopada. Cóż mi też się, nie bardzo podoba Bródka u Jednorożców no ale podobają mi się jelenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2135 |
|
![]()
Postanowiłem nie kupować edycji limitowanej... Pewnie te dodatkowe obiekty będą do przysłowiowych czterech liter. A poza tym trudno ją dostać w wersji pudełkowej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2136 |
Guest
|
![]()
Lepiej by było, gdyby ten jednorożec był czarny jak smoła, jak już. Bardziej pasowałoby do jego "rzadkości" w mieście
![]() Ja bym chciał aby pokazali labradora czarnego... To będzie mój pierwszy piesek w The Sims 3, takie mam postanowienie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2137 |
Guest
|
![]()
Nie powtórzyli wilkołaków bo były w drugiej części a fani chcieli nowości, a z jednorożców jestem bardzo zadowolony, bo w końcu jakaś odmiana, lecz mam nadzieję, że będą także jednorożce szare lub czarne z czerwonymi oczami
![]() |
![]() |
![]() |
#2138 |
|
![]()
Mi się podoba kolor jednorożca. Kontrastuje z niebem w nocy. Bardzo lubię te odcienie różu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2139 |
Reputacja: 11
|
![]()
cóż ja nie narzekam ale, szkoda że nie dali wilkołaków bo to chyba bardziej pasuje no ale, mogą być już te jednorożce. Ja jakoś nie wyobrażam sobie czarnego jednorożca jak, już to szary może być ale czarny ?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2140 |
|
![]()
Na jednorożcach się bardzo zawiodłam... Jakiś za bardzo śŁiTaŚnY ... Jednoróg czarny lub szary byłby leszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|