![]() |
#212 |
Guest
|
![]()
Moze juz ktos to pisal, ale nie chcę czytać 11 stron
![]() EDIT: 1. W drzewie genealogicznym Mortimer i Bella nie są małżeństwem. 2. Tutaj w zasadzie sprawa się rozwiązuje- zobaczcie drzewko genealogiczne sióstr Kaliente- ich dziadkiem był jakiś tam 'Zapylacz 7' -KOSMITA ! Więc w zasadzie już wiadomo dlaczego Bella zaginęła akurat poprzez porawanie przez UFO. Ostatnio edytowane przez KissForYou : 29.08.2008 - 19:04 |
![]() |
![]() |
#213 |
Guest
|
![]()
KissForYou, twoja teoria jest swietna
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja to rozumiem
![]() Off-top: Hmm... A jak mozna sciágnác Simpe??? :o
![]() |
![]() |
#215 |
Guest
|
![]()
Oni to wymyslili cwirowa chodzi po miescie jak prostownik itp
dla mnie to fajne ale ona nigdy niebedzie dla nich rodzina chyba ze sami ja wciagniemy do ćwirów;( |
![]() |
![]() |
#216 | |
|
![]() Cytat:
Jeśli chodzi o Twój "EDIT": Mortimer i Bella nie są małżeństwem, to fakt. To całkiem normalne, zwyczajne zjawisko w grze. Po śmierci jednego z małżonków, w drzewie genealogicznym zanikają wszelkie związki z drugim simem, aby ten żyjący mógł wyjść za mąż/ożenić się po raz drugi. W innym przypadku nie byłoby to możliwe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Guest
|
![]()
Ja to z tej historri cwirow nigd nic nie rozumîalam i nadal nie rozumiem.....
Przestalam grac w tej rodzinie,bo kiedys spotkalam belle w dziwnowie i przeprowadzilam do milowa ale jak spotkala mortimera to ''poznalam mortimera'' i w ogole sie nie pamietali - bez sensu...! |
![]() |
![]() |
#218 |
|
![]()
Hermione, tamta Bella nie jest tą prawdziwą z Miłowa. Obie panie łączy tylko ubiór, imię, nazwisko, fryzura i bodajże makijaż. Skóra i twarz jest całkowicie inna. Ta historyjka o pojawiającej się Belli w Dziwnowie to tylko taki smaczek od twórców gry, aby gracze mieli się nad czym zastanawiać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Guest
|
![]()
mój brat raz grałw simsy 2 w dziwnowie i przyszła do niego bella ćwir i się zakochali w sobie.. a zobaczcie rodzinę w dziwnowie gdzie jest ten ufok. to on ma na imię zapylacz 7 ! chyba xD ale jestem pewna,że tak. z tego co ty przeczytałam on może być dziadkiem sióstr kaliente!
|
![]() |
![]() |
#220 |
|
![]()
O matko, nie mam już siły niczego tłumaczyć... Jak do słupów, normalnie.
Dziadkiem sióstr Kaliente jest zupełnie inny kosmita. Zerknij w drzewo genealogiczne tych simek, to się przekonasz. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|