|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
http://sims.arhn.eu/2014/07/funkcjon...-swiata-w-ts4/
Czytaliście już ten artykuł? Ja mam mieszane uczucia co do tej gry.., a byłam nią tak zachwycona...
|
|
|
#3 |
|
|
Czyli będzie to wyglądało mniej więcej tak jak w the sims 3 na konsole.Tam też były takie jakby dzielnice,było kilka stref w mieście i na 1 strefie było kilka parcel.Także jestem tym zawiedziony,ale niby można będzie dać jakieś zadanie simowi ,gdy będziemy innym simem na innej parceli.Ale i tak wole już królicze nory,niż to,że sim jadąc do pracy znika w nicość ...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Tak bardzo, bardzo chcieli tą grę upłynnić, że przesadzili znowu w drugą stronę... Gra pewnie płynna będzie, ale za to nudna.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
anie, ja chyba kupie gre w dniu premiery, wiec bede mogl cos napisac.
kupie, czy tak, czy tak, ale po ostatnich newsach straaaasznie ts4 stracila w moich oczach.
|
|
|
#6 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Po co kupować grę, jeżeli ci się nie podoba?
Nie lepiej poczekać na recenzję kogoś innego, komu i tak te zmiany zwisają?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Może chce się przekonać na własnej skórze jaka ta gra jest?
Jak ma taką możliwość, to czemu nie? Ja zamówiłam czwórkę już w marcu, w razie czego mogę jeszcze anulować zamówienie albo go nie odebrać, nikt mi za to głowy nie urwie przecież A wiecie, że gra już jest droższa niż te 3 miesiące temu?
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
To ile kosztuje, że tak zapytam?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Przecież nie bronię mu tego kupować, może nawet zamówić sobie dwie kopie, jeśli ma taki kaprys.
Dziwi mnie tylko kupowanie czegoś, co mu się nawet nie podoba, jeśli dobrze rozumiem.A z tym podwyższaniem ceny to chyba sobie żartują. Za co? Za "emocje" i rakietę? Duża ta zmiana w cenie? |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Cytat:
a cenę pewnie Empik sobie podwyższył po pierwszych zamówieniach i szacując ryzyko na podstawie sprzedaży poprzednich części. Skoro można zarobić więcej, to czemu nie (z punktu widzenia sieci). W byście sprzedali coś za co zapaliliście 50 zł po 100 zł, kiedy są chętni kupować za 200? W Polsce mamy dowolność w kształtowaniu cen. Zobaczymy jak będzie w innych sklepach, w końcu nie tylko Empik istnieje. Dlatego ja sie wstrzymuję, bo i tak nie kupię raczej edycji kolekcjonerskiej a tylko na to chyba Empik ne te chwile ma wyłączność. Ostatnio edytowane przez Mamełe : 05.07.2014 - 18:02 |
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|