![]() |
#211 |
Guest
|
![]()
Ja miała bliźniaki 4 razy (raz dwóch chłopców, raz dwie dziewczynki, a dwa razy chłopiec i dziewczynka) i nie zabardzo wiem na czym to polega. Ja nie odkryłam żadne kombinacji, czy jakiegoś algorytmu na bliźniaki. Moja koleżanka miała dwa razy trojaczki. Też bym chciała ale wyobrażam sobie ile to robaty jak ja ledwo co daje rade z bliźniakami.
|
![]() |
|
![]() |
#212 |
Guest
|
![]()
Serio miała trojaczki?
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Guest
|
![]()
No miała trojaczki, tyle że ani razu bliźników nie miała :/
|
![]() |
![]() |
#214 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1. Uruchomić SimPe (wybrać otoczenie gdzie jest simka) 2. Wybrać Neighborhood/Memory i przejść do swojej simki 3. Jako ostatni wpis powinien być "[inviseble] Controller - Pregnacy" zaznaczyć go 4. w prawym dolnym okienku będzie wpis w rodzaju "0009 0039 0040 0001". Pierwsze trzy poczwórne koleiki cyfr (czyli w tym przypadku 0009 0039 0040) dotycz ząpewnie z kim jest dziecko itd. Natomiast ostatni wpis 0001 lub 0002 oznacza 1 dziecko lub 2 dzieci 5. Wystarczy zmienić 0001 na 0002 zapisać zmiany i simka będzie miała bliżniaki. EDIT: Aha. Sprawdzałem czy da się wpisać 0003 i będą trojaczki. Niestety rodzi się wtedy tylko 1 dziecko Ostatnio edytowane przez miki2207 : 18.06.2005 - 11:54 |
|
![]() |
![]() |
#215 |
Guest
|
![]()
Wiecie,że jest hack,który może zrobić liczbę dzieci 1-4 ??
Jest tu.Możecie wybrać sobie ilość oczywiście . http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=43845 |
![]() |
![]() |
#216 |
Guest
|
![]()
To mnie się urodziły bliźniaki bez żadnych sztuczek :d
|
![]() |
![]() |
#217 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() teraz dość rzadko korzystam z hacka, wolę niespodziankę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Dzikuska : 22.07.2005 - 19:11 |
|
![]() |
![]() |
#218 |
Guest
|
![]()
Po co komu hack na płeć dziecko? Co będzie, to bedzie.
![]() A bez hack'a to ŻADEN "przepis" nie istnieje - zwykły losowy wypadek. |
![]() |
![]() |
#219 |
Guest
|
![]()
Ja właściwie to wcale nie chcę wiedzieć, kto się urodzi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Guest
|
![]() Cytat:
;( ;( ;( ;( |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |