Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.03.2006, 14:55   #211
Lea
Guest

Domyślnie

Tak! Mozna miec piekarnie-ciastkarnie w domu. Tyle ze trzeba strasznie czesto dzwonic po zaopatrzenie lodowki. Na parceli publicznej potracane jest z konta jak przygotowywujesz nowa potrawe
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.03.2006, 20:55   #212
Nana
Guest

Domyślnie

Tu coś dla tych, którzy nie wiedzą > Jak sprzedawać samochody w sklepie i w domu <
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.03.2006, 12:02   #213
Dan
Guest

Domyślnie

Mam pytanie

Czy jest jakiś sposób by Simy mogły mieszkać na Parceli Publicznej, tj. żeby mogły tam spać i żyć

Uważam, że Maxis już niedługo nas zaoferuje taką opcje. Opcje posiadania kilku domów między którymi będę się przemieszczać. Skoro jest tuż możliwość kupienia parceli publicznej, to nic nie stoi na przeszkodzie by pojawiła się opcja kupna parceli prywatnej i stworzenia sobie drugiego domu np. na Przedmieściu czy Lazurowej Promenadzie.

Ale czy teraz jest już taka możliwość. Czy np. gdy kupię przez Sima parcele publiczną i kodem zamienię ją na prywatną to on będzie miał 2 parcele prywatne i będzie mógł mieszkać na obu?
Czy jest jakiś kod, by Sim mógł kupować parcele publiczne?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.03.2006, 14:31   #214
filipw3
Guest

Domyślnie

Odpowiadam na pytanie nie.Nie można(przynajmniej ja nie wiem) żyć i mieszkać na PP.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2006, 16:36   #215
Kash
Guest

Domyślnie

Moja Simka założyła sklep z zabawkami. Po jakimś czasie wyslałam tam Ninę Kaliente, na mae zakupy. Czy gra będzie pamiętać, jakich towarów już nie ma, i zapisze sobie Ninę w klientach, kiedy pojadę na parcelę ze sklepem z właścicielką?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2006, 16:44   #216
Nereide
Guest

Domyślnie

Mam małe pytanko
Otóż chcę założyć piekarnię/cukiernię w domu. Gdy chcę upiec 'trochę' ciast, klikam na piekarniku i wybieram opcję "Przygotuj wiele..". Problem tkwi w tym, że moja simka/sim w ogóle nie chce tego robić. Po prostu kwadracik z czynnością znika. Czy wie ktoś jaka jest tego przyczyna?
Z góry dziękuję.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2006, 17:00   #217
Kash
Guest

Domyślnie

Czasem się tak dzieje, i to niezależnie od czynności. Kup nową lodówkę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2006, 17:12   #218
Nereide
Guest

Domyślnie

Właśnie o to chodzi, że tak się dzieje w każdym domu, niezależnie od lodówki.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2006, 22:05   #219
Lea
Guest

Domyślnie

Kash - O ile wiem sklep bedzie pelen towarow a ina bedzie miala w wyposazeniu to co kupila.
Yourney - Sciagnelas sobie jakiegos hacka ktory psuje gre. Moze go usun?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2006, 10:01   #220
Sylvanna
Guest

Domyślnie

A u mnie:
W DOMU:
Przy niektórych potrawach (np przy pieczeni świątecznej, indyku itp) wyskakuje komunikat, że mam zamówić jedzenie bo lodówka jest pusta, a nie jest, bo właśnie była dostawa. Wymianma lodówki na nową też nic nie daje.
NA PARCELI PUBLICZNEJ:
Jak chcę pieczeń świąteczną zrobić to pisze, że nie mam tyle kasy (no chyba, że 250.000 na koncie to za mało na pieczeń).
:w000t:
Cytat:
Napisał filipw3
Odpowiadam na pytanie nie.Nie można(przynajmniej ja nie wiem) żyć i mieszkać na PP.
Jak najbardziej da się mieszkać. Jedzie się włascicielem na PP dzwoni po kolei do rodziny i oni przyjeżdżają i pomagają.
Żyć - to nie bardzo, bo do pracy i szkoły nie chodzą (tzn nie przyjeżdża ani samochód, ani autobus).

Ostatnio edytowane przez SYLVANA : 30.03.2006 - 10:06
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania