![]() |
#2142 |
Guest
|
![]()
asia12
thx ![]() |
![]() |
![]() |
#2143 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2144 |
Guest
|
![]()
Urodziły się komuś trojaczki? Próbowałam mnóstwo sposobów i za każdym razem bliźniaki. Oboje rodziców mieli kupioną wzmożoną płodność, ale i tak d*pa xd
|
![]() |
![]() |
#2145 |
Guest
|
![]()
ok, dzieki... bo moja simka moze juz hodowac steki i kotlety, ale omnirosliny wciaz nie ma =/ byl nawet telefon w zwiazku z umiejetnoscia ogrodnictwa, ale miala dac jakies bardzo dobre produkty i tyle. dlugo czekaliscie na ta okazje?
|
![]() |
![]() |
#2146 |
Guest
|
![]()
Ponawiam moje pytanie powyżej, i mam jeszcze jedno, czy w TS3 naszych simów mogą porwać kosmici? Jeśli tak, czy znowu porwane simy zachodzą w ciąże?
|
![]() |
![]() |
#2147 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2148 |
|
![]()
Ostatnie łatki miały zwiększac prawdopodobieństwo pojaienia sie jej. Ja czasem czekam kilka simowych tygodni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2149 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2150 |
Guest
|
![]()
Mam znów ten sam podobny problem: wchodzę w menu sims3, po lewej stronie klikam w aktualizacje gry i nie mogę zainstalować żadnych aktualizacji. Pisze, że moja gra jest tym czasowo zaktualizowana, a ja nawet w ogóle nigdy jeszcze nie aktualizowałam gry.
Aktualizacja jest mi potrzebna, bo jak ściągałam ubrania do gry i próbowałam zainstalować, to pod koniec instalacji pojawiało się, że aby ukończyć instalację jest potrzebna aktualizacja. Czy ktoś ma rozwiązanie mojego problemu ? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|