![]() |
#2172 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2173 |
|
![]()
super macie te rodzinki, wymieniłam kartę graficzną więc niedługo też wam coś pokaże
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2174 |
|
![]()
Wszyscy macie super rodzinki,naprawdę super !
![]() Mnie zaś bardzo długo nie było,niestety nie nadrobię,bo i tak rodzina była nudna,i nie mam tego zapisu. Usunęłam go,bo mi się..znudził. ![]() ![]() ![]() Oto ... Julia (mam uwielbienie do swojego imienia ![]() ![]() ![]() ![]() Mały jednorożec - Julian. ![]() ![]() Oraz Ania. Ojca Juliana,czyli "kochanka" Ani nie ma. ![]() ![]() Co za ekscytacja ! ![]() ![]() Karmienie Juliana. Już nie pije mleka mamy,bo już duży ogier. ![]() ![]() Prawdziwy koniarz nie tylko kocha konie,ale również jednorożce ! ![]() ![]() Wszyscy się wybrali na przejażdżkę. Tylko na tym zdjęciu Juliana nie ma. ![]() ![]() Wybrali się na cmentarz. ![]() ![]() ![]() Poza heroiczna. ![]() ![]() Mistrzynie min ! ![]() ![]() Takie tam zdjęcie. ![]() ![]() Kazałam jej pozbierać,jakby się coś stało. Zresztą i tak się nic nie stanie. ![]() ![]() Na cmentarzu było nudno,więc się udali do parku. Zresztą kto wpadł na pomysł pójścia (raczej zagalopowania ![]() ![]() Już w parku. Lubię to zdjęcie. ![]() I BONUS : ![]() Mam taki wieeeelki nos ! ![]() Następne zdjęcia jutro. ![]()
![]() |
#2175 |
|
![]()
Jej, ten temat coraz mniej aktywny, smutno. :< Oczywiście tych, którzy wstawiają swe rodzinki podziwiam, pozdrawiam, czekam na więcej. Ja nie dokładam się do tej aktywności, ale na bieżąco czytam. W weekend może pogram, to porobię zdjęcia, chyba z miesiąc nie grałam już! :o To czekam aż ktoś coś doda.
![]()
![]() |
![]() |
#2176 |
|
![]()
Jeej, ile nowych historii, aż chce się czytać!!! Ja zrobiłam małą przerwę, kilka problemów z laptopem. Mogę Wam jednak zdradzić, że nie udało odzyskać się Chantelle, Vincenta, i Patricii. Shaiden jeszcze żyje, doszłam do trzeciego pokolenia (rekord, jeej) i jutro cos wstawię. Może nawet dzisiaj ??? Haha
![]()
![]() |
![]() |
#2177 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja też zrobiłam sobie małą przerwę od grania. Ale jutro wrócę z olbrzymią porcją fot
![]()
![]() |
![]() |
#2178 |
|
![]()
Stephenowa - dokładnie, ja też z miesiąc, jak nie lepiej xd jakoś nie mam czasu kompletnie, bo jak już to oglądam GG bo mnie wciągnęło ;d
ale wasze rodzinki są fajowe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2179 |
|
![]()
Stephenowa,.Catti.,Ashelly,milkie_way15 - czekam z niecierpliwością na rodzinki !
![]() Okej,jak nikt na razie nie daje zdjęć,to ja was pomęczę moją rodzinką. ![]() ![]() ![]() Uśmieszek. ![]() ![]() Julia ! Jeszcze oczy nam wydłubiesz,i co wtedy będzie ? ![]() ![]() Spokojnie. Tylko rozrzucała siano. ![]() ![]() ![]() Ajajajaj,Ani się chyba język do lizawki przykleił. ![]() ![]() Julia i Julian. Dziwnie trochę brzmi,nie ? ![]() ![]() Nie pytajcie się,co ona tu robiła. ![]() ![]() Schowała konie,poszła się umyć. Czyściochem trzeba być,by potem dać buziaka jakiemuś chłopakowi. ![]() ![]() Przeglądanie się przed lustrem. Nie idzie na randkę,tylko po prostu sprawdza,czy wszystko ok. ![]() ![]() Śpioch. Niedługo mama dołączy do śpiochów. ![]() ![]() A nie mówiłam ? ![]() Teraz seria zdjęć pt. "Strzelamy miny podczas gry w szachy". ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zmęczyła się graniem w szachy i poszła spać. Dobranoc ! ![]() ![]() Tymczasem pojawił się ogier jednorożca. Wolę już mieć dwójkę jednorożców. ![]() ![]() Punkt 5:00,zniknął. A pojawił się chyba 22:00. ![]() Już nastał poranek. Trzeba się znowu zająć konikami. ![]() Najpierw do łazienki. By zwrócić na chłopaków uwagę. ![]() ![]() Smile ! ![]() ![]() ![]() Robimy porządki,i do koników ! ![]() ![]() Julian. ![]() Będę musiała ich chyba przeprowadzić,lub trochę przebudować,bo wcześniej piła normalnie,a tera kiwa,że nie może tego zrobić. ![]() ![]() "Końskie" pogaduchy,ciekawe,o czym tam tak gadają ? ![]() Następne zdjęcia jutro. ![]()
![]() |
#2180 |
|
![]()
Macie fajne rodzinki...
Rodzina Darling Kolejna część losów Agnieszki i Erica Darlingów... Sama się sobie dziwię, że jeszcze mi się chce wstawiać jakieś zdjęcia. Moje historyjki są tak ramowe, że można po prostu podmieniać nazwiska Simów... Wspólne oglądanie gwiazd, jak zwykle wybrali do tego najgorsze miejsce z możliwych... ![]() Imprezka trwa nadal, trochę czułości.. ![]() ![]() Eric zajmuje się sztucznymi rybkami... ![]() Roy Eric zasnął z nudów w huśtawce... ![]() Rodzina wybrała się do parku, oczywiście w drodze powrotnej musieli się rozdzielić, bo Aga zobaczyła jak ktoś się z kimś obściskuje, wróciłam Erica, ale i tak ona wróciła z dzieckiem taksówką. To jedna z rzeczy, jakie mnie w grze wpieniają, to że nigdy nie wiadomo, czy Simom nie strzeli do głowy wracać do domu osobno! ![]() Eric ucina sobie pogawędkę z sąsiadem, to chyba Hank Goddard, ale nie jestem pewna. ![]() Agnieszka z Roy'em Eric'iem na "karuzeli". ![]() Do parku przyszedł czyjś koń... ![]() Agnieszka podeszła z dzieckiem mu się przyjrzeć, no przynajmniej chciałabym, by była taka interakcja... ![]() Agnieszka być może chciałaby mieć własnego konia, ale nie mamy gdzie go "upchnąć" na działce. Być może sprawię im psa, ale cóż, na więcej nie można liczyć. ![]() Rozmowy sąsiedzkie... ![]() Eric z gazetą w ich "piekiełku" (czyli w piwnicy). ![]() Praca zespołowa, Eric naprawia pralkę, a służąca ściera wodę. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|