![]() |
#211 |
Guest
|
![]()
A teraz prawdziwa boomba! Z noodoow zajżałam do mojej rodzinki Ćwir, która mieshka sobie na pustej działce. Nie ma joosh Kassandry, bo poshła do shkoły specjalnej. Na jej miejsce przyshedł Grzesio. Henryk rooshył na niego z CKM'em i zastrzelił dzieciaka. Oczywiście przyshła Kostucha i Grzesio został Zombie. Po kolei Henryk zastrzelił Majkę (Kostucha znów dała się przebłagać), Majka zastrzeliła Grzesia, Grzesio jakąś dziewczynkę, która przyshła w odwiedziny, a na koniec Henryk Ćwir zastrzelił... DUCHA SWOJEGO KUZYNA (cousin)!!! Tradycyjnie przyshła Kostucha (miała Ćwirami pracowity dzień) i Henryk Błagał ją o Litość... Kostucha wysłuchała go i ... ZAMIENIŁA KUZYNA W ZOMBIE!!! A żeby było jeshcze śmieshniej to kuzyn w dziwny sposób dołączył do rodziny!!! Próbowałam to powtórzyć na innych duchach, ale joosh nie wyshło :lol: :lol: :lol: Teraz będe sobie żyć kuzynkiem...
![]() |
![]() |
|
![]() |
#212 |
Guest
|
![]()
O fajnie
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Guest
|
![]()
Ja kiedyś zabiłam roznosicielkę poczty (nie Wiesie), ale nie zapisałam, bo mi się tak trochę... No wiecie jak zrobiło... :unsure:
|
![]() |
![]() |
#214 |
Guest
|
![]()
ja kiedyś chciałam zabić fanatycznego fana ale totalnie nie wyszło
dzisiaj zabiję dzieci Eldena Czkawka i Klary (niegdyś Urokiczar aler teraz Czkawek) - Lune już zabiłam i wygłodziłam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Guest
|
![]()
A mogę zrobić zombiaka jak nie mam Światowego Życia tylko Zwierzaki, a tam jest ta panna Lucyna...?
|
![]() |
![]() |
#216 |
Guest
|
![]()
Ja kiedyś głodziłam moich sąsiadów(simów).Pierw ich zapraszałam a potem płotkiem ogrodzałam i jak umarli to sobie cmentarz zrobiłam hehe i potem w nocy moją simke duchy ciągle nawiedzały bo ani razu za nimi nie płakała
|
![]() |
![]() |
#217 |
Guest
|
![]()
A ja kiedys w rodzince Kumpli zamordowalam tego lysego faceta potem ozenilam ta babke z innym facetem ktory mial 2 dzieci i ich tez zabilam i pozniej jeszcze na ich dzialce innych zabijalam i mialam ladny cmentarz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Guest
|
![]()
EEEEEJJJJJ!!!!
![]() ![]() ![]() Jak sprawić żeby panna lucyna ZROBIŁA ZĄBIE Z UMARLAKÓW??? - bo ja nie wiem??? - wie ktoś?? |
![]() |
![]() |
#219 |
Guest
|
![]()
Panna Lucyna chyba nie robi zombie tylko ożywia simów.A zombie robi kostucha ale to już nie pamiętam w jakim dodatku to było.Chyba randka?
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Guest
|
![]()
kostucha byla w swiatowce
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |