Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.03.2005, 19:24   #211
flower
Guest

Domyślnie

Ja mam takie pytania: 1.Czy do dodatku jest nowy samouczek?
2.Jakie jest ostatnie stanowisko w karierze biologa?
3.Jakie zawody są dostępne od wyższych szczebli po skończeniu kierunku: fizyka, biologia, literatura, matematyka i historia?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.03.2005, 19:32   #212
gta-sim
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał flower
Ja mam takie pytania: 1.Czy do dodatku jest nowy samouczek?
2.Jakie jest ostatnie stanowisko w karierze biologa?
3.Jakie zawody są dostępne od wyższych szczebli po skończeniu kierunku: fizyka, biologia, literatura, matematyka i historia?

1. Nie

2.Ekologiczny guru (10,000 $ zarobku, i raz w tygodniu. (fajne ma ubranko )
a praca od. ok 10 do 9rano

3.Zajrzyj do instrukcji na stronie ...9
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2005, 20:20   #213
HoUse_BabY
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał gta-sim
Mialem ten sam problem ale mialem Radeon 7000
Teraz mam radeon 9250 i sa

Rozwiazanie
Kupici nowa karte wejsci do ustawieni kliknaci na aprat a potem pokazuj wydarzenia specjalne...
Aż nową karte kupować??????? :\ musi być jakiś inny sposób...pisać ludzie jak ktos zna ten kod!! Rainne go kiedys tu podawala ale juz nie pamietam dokladnie gdzie ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2005, 20:30   #214
Eveline
Guest

Domyślnie

gta-sim jesteś pewien, że nie ma samouczka? Mnie wyskakiwał
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2005, 20:43   #215
Galantos
Guest

Domyślnie

moze ktos zna odpowiedzi na moje pytania?

1 czy Wam też się zdarza, że zapisywanie stanu gry (parceli) trwa około 10min? gra tak jakby się wiesza, nie jest aktywna (nawet klepsydra sie nie rusza) i tak stoi az 10 min i dopiero konczy.

2 dlaczego kiedy stworzyłem mój dom (tą studencką rodzine) to w skrzyni studentów nie ma on obrazku z członkami rodziny, że tak stoją i są ich cienie, tylko jest obrazek dziewczyny z tego domu, taki jakby wycięty z panelu (tego panelu, gdzie są jej potrzeby, aspiracje, ile ma kasy itp. - postaram sie zamiescic screen), a chlopaka z tego domu wcale nie ma na tym obrazku, jakiś błąd graficzny.
a ostatnio w ogole ten obrazek tej rodziny studenckiej sie zmienia, ostatnio zamiast jej czlonkow byl kawalek jakiegos domu :/ i jak sie laduje parcele tego domu (np. akademik gdzie mieszkaja) to jest wlasnie ten blad obrazka.

3 ostatnio akademik, w ktorym mieszkaja moi studenci sie tak jakby "rozpadł graficznie" na 2 czesci (gdy sie patrzy na otoczenie uniwersytetu simowego) i jedna czesc sobie "lezy" na ulicy a druga stoi tam, gdzie powinien stać akademik, ale taka rozebrana, prawie same ściany, tak dziwnie... (też sie postaram o screen) ---- co to moze byc? jak sie tego pozbyc?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2005, 20:52   #216
gta-sim
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Eveline
gta-sim jesteś pewien, że nie ma samouczka? Mnie wyskakiwał
No wlasiciwie to wpewnym sesie to tak
tylko ze to jest taki jaki byl w the sims 1 (u nowaków)
A ja mialem namysili ze sie wybiera okno paracel(wybierania albo)
a potem naucz sie graci

Cytat:
Napisał Galantos
moze ktos zna odpowiedzi na moje pytania?

1 czy Wam też się zdarza, że zapisywanie stanu gry (parceli) trwa około 10min? gra tak jakby się wiesza, nie jest aktywna (nawet klepsydra sie nie rusza) i tak stoi az 10 min i dopiero konczy.

2 dlaczego kiedy stworzyłem mój dom (tą studencką rodzine) to w skrzyni studentów nie ma on obrazku z członkami rodziny, że tak stoją i są ich cienie, tylko jest obrazek dziewczyny z tego domu, taki jakby wycięty z panelu (tego panelu, gdzie są jej potrzeby, aspiracje, ile ma kasy itp. - postaram sie zamiescic screen), a chlopaka z tego domu wcale nie ma na tym obrazku, jakiś błąd graficzny.
a ostatnio w ogole ten obrazek tej rodziny studenckiej sie zmienia, ostatnio zamiast jej czlonkow byl kawalek jakiegos domu :/ i jak sie laduje parcele tego domu (np. akademik gdzie mieszkaja) to jest wlasnie ten blad obrazka.

3 ostatnio akademik, w ktorym mieszkaja moi studenci sie tak jakby "rozpadł graficznie" na 2 czesci (gdy sie patrzy na otoczenie uniwersytetu simowego) i jedna czesc sobie "lezy" na ulicy a druga stoi tam, gdzie powinien stać akademik, ale taka rozebrana, prawie same ściany, tak dziwnie... (też sie postaram o screen) ---- co to moze byc? jak sie tego pozbyc?

Oto jusz chyba pytalesi

Cytat:
Napisał *Mila*
Aż nową karte kupować??????? :\ musi być jakiś inny sposób...pisać ludzie jak ktos zna ten kod!! Rainne go kiedys tu podawala ale juz nie pamietam dokladnie gdzie ;(

Mój radeon kosztowal ok. 300zł (Nówka zecz jasna)
Wiec to niejest taki wielki wydatek (wszczegulnosci jak dostaje sie 20zł tygodniowo )

Ostatnio edytowane przez rainne : 23.03.2005 - 21:18
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2005, 21:00   #217
HoUse_BabY
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał gta-sim
Mój radeon kosztowal ok. 300zł (Nówka zecz jasna)
Wiec to niejest taki wielki wydatek (wszczegulnosci jak dostaje sie 20zł tygodniowo )
może dla ciebie to nie taki wielki wydatek ale dla mnie tak...moja karta nie przeszkadza mi i nie mam zamiaru jej zmieniac tylko dla filmików...dlatego jak ktos zna ten kod to plissss ;(;(

a tak na marginesie NIE PISZ POSTA POD POSTEM!! jest o[cja edytuj
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2005, 21:23   #218
flower
Guest

Domyślnie

Czy ktoś wie może czy z Akademika można zadzwonić do np. Miłowa i zaprosić rodzinę na Uniwerek?
Czy można 2 razy dostać warunkowe zaliczenie?
Czy w Dziwnowie jest już stworzona przez Maxisa jakaś kobieta o aspiracji pragnienie zdobywania wiedzy, bo słyszałem że tak... jeśli jest to jak się nazywa?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2005, 21:31   #219
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał flower
Czy ktoś wie może czy z Akademika można zadzwonić do np. Miłowa i zaprosić rodzinę na Uniwerek?
Czy można 2 razy dostać warunkowe zaliczenie?
Czy w Dziwnowie jest już stworzona przez Maxisa jakaś kobieta o aspiracji pragnienie zdobywania wiedzy, bo słyszałem że tak... jeśli jest to jak się nazywa?
1. można. klikasz na telefon i rozmawiasz, albo zapraszasz.
2. nie.
3. żeby to jedna... w na studiach kosmitka Stella ma taką spirację.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2005, 21:35   #220
Galantos
Guest

Domyślnie

czy sim (młody dorosły albo dorosły) może mieć owłosienie na klatce, nogach, rękach?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości)

Zasady Postowania